De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Central / zona Sheung Wan, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : The Mercer Boutique Hotel
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Exterior hotel The Mercer Hong Kong Hong Kong - Sală de fitness The Mercer Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/Cafenea The Mercer Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/Cafenea The Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restaurant The Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băutură The Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băutură The Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băutură The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restaurant
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament The Mercer Hong Kong Hong Kong - Hol The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dotări The Mercer Hong Kong Hong Kong - Intrare The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dotări The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dotări The Mercer Hong Kong Hong Kong - Interior hotel The Mercer Hong Kong Hong Kong - Intrare The Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mercer Hong Kong Hong Kong - Dotări
Zona Hong Kong Central / zona Sheung Wan Număr camere: 55
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 448 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,4
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (448)
Sortare:
Filippo C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 28 februarie 2012
Hotel confortevole,posizione vicino al centro

Camere confortevoli, prima colazione buona
8,3
Hotel per chi e'in viaggio per lavoro , ma puo' essere anche piacevole per chi e' in viaggio di piacere e desidera un hotel confortevole a un prezzo non eccessivo in una posizione in cui camminando 10-15 minuti si raggiungono i principali shopping mall del centro dell'isola di Hong Kong
Raportaţi această recenzie
Luca S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 26 noiembrie 2011
Buona posizione, camere confortevoli ben arredate

free brekfast, free internet, free drink in room
8,7
città piacevole da scoprire anche se viaggiando per affari si ha poco tempo tempo libero, hotel a due passi dal centro della vita diurna e notturna di Hong Kong isola
Raportaţi această recenzie
Michael P. Călător pentru drum de afaceri United Kingdom, 23 iulie 2015
a nice quiet hideaway

Good location, comparatively good size rooms
7,7
My first time here and I would stay again. It is a small (2 room per floor) hotel/apartment. The kitchen facilities are a sink, fridge and microwave and no cutlery so not really quite an apartment but more homely than a hotel and the lounge/kitchen separate from the bedroom and bathroom (which has a bath). Exit A2 Sheung Wan on MTR. Pretty good
Raportaţi această recenzie
Caroline M. Călător în pereche Ireland, 23 iulie 2015
A lovely stay

Smartphone, location and free mini bar
9,7
Very good
Raportaţi această recenzie
Stella K. Călător individual Australia, 19 iulie 2015
Solo female

Location, comfort of room, assistance of staff.
7
Great hotel. Clean, comfortable and great location close to MRT, shopping malls( for those that want it). Breakfast was ok catered for different tastes. I was hoping to have staff offer more tourist information ( maybe I was expecting too much) but overall they provided support when they could.
Raportaţi această recenzie
Tan R. Călător în pereche Singapore, 19 iulie 2015
Wonderful Hotel

Friendly staff, clean room and good location
8,7
Raportaţi această recenzie
Cecile G. Călător individual France, 12 iulie 2015
Very good stay

Staff is discret more like concierge in a property building.
7,7
Raportaţi această recenzie
Calvin N. Călător în pereche Singapore, 5 iulie 2015
Decent place at a good price

price, location, size
8,3
Raportaţi această recenzie
Rinah V. Călător individual Philippines, 28 iunie 2015
Convenient location and lovely charming exec room

location, amenities, pleasant staff
9
Went to Hong Kong just to use my about-to-expire mile rewards for a weekend and chose to stay at The Mercer overnight. Although I'm aware that check in time won't be until 2PM, I arrived at the hotel just to park my luggage while I go around. The staff gladly accommodated my presence and upgraded me to an executive room as early as 11am. The unit is very stylish and charming yet very comfortable and so clean - perhaps one of the highlights of my unplanned trip to Hong Kong. Staff at the lobby are very pleasant - check in and check out were hassle free. I've booked the place through Agoda. For the price, you get a very good deal - a lovely place to stay with a free mobile phone you can use and bring with you and free use of the mini bar. Amenities are great, only thing not working was the weighing scale at the bathroom (it doesn't have batteries) but it's not a big deal for my overnight stay. Breakfast is quite limited. But you're in Hong Kong - you can just eat enough dimsum to fill you up before you go out and experience the food around the city. The place is really near the Sheung Wan station so it's not that difficult to go around. I will definitely book here again in the future.
Raportaţi această recenzie
Stephane A. Călător pentru drum de afaceri France, 26 iunie 2015
small room, breakfast disappointing

location
6,7
Usually I stay for business and its fine but this time the room was very small, 4th floor. Breakfast was lacking, the patisseries were disappointed.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Exterior hotelThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestaurantThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băuturăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băuturăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băuturăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestaurantThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - HolThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - IntrareThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Interior hotelThe Mercer Hong Kong Hong Kong - IntrareThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BaieThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BaieThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BaieThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - IntrareThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - PiscinăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07