De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Central, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 499 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
6,8
Toate opiniile (499)
Sortare:
Filippo C. Călători drum de afaceri Italy, 28 februarie 2012
Hotel confortevole,posizione vicino al centro

Camere confortevoli, prima colazione buona
8,3
Hotel per chi e'in viaggio per lavoro , ma puo' essere anche piacevole per chi e' in viaggio di piacere e desidera un hotel confortevole a un prezzo non eccessivo in una posizione in cui camminando 10-15 minuti si raggiungono i principali shopping mall del centro dell'isola di Hong Kong
Raportaţi această recenzie
Luca S. Călători drum de afaceri Italy, 26 noiembrie 2011
Buona posizione, camere confortevoli ben arredate

free brekfast, free internet, free drink in room
8,7
città piacevole da scoprire anche se viaggiando per affari si ha poco tempo tempo libero, hotel a due passi dal centro della vita diurna e notturna di Hong Kong isola
Raportaţi această recenzie
Andrew D. Călători în pereche Australia, 10 aprilie 2016
Location was perfect for me
6,3
I have stayed several times at The Mercer due to its location and value for money. Very comfortable and well-designed rooms and staff are always pleasant.
Raportaţi această recenzie
Yun Y. Călători în pereche United States of America, 30 martie 2016
the mercer
5,3
it's in a good location, and the handy phone is helpful!
Raportaţi această recenzie
Seanghee P. Călători drum de afaceri South Korea, 23 martie 2016
disappointed
1,7
we finally changed the hotel
Raportaţi această recenzie
Eng K. Călători drum de afaceri Malaysia, 19 martie 2016
Convenient value for money business hotel

Clean, chic and comfortable
8,3
Great and convenient location next to train station, clean and chic looking hotel with spacious room. Perfect for business stop over. Value for money.
Raportaţi această recenzie
Pranav K. Călători individuali India, 13 martie 2016
my stay at The Mercer
6
I loved the Mercer, having stayed there before as well. I think I got a bit mixed up with the room categories, so ended up booking the executive room as I was in a bit of a hurry. I think everything was great, the staff are very helpful and the location is a great. But a few things I couldn't comprehend with: There was only handheld shower which I found surprising and it was most uncomfortable. Also, there was no mirror in the bathroom just a sink. I don't get that. Just didn't like the bathroom at all.
Raportaţi această recenzie
Eun-Young H. Călători în pereche South Korea, 11 februarie 2016
Good value for money

Location, separate kitchen
8
Convenient hotel
Raportaţi această recenzie
Mukund B. Călători în pereche India, 10 februarie 2016
Leisure trip to HongKong

Conveniently located near Macau Ferry terminal and Sheung Wan MTR station, Well equipped room with kitchenette, Clean and comfortable
8,3
Very comfortable stay, adequate breakfast , clean rooms and kitchnette, fresh linen Hotel lobby &I reception desk are too congested. Also the breakfast room is small.
Raportaţi această recenzie
Jae H. Familii cu copii în vârstă South Korea, 7 februarie 2016
Spacious, clean.
6
Spacious, reasonable price, easy access to MTR. Reasonable price. Reception desk personnel was playing mobile games during entire stay. he answered what I asked for help, but nothing further kindness.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Exterior hotelThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Coffee Shop/CafeneaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Interior hotelThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestaurantThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băuturăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băuturăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Mâncare şi băuturăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestaurantThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - HolThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - IntrareThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Interior hotelThe Mercer Hong Kong Hong Kong - IntrareThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BaieThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BaieThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - BaieThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - IntrareThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - DotăriThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - PiscinăThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Sală de fitnessThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartamentThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartament


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01