| |
De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel
anterior : Hotel Miramar
Situare:
Tsim Sha Tsui
Număr camere:
492
Wifi gratuit |
Verifică tarifele și disponibilitatea la acest Hotel |
Ne dorim ca pentru camera dvs. să plătiţi cel mai mic tarif posibil. Dacă aţi rezervat o cameră de hotel prin intermediul Agoda şi apoi ne arătaţi că aţi fi putut rezerva aceeaşi cameră, pentru aceeaşi perioadă la un tarif mai mic, care poate fi vizualizată şi rezervată pe un alt site web vă vom oferi un tarif similar sau chiar mai mic. Apăsaţi acest link pentru mai multe informaţii.
Ne pare rău dar nu sunt camere libere la The Mira Hotel pentru datele alese de dvs.
Clienţii care au vizualizat acest hotel adesea au şi rezervat
Opinii clienţi recente
| Selectați tipul de călător
Toate opiniile
(2030)
Grazia G.
2 decembrie 2012
Ottimo camere grandi con ogni comfort
Posizione ServizioClienti
uso da anni questo Hotel ed e il migliore di Hong Kong
Restaurant Tip:
Ottima la colazione e anche prancing e cena a buffet
Maria F.
3 noiembrie 2012
grande posizione ma camera piccola
ambiente, pulizia, silenzio, servizo
9,3
ambiente nuovo, personale gentile e preparato, ottima posizione per fare shopping in HK
Gianluigi C.
2 februarie 2010
UN HOTEL ECCELLENTE
bellissimo design
accoglienza ottima
stanze spaziose (io ho affittato una superior)
L'albergo è bellissimo, le stanze sono veramente hi-tech,il personale è molto qualificato.
La zona dove è l'albergo è molto bella a due passi dalla stazione di Kowloon, quindi a pochi minuti dall'aeroporto internazionale.
Il colpo di classe di questo albergo è il design.
Rossano D.
Călător cu familie și copii tineri
1 februarie 2010
The Mira Hotel, Hong Kong, Hong Kong
pc in camera compreso nel prezzo.
4,3
Su F.
Călător în pereche
Malaysia,
12 mai 2013
Awesome stay
Comfortable, nice design, well equipped
Soetono D.
Călător în pereche
12 mai 2013
Relax, well cared n stay away from stress
Location, nice design n nice staff
8,3
So far so good. But we stayed at 17th floor, unlucky just upper of your ballroom.
At nearly midnight, there were some noise like dock dock. We hardly fall asleep every night.
Cheung W.
Hong Kong,
11 mai 2013
Nice bontique hotel, free wifi, good design room
nice decoration, and good services
8,3
Alice T.
Călător individual
pleasant stay
perfect location, easy to access to public transaportation
7,7
Siti H.
9 mai 2013
Nice room, and easy to find every thing
Nice hotel design, staff friendly, good location
9,3
I am enjoy to stay in this hotel, easy to reach any other place
Hau L.
Taiwan,
Meet expectaion
Location, cleaness, efficient
7,7
It was a one night saty, the room is clean and cozy
Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!
Caută alte hoteluri
Sosire:
Plecare:
Nopţi:
Reduceri suplimentare direct din partea hotelurilor, mii de promoţii locale disponibile doar aici. Nopţi de cazare gratuite, gratuitate pentru îmbunătăţirea condiţiilor de cazare, oferte speciale pentru rezervare timpurie şi tarife reduse pentru rezervări în ultimul minut, chiar şi în ziua călătoriei dvs!
Este suficient să introduceţi datele (zilele) călătoriei dvs. în căsuţa de căutare din partea stângă şi veţi vizualiza reducerile suplimentare disponibile pe lângă tarifele zilnice garantate ca fiind cele mai scăzute.
NY-AGWEB-3108