sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interior hotel The Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mira Hotel Hong Kong - Baie The Mira Hotel Hong Kong - Apartament The Mira Hotel Hong Kong - Apartament The Mira Hotel Hong Kong - Apartament The Mira Hotel Hong Kong - Baie The Mira Hotel Hong Kong - Baie The Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi The Mira Hotel Hong Kong - Spa The Mira Hotel Hong Kong - Sală de fitness
The Mira Hotel Hong Kong - Piscină The Mira Hotel Hong Kong - Spa The Mira Hotel Hong Kong - Spa The Mira Hotel Hong Kong - Restaurant The Mira Hotel Hong Kong - Restaurant The Mira Hotel Hong Kong - Pub/Lounge The Mira Hotel Hong Kong - Restaurant The Mira Hotel Hong Kong - Interior hotel The Mira Hotel Hong Kong - Sală de şedinţe The Mira Hotel Hong Kong - Intrare
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 492
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,6

din 2893 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
9,2
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,0
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (2893)
Sortare:
Grazia G. Călător pentru drum de afaceri Italy, 2 decembrie 2012
Ottimo camere grandi con ogni comfort

Posizione ServizioClienti
9
uso da anni questo Hotel ed e il migliore di Hong Kong
Restaurant Tip: Ottima la colazione e anche prancing e cena a buffet
Maria F. Călător pentru drum de afaceri Italy, 3 noiembrie 2012
grande posizione ma camera piccola

ambiente, pulizia, silenzio, servizo
9,3
ambiente nuovo, personale gentile e preparato, ottima posizione per fare shopping in HK
Gianluigi C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 2 februarie 2010
UN HOTEL ECCELLENTE

bellissimo design accoglienza ottima stanze spaziose (io ho affittato una superior)
9
L'albergo è bellissimo, le stanze sono veramente hi-tech,il personale è molto qualificato. La zona dove è l'albergo è molto bella a due passi dalla stazione di Kowloon, quindi a pochi minuti dall'aeroporto internazionale. Il colpo di classe di questo albergo è il design.
Rossano D. Familii cu copii tineri Italy, 1 februarie 2010
The Mira Hotel, Hong Kong, Hong Kong

pc in camera compreso nel prezzo.
4,3
Cecil A. Călător în pereche United States of America, 1 septembrie 2014
Great stay at the mira!

Great room, well sized and well stocked, clean. Loved the bathroom!
8
Happy with our stay, minor complaint, didn't get any of my pillow requests ever serviced even if I asked both nights we stayed.
Jaan F. Călător în pereche Singapore, 1 septembrie 2014
modern, swanky and cozy

good design with clean lines and uses hans grohe faucets. great attentive staff. lovws the location
8
fantastic experience.
Peggy H. Călător în pereche Canada, 30 august 2014
Great hotel

Love the fact that they gave you a phone with data !!!
8,7
Ming S. Călător în pereche Hong Kong, 27 august 2014
Marvelous Experience

Location , Atmosphere , Services
10
Chin C. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 26 august 2014
Great Location

Good location for shopping, food and transporatation
9,3
Awesome location for shopping and transportation, plenty of restaurant and nightlife places in close walking distance. Would stay and recommend this hotel again
Wita E. Familie, copii în vârstă Indonesia, 25 august 2014
Superb location

location, smartphone provided, comfy bed/pillows
9,7
My first time staying with Mira. It's an excellent hotel which I will definitely come back and stay with them again. One note though do not place your personal items lying around the room as you may lost it during the housekeeping. I lost my tweezer which I placed it in the bathroom. I know it's just a tweezer but it's my favorite tweezer which I have used for years. The Manager was kind enough to buy me a replacement but they got the wrong type. Other than that, all is two thumbs up for them!

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

The Mira Hotel Hong KongThe Mira Hotel Hong Kong - Interior hotelThe Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mira Hotel Hong Kong - BaieThe Mira Hotel Hong Kong - ApartamentThe Mira Hotel Hong Kong - ApartamentThe Mira Hotel Hong Kong - ApartamentThe Mira Hotel Hong Kong - BaieThe Mira Hotel Hong Kong - BaieThe Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mira Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiThe Mira Hotel Hong Kong - SpaThe Mira Hotel Hong Kong - Sală de fitnessThe Mira Hotel Hong Kong - PiscinăThe Mira Hotel Hong Kong - SpaThe Mira Hotel Hong Kong - SpaThe Mira Hotel Hong Kong - RestaurantThe Mira Hotel Hong Kong - RestaurantThe Mira Hotel Hong Kong - Pub/LoungeThe Mira Hotel Hong Kong - RestaurantThe Mira Hotel Hong Kong - Interior hotelThe Mira Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeThe Mira Hotel Hong Kong - Intrare


AS-AGWEB-3C08