De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Peninsula Manila

Corner of Ayala and Makati Avenues, Makati, Manila, Filipine 1226

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,9

din 805 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,4
Situare
9,1
Prestaţia personalului
9,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
9,0
Alimentaţie/Local
8,5
Toate opiniile (805)
Sortare:
Silvia M. Călători în pereche Italy, 18 august 2012
Ottima scelta a Manila,servizio impeccabile

Sentirsi coccolati e circondati da lussuosi arredi e tanti sorrisi
10
Appena entrati si e' accolti, la sera, da un concerto di musica nella lussuosa hall. Camere meravigliose e super accessoriate.Tutto impeccabile.Ottima e faraonica colazione
Raportaţi această recenzie
Michele R. Călători drum de afaceri Italy, 14 ianuarie 2016
S.O.S

Beautiful Receptionist, Cleanliness & Location
8,3
"S. O. S." Where are those happy days, they seem so hard to find I tried to reach for a good breakfast, but you have decreased the quality of it Whatever happened to our love? I wish I understood It used to be so nice, it used to be so good... Even the PEN BURGER.. But now is gone.
Raportaţi această recenzie
Philip H. Familii cu copii tineri Philippines, 1 ianuarie 2016
EXPENSIVE YET NOT ON PAR WITH ITS PRICE

Bath-tub , Bed , Shower
5
Expensive buffet costing 3980++ per person during new years eve.. But the food choices are very few.. Prime rib was rubberish.. Lamb didn't taste that good.. I had better.. No pasta station.. If i would rate it from 1-10 i would rate it 2.. The food is just not worth the price.
Raportaţi această recenzie
Beverly S. Familii cu copii tineri Philippines, 1 ianuarie 2016
Awesome

We enjoyed our stay
8,3
Raportaţi această recenzie
Brill D. Călători individuali Philippines, 1 ianuarie 2016
A Pleasurable Stay

Facilities, food, staff
9,7
Raportaţi această recenzie
Chiaki F. Călători în pereche Japan, 26 decembrie 2015
Wonderful stay at Peninsula Manila

Classic Hotel Facility, Service, Live concert
10
We statyed Peninsula Manila for almost 1 day for transit. We tried Lunch at restaurant Spice, Spa, In room dining and breakfast which were all great. The food quality was much better than the one we had in Shanglia Boracay which was also good though. Spa was so relaxing and massage quaity was excellent. Recommend to stay in Peninsula strongly.
Raportaţi această recenzie
Gabriel L. Familii cu copii tineri Philippines, 26 decembrie 2015
Manila peninsula over all

Friendly staff, location, clenaliness
8
It was good but restaurants closed at 2-230. It was Christmas Day. Late lunch is such a pain in the ass! No place to eat. The AC in our room was hot even if the thermostat wa full on cold and fan at the highest. Had a very uncomfortable sleep because of the room temperature.
Raportaţi această recenzie
Karl A. Familii cu copii tineri United States of America, 26 decembrie 2015
Review of Manila Penninsula

staff, location, pool
8,7
About what I would expect for a 5-star hotel. The breakfast buffet was not as good as I thought it might be considering the price, but everything else about it was comparable to other hotels of similar cost that I have stayed at.
Raportaţi această recenzie
George L. Familii cu copii tineri United States of America, 25 decembrie 2015
Merry Xmas

Service
8,3
Raportaţi această recenzie
Kathryn L. Călători în pereche Philippines, 21 decembrie 2015
Awesome experience

Extremely friendly staff, hotel cleanliness, food
9,7
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
The Peninsula Manila ManilaThe Peninsula Manila Manila - RestaurantThe Peninsula Manila Manila - Exterior hotelThe Peninsula Manila Manila - Exterior hotelThe Peninsula Manila Manila - IntrareThe Peninsula Manila Manila - DotăriThe Peninsula Manila Manila - Exterior hotelThe Peninsula Manila Manila - IntrareThe Peninsula Manila Manila - HolThe Peninsula Manila Manila - HolThe Peninsula Manila Manila - RecepţieThe Peninsula Manila Manila - Sală de fitnessThe Peninsula Manila Manila - Cameră de oaspeţiThe Peninsula Manila Manila - Cameră de oaspeţiThe Peninsula Manila Manila - Cameră de oaspeţiThe Peninsula Manila Manila - Cameră de oaspeţiThe Peninsula Manila Manila - ApartamentThe Peninsula Manila Manila - ApartamentThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - RestaurantThe Peninsula Manila Manila - Interior hotelThe Peninsula Manila Manila - RestaurantThe Peninsula Manila Manila - RestaurantThe Peninsula Manila Manila - RestaurantThe Peninsula Manila Manila - RestaurantThe Peninsula Manila Manila - RestaurantThe Peninsula Manila Manila - Pub/LoungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/LoungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/LoungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/LoungeThe Peninsula Manila Manila - Pub/LoungeThe Peninsula Manila Manila - PiscinăThe Peninsula Manila Manila - PiscinăThe Peninsula Manila Manila - BaieThe Peninsula Manila Manila - Interior hotelThe Peninsula Manila Manila - Pub/LoungeThe Peninsula Manila Manila - SpaThe Peninsula Manila Manila - Sală de şedinţeThe Peninsula Manila Manila - Sală de şedinţeThe Peninsula Manila Manila - Sală de balThe Peninsula Manila Manila - Sală de şedinţeThe Peninsula Manila Manila - Sală de şedinţeThe Peninsula Manila Manila - Sală de şedinţeThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - Sală de şedinţeThe Peninsula Manila Manila - Sală de şedinţeThe Peninsula Manila Manila - Sală de balThe Peninsula Manila Manila - Executive LoungeThe Peninsula Manila Manila - Sală de balThe Peninsula Manila Manila - Sală de balThe Peninsula Manila Manila - Sală de balThe Peninsula Manila Manila - Sală de fitness


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C08