sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Centru oraş Davao, Davao, Filipine 8000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

The Royal Mandaya Hotel Davao - Bufet The Royal Mandaya Hotel Davao - Executive Lounge The Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/Lounge The Royal Mandaya Hotel Davao - Restaurant The Royal Mandaya Hotel Davao - Exterior hotel The Royal Mandaya Hotel Davao - Interior hotel The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartament The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartament The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de bal The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de bal The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţe
The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţe The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi
Zona Centru oraş Davao Număr camere: 183
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 275 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (275)
Sortare:
Milziade Z. Călător individual Italy, 25 ianuarie 2014
hotel superbo

pulizia, sicurezza,efficienza
9,7
direi, piu che ottimo, ottimo personale, ottimo sopratutto il servizio di sicurezza. molto attenti a tutto
Giovanni L. Călător individual Italy, 31 octombrie 2013
Hotel ottimo, pulito, economico, amichevole.

pulizia, staff amichevole ed attento. ottimo!!
7,7
stanze ottime, pulite e spaziose, bagno ottimo e spazioso. il personale è fantastico, attento, amichevole e pronto ad aiutare. piscinetta al 3° piano per concedersi una rinfrescata. tornerò volentieri al Royal Mandaya Hotel.
Giovanni L. Călător individual Italy, 30 octombrie 2013
Hotel ottimo, pulito, economico, amichevole.

pulizia, staff amichevole ed attento. ottimo!!
7,7
stanze ottime, pulite e spaziose, bagno ottimo e spazioso. il personale è fantastico, attento, amichevole e pronto ad aiutare. piscinetta al 3° piano per concedersi una rinfrescata. tornerò volentieri al Royal Mandaya Hotel.
Giovanni L. Călător individual Italy, 29 octombrie 2013
Hotel ottimo, pulito, economico, amichevole.

pulizia, staff amichevole ed attento. ottimo!!
7,7
stanze ottime, pulite e spaziose, bagno ottimo e spazioso. il personale è fantastico, attento, amichevole e pronto ad aiutare. piscinetta al 3° piano per concedersi una rinfrescata. tornerò volentieri al Royal Mandaya Hotel.
Samuel C. Călător în pereche Australia, 10 ianuarie 2015
Very good stay

Good breakfast. Close to everything you need. Service.
10
Very good stay. Room little small. No room safe. If your a light sleeper be aware there I construction at back of hotel, ask for room facing street
Justin D. Călător individual Philippines, 29 decembrie 2014
Nice Hotel & Friendly Staff

Value for Money, Comfort.and Friendly Staff
9,3
I stayed 4D3N, room and bathroom was cleaned, with all the basic amenities at hand. My only complaint was the WIFI service it was good only on the first day and the rest of my stay was disaster.
Mark R. Călător în pereche Australia, 25 decembrie 2014
Nothing to fault.

Friendly staff and security. Breakfast.
8,7
We booked initially for four days and ended staying for eight. A home away from home with incrdibly friendly and helpful staff and security. It will be my hotel of choice for Davao from now on.
Mark R. Călător în pereche Australia, 22 decembrie 2014
Highly Recommend

Friendly staff, great breakfast, handy location.
9
Overall, my partner and I stayed for 8 nights. Nothing to fault and I would be very happy to stay there again.
Jaime C. Călător individual Philippines, 14 decembrie 2014
Good value for money

Location was good. I like being in the middle of the city, near to restaurants, cafes and shopping centers.
8,3
Alvin A. Călător în pereche Philippines, 6 decembrie 2014
A very comfortable room

Bed room, bath room and facilities
6,7
At first the staff is very busy on phone calls. I gave my agoda voucher a valid ID and my credit card. He said please sit and wait for awhile after 5 mins. He call me to enter my pin code on my credit card. I am wondering why he charge it again. Is there any miscommunication between agoda and the hotel.? I was so really upset during that night. Anyway, after an hour the staff declare that the charge was already void.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

The Royal Mandaya Hotel DavaoThe Royal Mandaya Hotel Davao - BufetThe Royal Mandaya Hotel Davao - Executive LoungeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/LoungeThe Royal Mandaya Hotel Davao - RestaurantThe Royal Mandaya Hotel Davao - Exterior hotelThe Royal Mandaya Hotel Davao - Interior hotelThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartamentThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartamentThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de balThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de balThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţeThe Royal Mandaya Hotel Davao - ÎmprejurimiThe Royal Mandaya Hotel Davao - ÎmprejurimiThe Royal Mandaya Hotel Davao - ÎmprejurimiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi


AS-AGWEB-3A05