sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Royal Mandaya Hotel

J. Palma Gil Street, Centru oraş Davao, Davao, Filipine 8000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

The Royal Mandaya Hotel Davao - Bufet The Royal Mandaya Hotel Davao - Executive Lounge The Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/Lounge The Royal Mandaya Hotel Davao - Restaurant The Royal Mandaya Hotel Davao - Exterior hotel The Royal Mandaya Hotel Davao - Interior hotel The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartament The Royal Mandaya Hotel Davao - Apartament The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţi The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de bal The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de bal The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţe
The Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţe The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi The Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi
Zona Centru oraş Davao Număr camere: 183
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 263 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (263)
Sortare:
Milziade Z. Călător individual Italy, 25 ianuarie 2014
hotel superbo

pulizia, sicurezza,efficienza
9,7
direi, piu che ottimo, ottimo personale, ottimo sopratutto il servizio di sicurezza. molto attenti a tutto
Giovanni L. Călător individual Italy, 31 octombrie 2013
Hotel ottimo, pulito, economico, amichevole.

pulizia, staff amichevole ed attento. ottimo!!
7,7
stanze ottime, pulite e spaziose, bagno ottimo e spazioso. il personale è fantastico, attento, amichevole e pronto ad aiutare. piscinetta al 3° piano per concedersi una rinfrescata. tornerò volentieri al Royal Mandaya Hotel.
Giovanni L. Călător individual Italy, 30 octombrie 2013
Hotel ottimo, pulito, economico, amichevole.

pulizia, staff amichevole ed attento. ottimo!!
7,7
stanze ottime, pulite e spaziose, bagno ottimo e spazioso. il personale è fantastico, attento, amichevole e pronto ad aiutare. piscinetta al 3° piano per concedersi una rinfrescata. tornerò volentieri al Royal Mandaya Hotel.
Giovanni L. Călător individual Italy, 29 octombrie 2013
Hotel ottimo, pulito, economico, amichevole.

pulizia, staff amichevole ed attento. ottimo!!
7,7
stanze ottime, pulite e spaziose, bagno ottimo e spazioso. il personale è fantastico, attento, amichevole e pronto ad aiutare. piscinetta al 3° piano per concedersi una rinfrescata. tornerò volentieri al Royal Mandaya Hotel.
Christopher W. Călător în pereche United Kingdom, 10 noiembrie 2014
Good accommodation at a good price

Central location, friendly, clean
8,7
No complaints at all. Very friendly, nice breakfast and really nice staff. Price a bargain and nothing bad to say.
Emelyn R. Călător individual Philippines, 6 noiembrie 2014
Nice hotel

location near in the city, the atmosphere is good and staff are accommodating
8
Over all it was good experience
Jhemhar E. Călător în pereche Qatar, 3 noiembrie 2014
Trip to Davao

Clean, accessible, friendly staff
9,7
It was great!Had fun with my partner.
Jocelyn C. Călător individual Philippines, 30 octombrie 2014
Retreat from manila

Cleanliness, politeness, ambiance
9,7
I like my stay in this hotel, the staffs were polite. Clean rooms and accomodating attendants
Eunice I. Călător în pereche Philippines, 28 octombrie 2014
Exellent service, room and food

Breakfast buffet is great. Complete wide viriety of selections. The room is clean, just perfect for our stay. Very good security service also. The location is downtown near to pasalubong/market area.
9,7
Staff were courteous helpful and reliable. Facilities were okay. The room was clean and the location is just right. We had a great time here. Thumbs up!
Mercedes B. Călător individual Australia, 4 octombrie 2014
Good Location.

Dining area, the entertainment and the location.
7,7
This hotel is in the good location, and the foods are fantastic, staff were accommodating the only one I did not like is the BED, I woke up with so much pain in my body,i felt like I have been bashed ! the bed was hard, my bed in my place is Shrine Hills was more softer and much more comfortable than in this hotel. and also there no amenities provided such as hair dryer and toilet paper. you only get it if you ask. why we have to ask ?

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

The Royal Mandaya Hotel DavaoThe Royal Mandaya Hotel Davao - BufetThe Royal Mandaya Hotel Davao - Executive LoungeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Pub/LoungeThe Royal Mandaya Hotel Davao - RestaurantThe Royal Mandaya Hotel Davao - Exterior hotelThe Royal Mandaya Hotel Davao - Interior hotelThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartamentThe Royal Mandaya Hotel Davao - ApartamentThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Cameră de oaspeţiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de balThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de balThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţeThe Royal Mandaya Hotel Davao - Sală de şedinţeThe Royal Mandaya Hotel Davao - ÎmprejurimiThe Royal Mandaya Hotel Davao - ÎmprejurimiThe Royal Mandaya Hotel Davao - ÎmprejurimiThe Royal Mandaya Hotel Davao - Împrejurimi


AS-AGWEB-3B02