De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Square

Siwalankerto Street 146-148, Rungkut, Surabaya, Indonezia (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Grădină The Square Surabaya - Sală de fitness The Square Surabaya - Coffee Shop/Cafenea The Square Surabaya - Exterior hotel The Square Surabaya - Sală de fitness The Square Surabaya - Exterior hotel The Square Surabaya - Exterior hotel The Square Surabaya - Exterior hotel The Square Surabaya - Exterior hotel The Square Surabaya - Sală de şedinţe
The Square Surabaya - Exterior hotel The Square Surabaya - Dotări The Square Surabaya - Pub/Lounge The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Interior hotel The Square Surabaya - Sală de şedinţe The Square Surabaya - Sală de şedinţe The Square Surabaya - Sală de şedinţe The Square Surabaya - Sală de şedinţe The Square Surabaya - Sală de şedinţe The Square Surabaya - Exterior hotel
Zona Rungkut Număr camere: 120
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 1533 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,0
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,4
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (1533)
Sortare:
Marco T. Călător individual Italy, 28 aprilie 2013
lontano dal centro città ma vicino all'aeroporto

rapporto qualità/prezzo
7
Ottimo hotel con camere ampie e pulite, posizionato lontano dal centro città ma vicino all'aeroporto e alla stazione degli autobus. Ottimo per chi si deve fermare una notte e ripartire.
Raportaţi această recenzie
Pietro A. Călător individual Italy, 18 decembrie 2012
Hotel piacevole buon servizio

Le camere sono piccole ma pulite
7
Sono rimasto in quest'hotel una sola notta, ero di passaggio, è un pò fuori mano ma vicino all'aereo porto. Per UMA notta lo consiglio, la prima colazione non è un granché, poco assortimento di cibi.
Raportaţi această recenzie
Alexander C. Călător individual Indonesia, 16 august 2015
good and comfortable

swimming pool, gym, bedroom
7,7
it was pleasant and enjoyable.would recommend to my friends
Raportaţi această recenzie
Gerrit A. Călător pentru drum de afaceri Netherlands, 28 iulie 2015
the hotel is a student hotel

its clean, friendly staff, cheap food nearby
6
I didn't like my stay very much. The airco was noisy, there was no chair in my room, no bed light and the key to be used for the elevator didn't work. The positive things were that the room was clean, the room service and breakfast were good. Many students everywhere, in elevator, in lounge. It was like I am stayed at a university campus. I call this hotel therefore a student hotel
Raportaţi această recenzie
Novy W. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 25 iulie 2015
cleans

good design
6
he breakfast buffet was good Rooms were clean and simple
Raportaţi această recenzie
James A. Călător individual United Kingdom, 13 iulie 2015
Useful for an overnight stop

Great room, breakfast, location to airport
8
I stayed one night as it was a good location between Purabaya bus station and the airport. The room was excellent but the wifi very poor, it was slow (expected) but also dropped out every 10 minutes and you have to reconnect. My key card to operate the lift/elevator and select my floor didn't work - twice I couldn't select my floor before the lift was requested from elsewhere I'd be taken on a trip to random floors before returning to the front desk. Ok for an overnight stay but nothing more than that.
Raportaţi această recenzie
Devina A. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 8 iulie 2015
So worth it

good location, near mall, good room
7
very comfortable
Raportaţi această recenzie
Raymon C. Familii cu copii tineri Indonesia, 23 iunie 2015
Clean

Clean
6
Nice
Raportaţi această recenzie
Surungan R. Călător în pereche Indonesia, 14 iunie 2015
Below par

None
6
So so
Raportaţi această recenzie
Siti H. Călător individual Singapore, 12 iunie 2015
Good customer service

customer service , room cleanliness and food
8,7
I enjoy during the stay....feel like home.. will come back again in future
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

The Square SurabayaThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - GrădinăThe Square Surabaya - Sală de fitnessThe Square Surabaya - Coffee Shop/CafeneaThe Square Surabaya - Exterior hotelThe Square Surabaya - Sală de fitnessThe Square Surabaya - Exterior hotelThe Square Surabaya - Exterior hotelThe Square Surabaya - Exterior hotelThe Square Surabaya - Exterior hotelThe Square Surabaya - Sală de şedinţeThe Square Surabaya - Exterior hotelThe Square Surabaya - DotăriThe Square Surabaya - Pub/LoungeThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Interior hotelThe Square Surabaya - Sală de şedinţeThe Square Surabaya - Sală de şedinţeThe Square Surabaya - Sală de şedinţeThe Square Surabaya - Sală de şedinţeThe Square Surabaya - Sală de şedinţeThe Square Surabaya - Exterior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07