De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Sun Hotel Sidoarjo

Jl. Pahlawan No. 1, Sidoarjo, Surabaya, Indonezia

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,8

din 121 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,3
Situare
7,4
Prestaţia personalului
6,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,5
Confort/Standard Cameră
6,8
Alimentaţie/Local
6,8
Toate opiniile (121)
Sortare:
Marco G. Călători în pereche Italy, 24 septembrie 2013
punto discreto per un passaggio veloce

piscina. pulizia. colazione
5
hotel discreto, pulito , bella piscina. la stanza e' semplice ma confortevole e silenziosa
Raportaţi această recenzie
Ahmad Z. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 29 noiembrie 2015
Nice cosy hotel in small city

location in the mall it self, near to eateries and easy access to the highway
6,7
very nice
Raportaţi această recenzie
Martin F. Călători drum de afaceri United Kingdom, 13 noiembrie 2015
In need of refurbishment

Convenient
4,7
Poor aircon, shabby and generally run down
Raportaţi această recenzie
Ahmad F. Călători drum de afaceri Jordan, 30 octombrie 2015
not good
5,7
Nnnnn
Raportaţi această recenzie
Galathee S. Călători drum de afaceri France, 4 septembrie 2015
Ok for business travelers in Sidoarjo

Location, Staff, Convenience
6,7
Raportaţi această recenzie
Mohd H. Călători drum de afaceri Malaysia, 12 mai 2015
the view

location
5,3
pay more but the view I get is very disappointed.. management should do something with the area.. I never open my curtain's window because I am so irritated with the view... so my room being dim.. tq
Raportaţi această recenzie
Anuarol E. Călători drum de afaceri Malaysia, 15 ianuarie 2015
Location

Food, location, friendly staff.
7,7
Raportaţi această recenzie
Prima A. Familii cu copii tineri Indonesia, 4 ianuarie 2015
near to juanda terminal 2, shopping mall, foods

near to juanda terminal 2, shopping mall, foods
6
(+) the AC was working fine the room is wide enough the food was not bad and not special, just good. the staffs was friendly and helpful near to juanda Terminal 2 near to foods stall/restaurant near to shopping mall (suncity) (-) the restroom/WC/toilet was smelly once we enter the WC for the first time the shower was rusty the WC should be cleaner.
Raportaţi această recenzie
Arbaiyah Y. Familii cu copii în vârstă Singapore, 11 decembrie 2014
Friendly staff and good food

Breakfast, friendly staff and reasonable price
10
I enjoy my stay. Food was good and staff was friendly. I would come back to this hotel again.
Raportaţi această recenzie
Darpan G. Călători drum de afaceri Singapore, 4 decembrie 2014
This hotel was ok not so good for what you pay

location
4,3
this hotel is ok should choose other hotel for what you pay. rooms are very old and very bad. the day i check-in no one come to show me room or escort me to room just u will be by ur own. only plus point is location near to mall.....
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
The Sun Hotel Sidoarjo SurabayaThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - PiscinăThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Pub/LoungeThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Exterior hotelThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interior hotelThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Sală de şedinţeThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Exterior hotelThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interior hotelThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţiThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - MagazineThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Interior hotelThe Sun Hotel Sidoarjo Surabaya - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06