De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Surin Phuket Hotel

118 Moo 3, Choeng Talay, Surin, Phuket, Thailanda 83110 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

The Surin Phuket Hotel Phuket - Vedere The Surin Phuket Hotel Phuket - Plajă The Surin Phuket Hotel Phuket - Plajă The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Baie The Surin Phuket Hotel Phuket - Balcon/Terasă The Surin Phuket Hotel Phuket - Vedere The Surin Phuket Hotel Phuket - Restaurant
The Surin Phuket Hotel Phuket - Balcon/Terasă The Surin Phuket Hotel Phuket - Exterior hotel The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Balcon/Terasă The Surin Phuket Hotel Phuket - Apartament The Surin Phuket Hotel Phuket - Restaurant The Surin Phuket Hotel Phuket - Restaurant The Surin Phuket Hotel Phuket - Sală de fitness The Surin Phuket Hotel Phuket - Sală de fitness The Surin Phuket Hotel Phuket - Magazine The Surin Phuket Hotel Phuket - Sală de şedinţe The Surin Phuket Hotel Phuket - Restaurant
Zona Surin Număr camere: 103
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 324 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,9
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
8,2
Toate opiniile (324)
Sortare:
Francesco I. Călător în pereche Italy, 30 iulie 2010
hotel elegante e molto ben curato

staff eccellente, camere belle e immerse nel verde, bella piscina e bella spiaggia, buono il cheeseburger. ideale per le coppie in cerca di relax.
9,7
il posto e molto tranquillo e rilassante, si mangia bene e il personale e estremamente cordiale e disponibile. la spiaggia e bellissima e anche la piscina e ben attrezzata. il fatto che si trovi su una spiaggia privata in una zona isolata puo essere considerato un pro e un contro.
Karen K. Călător individual Hong Kong, 28 iunie 2015
Surin

Private beach, cottages, breakfast
7,7
.
Saravanan R. Familii cu copii tineri Singapore, 28 iunie 2015
Excellent location and service

Location, service, room
7,7
Awesome for all groups.
Katia B. Călător în pereche United Kingdom, 28 iunie 2015
great weekend at the Surin

Service, beach, breakfast
9,3
Our stay was excellent. Loved the location, the service, the food (the Saturday BBQ was spectacular) the excellent view and beach. The only glitch was an issue with our air con, we woke up as it had stopped working in the middle of the night, but I can't fault them for that as within 10 mins of us contacting reception, they sent a technician to fix it. Thanks for a lovely weekend.
Alessandro B. Călător în pereche Italy, 26 iunie 2015
Absolutely Fantastic

Location, Service, Ambiance
9,7
Our stay was wonderful. We went for our wedding anniversary. The hotel staff made it special by decorating our bed on our anniversary night, leaving small gifts and notes. Made it very special. I have to comment on the overall service. The staff were very accommodating and pleasant at all times. I loved that the hotel was secluded. We never had to leave. Nice restaurants and had everything we needed. The beach is private to the hotel. This was one of our favorite aspects. So it wasn't crowded and was only for hotel guests. Small other aspects made our trip enjoyable- the complementary tea at 4pm on Tuesdays and the complementary management cocktail hour on Thursdays were nice perks. we very much enjoyed the beach bar and having sunset drinks around the pool over looking the ocean. The buffet breakfast was delicious. Lots and lots to choose from. Overall this hotel is very good value for money. The design was beautiful, pool relaxing, fun beach bar, and great service. The hotel was perfect for our anniversary. We will be back again.
Janis L. Familii cu copii tineri Malaysia, 19 iunie 2015
Great hotel! Friendly staff!

Clean, beautiful beach, friendly staff
9
Yasmin A. Călător în pereche Singapore, 16 iunie 2015
Magnificent Find

Exclusive Beach, Atmosphere and Food
9
Staff are helpful and generous without being too overbearing. Generally a very beautiful and exclusive resort with great F&B, and lovely that hotel tolerates the independent vendor selling drinks/snacks on the beach.
Michael N. Călător în pereche Belgium, 14 iunie 2015
good hotel, nice staff with an eye for detail

private beach. efficient lay-out of the villa's and friendly and attentive staff
8,3
Ricardo M. Călător în pereche Italy, 14 iunie 2015
What a place

Location, food, decor
9
Aida I. Familii cu copii tineri Malaysia, 13 iunie 2015
Amazing stay at The Surin

Beach, Room and Staff
9
We had a most relaxed and pleasant stay at The Surin! Definitely coming back!

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

The Surin Phuket Hotel PhuketThe Surin Phuket Hotel Phuket - VedereThe Surin Phuket Hotel Phuket - PlajăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PlajăThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - BaieThe Surin Phuket Hotel Phuket - Balcon/TerasăThe Surin Phuket Hotel Phuket - VedereThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - Balcon/TerasăThe Surin Phuket Hotel Phuket - Exterior hotelThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - Balcon/TerasăThe Surin Phuket Hotel Phuket - ApartamentThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - Sală de fitnessThe Surin Phuket Hotel Phuket - Sală de fitnessThe Surin Phuket Hotel Phuket - MagazineThe Surin Phuket Hotel Phuket - Sală de şedinţeThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - Interior hotelThe Surin Phuket Hotel Phuket - Interior hotelThe Surin Phuket Hotel Phuket - Interior hotelThe Surin Phuket Hotel Phuket - VedereThe Surin Phuket Hotel Phuket - VedereThe Surin Phuket Hotel Phuket - VedereThe Surin Phuket Hotel Phuket - PlajăThe Surin Phuket Hotel Phuket - DotăriThe Surin Phuket Hotel Phuket - DotăriThe Surin Phuket Hotel Phuket - DotăriThe Surin Phuket Hotel Phuket - DotăriThe Surin Phuket Hotel Phuket - DotăriThe Surin Phuket Hotel Phuket - PlajăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PlajăThe Surin Phuket Hotel Phuket - HolThe Surin Phuket Hotel Phuket - HolThe Surin Phuket Hotel Phuket - HolThe Surin Phuket Hotel Phuket - HolThe Surin Phuket Hotel Phuket - HolThe Surin Phuket Hotel Phuket - DotăriThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - PiscinăThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - RestaurantThe Surin Phuket Hotel Phuket - Coffee Shop/CafeneaThe Surin Phuket Hotel Phuket - Coffee Shop/CafeneaThe Surin Phuket Hotel Phuket - Coffee Shop/CafeneaThe Surin Phuket Hotel Phuket - Coffee Shop/CafeneaThe Surin Phuket Hotel Phuket - Coffee Shop/CafeneaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - SpaThe Surin Phuket Hotel Phuket - Spa


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

SG-AGWEB-6B06