De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

The Viridian Resort

206/24 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

The Viridian Resort Phuket - Piscină The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Hol The Viridian Resort Phuket - Hol The Viridian Resort Phuket - Hol The Viridian Resort Phuket - Hol The Viridian Resort Phuket - Hol The Viridian Resort Phuket - Piscină The Viridian Resort Phuket - Piscină The Viridian Resort Phuket - Piscină The Viridian Resort Phuket - Spa The Viridian Resort Phuket - Piscină The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Baie The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
The Viridian Resort Phuket - Baie The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţi The Viridian Resort Phuket - Piscină The Viridian Resort Phuket - Piscină
Zona Patong Număr camere: 78
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 1529 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,5
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,9
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
6,6
Toate opiniile (1529)
Sortare:
Sorin P. Călător în grup Romania, 23 ianuarie 2014
bun

mic dejun piscina camera
10
recomand oricui!!!
Raportaţi această recenzie
Roberto P. Călător individual Italy, 23 iulie 2013
Buon rapporto qualità prezzo

Pratico 5 minuti a piedi dal mare, vicino zona massaggi
4,7
buono, piscina carina, un Po sporco ma alla fine decente, economico
Raportaţi această recenzie
Marcello I. Călător individual Italy, 8 februarie 2013
Hotel sgradevole e molto scortesi nel servizio

Nessuno
2
Sia dal primo giorno ho avuto sgradevoli sorprese. La camera una SUPERIOR non aveva niente di superior, la doccia ancora con i classici due rubinetti non permetteva una buona selezione della temperatura, e l'impressione era quella di una camera arredata con un mobilio fatiscente e non corrispondeva alle immagini indicate su internet per una camera di questa qualità. La colazione pessima con un buffet molto limitato e lentezza nel riproporre gli alimenti terminati. Ma sorpresa finale, l'ultimo giorno con partenza alle 15, ho chiesto in Hotel la possibilità di fare una doccia prima di partire e al rientro dal mare invece che avere una camera per 1/2 ora, ho avuto la possibilità di doccia nel bagno sporco della hall, senza aria condizionata e con acqua solo fredda e dati gli spazi, mi sono dovuto rivestire in mutande nella Hall, ma vi sembra quasto il trattamento ? io dopo essere stato più di 10 volte in Thailandia, non ho mai ricevuto un trattamento simile e al contrario ho sempre avuto più di quello richiesto.
Sfat pentru călătorie: Sconsiglio su tutto questo Hotel, Patong è piena di alberghi bellissimi e questo è pessimo !
Raportaţi această recenzie
Alessandra M. Călător în pereche Italy, 13 decembrie 2012
Personale non molto cortese,camere pulite.

La posizione in centro a Patong e'molto comoda.
7,3
L'hotel e'carino ed accogliente...la colazione non ha molta varieta'di cibo,il personale non brilla di disponibilita'e cortesia ma la posizione vicina a tutti i comfort ed il prezzo conveniente compensano le sue mancanze.
Raportaţi această recenzie
Mariano S. Călător în pereche Italy, 16 martie 2012
Ottimo Resort, ottima posizione

Ottima struttura situato nel cuore di Patong a pochi metrri da tutti i locali, a tre minuti dalla spiaggia. Le camere sono grandi e spaziose e la pscina e un ottimo angolo immerso nel verde.
8,7
il soggiorno è andato benissimo, il personale è gentilissimo anche se non capiscono niente di inglese, le camere venivano pulite ogni giorno, la colazioe a buffet ottima.
Raportaţi această recenzie
Domenico E. Călător în pereche Italy, 9 februarie 2012
hotel medio posizione strategica e centrale

e' subito vicino a punti di interesse : shopping, massaggio, ristorantini e locali
6,3
e' una struttura vecchiotta, economico, comodo perche' la posizione e' vicina ai ristoranti negozi e massaggio, un po' meno vicino al mare
Nightlife Tip: non devi prendere ne tuc tuc ne' taxi per spostarti e' nel cuore di patong
Raportaţi această recenzie
Muhamad N. Călător în pereche Singapore, 17 august 2015
Don't know its like the worst hotel i've been

The food only the rest are bad
5,7
Very bad call for room service numerous time but no one picked up the phone
Raportaţi această recenzie
Vetri S. Familii cu copii tineri India, 15 august 2015
Value of the money

Swimming pool, Restaurant
7,3
I am travel with my family & two young children. Overall my stay was very good. Engineering need tobe improved. Air-conditioner remote control not available. In mid night the adjustment doing in thermostat only. Housekeeping cleaning the room twice the day only. Vanity was blocked two days. After lot of remaining only they rectify it. Very decent location. Easy to all kind of travels. Very close by shopping mall, Bangala st etc. Overall good experience.
Raportaţi această recenzie
Paul C. Călător individual Australia, 25 iulie 2015
GOOD LOCATION NEEDS MAINTAINANCE

location staff value
9,7
I have been here a few times it is usually good value for money in June July too expensive in peak season it is not a four star resort there has been no maintenance on the resort for at least 4 years the front desk is good the restaurant is ok value if you get it for less than $50 Australian
Raportaţi această recenzie
Justin T. Călător în grup Singapore, 15 iulie 2015
Stay @ Resort Marred by Staff Performance

Overall cleanliness
7
My friends and I stayed at The Viridian Resort. First impression of the establishment was good -- place looked clean, staff were friendly. We did not encounter much problem during our stay, except for the occasional water issues (hot water seems to die off after a while before sporadically coming back on). Until the last day, that is. On the day of our check-out, we were told that we had taken several items from the pantry e.g. beers, nuts. However, none of us had taken anything except the water (which we only took because the bottles were labelled 'complimentary'). They sought to charge us for the pantry items that we did not take. In the end, we settled the issue by agreeing to pay for the water we took and a bag of nuts we supposedly consume -- just to settle the issue and not be late for our flight. It was extremely disappointing for us to hear that the housekeeper has incorrectly taken stock of our pantry when (s)he tidied up the room every day. Overall, the place was clean and the air-conditioning system was working perfect. However, the walls of the rooms are very thin and occupants next door can often be heard, which can be very disruptive to one's sleep. Also, the staff performance -- at least the housekeeper's -- remains debatable.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

The Viridian Resort PhuketThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - HolThe Viridian Resort Phuket - HolThe Viridian Resort Phuket - HolThe Viridian Resort Phuket - HolThe Viridian Resort Phuket - HolThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - SpaThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - BaieThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - BaieThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - PiscinăThe Viridian Resort Phuket - Balcon/TerasăThe Viridian Resort Phuket - IntrareThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - IntrareThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Cameră de oaspeţiThe Viridian Resort Phuket - Balcon/TerasăThe Viridian Resort Phuket - Balcon/TerasăThe Viridian Resort Phuket - Piscină

Opinii clienţi - The Viridian Resort, Phuket

Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04