sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Tony Resort

206/300 Raj-u-thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Baie Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Tony Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Patong Număr camere: 102
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 1176 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,6
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,4
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
6,3
Toate opiniile (1176)
Sortare:
Teresa P. Călător în pereche Italy, 11 februarie 2014
È meglio spendere qualcosa in più.

Posizione centrale.Camere molto spaziose.
4,3
Silvio G. Călător individual Italy, 18 august 2013
Buono soto tutti i punti du vista.

Pulizia, posizione e gentilezza dello Staff
8,7
Luca C. Călător individual Italy, 11 noiembrie 2012
grande posizione

posizione ottimale
7,7
ci sobno già stato parecchie volte e ci ritorno sempre volentieri
Sightseeing/Attractions Tip: vicino a bangla ma lomtano per permettervi di rposare
Luca C. Călător individual Italy, 1 septembrie 2012
hotle in bella posizione, personale piacevole

poiszione
8
è un hotel carino senza troppe pretese ma pulito e funzionale. il personale è giovane e gentile.
Nightlife Tip: se vi portate più di una donna in camera dovrete pagare 500 bath quindi attenzione....
Simone V. Călător individual Italy, 13 mai 2012
hotel piacevole

vicinanza strada principale
6,3
la seconda volta a phuket,l'hotel si trova nelle vicinanze della bangla road e del centro commerciale joung,dista circa 400 500 metri dal mare di patong beach ed è un hotel tranquillo dalla via principale invece dista circa 200 300 metri,camere pulite ogni giorno solamente struttura un po vecchia
Ettore S. Călător în pereche Italy, 29 februarie 2012
buona la posizione e le camere grandi

le camere e l ospitalità
8
al nostro arrivo cocktail di benvenuto. buona l accoglienza.siamo arrivati prima dell orario del cech in ma ci è stata data subito la camera. ottima la pulizia in camera. asciugamani sempre puliti. buona la colazione. la posizione dell albergo e ottima.
Sfat pentru călătorie: ottimo rapporto qualità con il prezzo
Ian T. Călător individual United Kingdom, 11 aprilie 2015
Great value & location!

Location, Value for Money, Cleanliness
8,3
A hotel in the centre of Patong that offers great value for money. The hotel is kept very clean and the amenities are up to date. Great value for money and one of the best swimming pools in the area. Staff are friendly and helpful!
Fiona C. Călător în pereche United Kingdom, 2 aprilie 2015
great hotel

location , room size , price
7,7
Abd R. Călător în pereche Malaysia, 24 martie 2015
no choice for breakfast
4,3
Air cond prob
Stephen F. Familii cu copii tineri Australia, 21 martie 2015
Tony Resort Reveiw

Location, swimming pool, relaxing
9
We stayed at this hotel for 2 weeks in March 2015. It is our 5th trip to Phuket I have nothing but praise for the hotel & the facilities. I noted alot of scathing reveiws before booking, as well as good reveiws, but in my mind there are clearly too many people wanting 5* hotels for a 3* price. Ok, hotel location is great, our room was on the ground floor with the pool in front, so ideal for my 5 year old, the room was clean & a good size. Staff were freindly, although not engaging, we certainly did not experience any rudeness as noted in some reviews. Breakfast was fine, sure, Ive had more options at other hotels, but honestly everything you would expect was on offer. All in all, especially as I booked this as a mystery hotel on Agoda, so got the best price, we were very happy with our stay & would recommend this hotel to others. We really enjoyed our stay.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!


AS-AGWEB-3B05