De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

TS Suites Surabaya

JL. Hayam Wuruk No. 6, Surabaya Centru, Surabaya, Indonezia 60242

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,3

din 644 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (644)
Sortare:
Diego M. Călători drum de afaceri Italy, 30 noiembrie 2013
permanenza piacevole

camera confortevole, servizi commerciali a portata di mano, cortesia del personale
7,3
L'albergo si trova all'interno di un centro commerciale con molti ristoranti e un cinema multi-sala, c'è quindi la possibilità passare il tempo libero senza allontanarsi dal posto dove si dorme. La camera è comoda e pulita e silenziosa, peccato per il bagno con la doccia dotata solo di soffione con il getto dall'alto.
Raportaţi această recenzie
Rajan S. Călători drum de afaceri Australia, 26 aprilie 2016
Overall good
6
Staff & service is the best
Raportaţi această recenzie
Lilis N. Călători drum de afaceri Indonesia, 15 aprilie 2016
Good Staff
5
near to mall
Raportaţi această recenzie
Wong B. Călători individuali Indonesia, 10 aprilie 2016
Price
4,3
Awesome
Raportaţi această recenzie
Rianto N. Călători drum de afaceri Indonesia, 17 martie 2016
good stay for business trip
6,7
Meeting point is just a minutes away
Raportaţi această recenzie
Soebagio W. Călători drum de afaceri Indonesia, 17 februarie 2016
Good hotel
5,3
My second stay!
Raportaţi această recenzie
Soebagio W. Călători drum de afaceri Indonesia, 17 februarie 2016
Good hotel
5,3
My second stay!
Raportaţi această recenzie
Rianto N. Călători drum de afaceri Indonesia, 13 februarie 2016
Its a perfect hotel for bussines trip

Location, room, staff
9,7
Raportaţi această recenzie
Mohd F. Călători în pereche Malaysia, 6 februarie 2016
excellent 3++ star hotel

Excellent staff hospitality ( reception, room service/bell boy and restaurant ) , Near the airport and within a distant shopping marts & restaurants.
9
Overall , it was a good stay with the above three points positive comment, At the same time, for further improvement herewith my proposal :- 1. My expected peaceful and appetizing beakfast with my wife was marred by flies setting on our dish plates and all the food/fruits. My proposal is to improve on this unhealthy situation by having fly traps ( electric and conventional ). 2. The breakfast restaurant was a bit crowded due to small space area to qulaify TS suites as a 4 star rating. The area /floor space must be increased or at least during peak hour ( breakfast & lunch ). 3. My bedsheet condition during check in into the room was well done and proper, BUT, there were a few stains on the white bedsheet. Recommended only. Best Rgds, MF Yusof
Raportaţi această recenzie
Win B. Călători drum de afaceri Indonesia, 4 februarie 2016
A pleasant stay in Surabaya

Cleanliness, Location, spacious room
7,7
I had a pleasant stay in TS Suites Surabaya where the cleanliness of the hotel is marvelous and the room is spacious with free minibar. I would not think twice to stay here again whenever I travel to Surabaya. Thanks for the staff hospitality that really made my stay an enjoyable one.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
TS Suites Surabaya SurabayaTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - ApartamentTS Suites Surabaya Surabaya - Cameră de oaspeţiTS Suites Surabaya Surabaya - Interior hotelTS Suites Surabaya Surabaya - Cameră de oaspeţiTS Suites Surabaya Surabaya - Interior hotelTS Suites Surabaya Surabaya - Interior hotelTS Suites Surabaya Surabaya - Interior hotelTS Suites Surabaya Surabaya - Interior hotel


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B02