De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Hol V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Exterior hotel V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Recepţie V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Baie V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Baie V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi
V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Exterior hotel V Causeway Bay Hong Kong - Interior hotel V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi V Causeway Bay Hong Kong - Baie
Zona Causeway Bay Număr camere: 53
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 830 opinii

Calitate-preţ
6,8
Situare
9,0
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
5,9
Toate opiniile (830)
Sortare:
Teresita K. Călător în pereche Philippines, 27 august 2015
Not going back

Location only
5,3
Uncomfortable
Raportaţi această recenzie
Sarah S. Călător în grup Singapore, 9 august 2015
Good

the room a bit small, toilet cleaniness is good, location very accesible
7,3
Raportaţi această recenzie
Yvonne L. Călător în pereche Hong Kong, 9 august 2015
It's good for the location

Location location and tiny
7
I had stayed in V around 5 times, tried their different rooms. The room 714 was the most disappointed. There was no way you can shower without getting the towels wet. And the aircon was very weak, it was HK Summer with over 35 degrees everyday... So we requested for a change and the staff changed for us, but it seems they didn't really see that as a problem. We requested in the morning, they agreed to change for us and would help us to move the luggage to the other room. Ended up when we came back around 17:00, we spent time at the reception and explained again and they agreed to change for us now. Which meant our luggage was still in the old room......
Raportaţi această recenzie
Philip W. Călător pentru drum de afaceri Australia, 7 august 2015
3rd Time here

Location, price
7,3
Good location, the room i was given this time was far ahead of previous visits
Raportaţi această recenzie
Tung L. Călător pentru drum de afaceri China, 13 iulie 2015
very convenient, clean

very convenient,, nearby Sogo
6
Raportaţi această recenzie
Joao S. Călător în pereche Macau, 12 iulie 2015
Bad Service

V Causeway Bay
5,7
The location is really good, there are many shopping malls and supermarkets just around, less than 2 minutes. There are some rooms need to be improved. We were being upgraded to a bigger room however that room was a last sell room with defects. There were some visible cables underneath the cabinets which was not so presentable (suppose to be linked with visual devices) Also after we checked in and when we were inside the room, there was a staff enter into our room without knocking the door. Then the staff close the door again. The hotel has the smart phone inside the room however the staff didn't ask us for deposit nor provide the information to us on how we can use the smart phone. We got to know that guest need to pay $2000 for deposit of using the smart phone, however the staff didn't offer this service to us. Then what is the purpose to install the smart phone inside all rooms?
Raportaţi această recenzie
Kit L. Călător individual Hong Kong, 11 iulie 2015
A comfortable and convenient stay

Location, shopping, dining
8
Good, very conveniently located, with the best shopping and dining facilities just next door. Rooms bit small, and not well maintained. I would not consider it 4 star hotel
Raportaţi această recenzie
Wai T. Călător în pereche Hong Kong, 16 iunie 2015
cozy

good location
6
good shopping
Raportaţi această recenzie
Henry J. Familie, copii în vârstă Philippines, 21 mai 2015
Very good value for money for tourists.

Location, price, functionality
8,7
Maybe you should include Filipino (Philippines) among the options for the language! I am forced to use English to have my remarks posted!
Raportaţi această recenzie
Raymond B. Călător individual Philippines, 17 mai 2015
Good location

location, friendly staff and comfortable rooms
8,3
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

V Causeway Bay Hong KongV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - HolV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Exterior hotelV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - RecepţieV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - BaieV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - BaieV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Exterior hotelV Causeway Bay Hong Kong - Interior hotelV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - BaieV Causeway Bay Hong Kong - Interior hotelV Causeway Bay Hong Kong - BaieV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţiV Causeway Bay Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C01