De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Victoria Court Cuneta Motorist Lodge

2 Cuneta Street, Pasay, Manila, Filipine

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 908 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,5
Situare
7,5
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,5
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (908)
Sortare:
Jorio M. Călători drum de afaceri Italy, 23 august 2014
soggiorno

avere 24 di soggiorno- discrezione-sicurezza
7,7
Cherubino D. Călători în pereche Italy, 8 august 2012
Vicino all'aeroporto, buono per soggiorni brevi

Posizione, servizio ristorante, check-out flessibile
9,3
L'hotel è situato vicino all'aeroporto internazionale e le camere sono abbastanza comode anche se un po' "scure", una sola piccola finestra. Il servizio ristorante è ottimo e i prezzi sono buoni. Il check-out non è fissato ma viene calcolato a partire dall'ora di check-in garantendo una permanenza di 24 ore... ottimo per chi ha un volo nel tardo pomeriggio-sera e non è costretto a liberare la stanza per le classiche 12 am.
Michael J. Călători în pereche Philippines, 19 mai 2016
Clean and nice
5,3
Very good all throughout... just a suggestion would be nicer to have a separate building for hotel rooms and motel rooms that will be great for family visits. The rooms you have are excellent including the staff.
Cheche T. Călători în pereche Philippines, 24 aprilie 2016
C
5,3
C
Christopher G. Călători în pereche United States of America, 23 aprilie 2016
Very nice.. But slippery bathroom floor when wet.
6,7
It was nice as always... The only problem I seen was in the bathroom.. They put new tile floor and it is very very slippery... Word of caution be very careful while in the bathroom if floor is wet...
Frei E. Călători în pereche United Arab Emirates, 23 aprilie 2016
Good
4,7
Good but not totally very good In short wat u see is not u get 😊
Elgin C. Călători în pereche Canada, 15 aprilie 2016
Ms
5
Generally staying there was comfortable
Susi W. Călători drum de afaceri Indonesia, 13 aprilie 2016
Good hotel with good price
5,3
Stayed here for several times everytime I visit Philipine for my business trip. This hotel is best than any hotel I tried before. I recommended
Susi W. Călători drum de afaceri Indonesia, 12 aprilie 2016
Good price & good room, better than other hotel
5,3
Stayed here for several time everytime I visit Philipine. This hotel really nice with a good price & this even more better than any hotel in pasay area that I have tried before. I recommended it & absolutely will be back again for my business trip.
Yee K. Călători în pereche Malaysia, 9 aprilie 2016
Enjoy staying and the facility use.
5,3
we are check in the suite room for my wife birthday celebration, enjoy so much the facility and feeling like home stay in private, is not my first time stay in Victoria Court Cuneta Motorist Lodge, cause most of the time i feel private and safe to stay here, also the front desk serve well and fast enough, that is why i choose to stay in Victoria Court. thank you!
1 din 1 recenzii
Victoria Court Cuneta Motorist Lodge ManilaVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţiVictoria Court Cuneta Motorist Lodge Manila - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08