De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Vigan Plaza Hotel

Crisologo St., Vigan City, Oraș propriu zis, Vigan, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Vigan Plaza Hotel Vigan - Exterior hotel Vigan Plaza Hotel Vigan - Interior hotel Vigan Plaza Hotel Vigan - Exterior hotel Vigan Plaza Hotel Vigan - Exterior hotel Vigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi Vigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi Vigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi Vigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurant Vigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţi Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurant Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurant Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurant Vigan Plaza Hotel Vigan - Interior hotel Vigan Plaza Hotel Vigan - Restaurant
Zona Oraș propriu zis Număr camere: 29

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 50 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,4
Situare
9,5
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (50)
Sortare:
Alessandra P. Călători în pereche Italy, 5 martie 2015
Che delusione!
2,7
Non mi è piaciuto nulla, vicino ad una piazza chiassosa, albergo decadente, la camera peggio, muri sporchi, tende rotte, tutto molto fatiscente e totalmente diverso dalle foto del sito. Abbiamo chiesto un'altra camera ma era tutto esaurito. Ho visitato un'altro albergo storico, il più antico, a metà prezzo e molto meglio.
Raportaţi această recenzie
Irene A. Familii cu copii în vârstă Philippines, 30 decembrie 2015
Belle and I travel

Location, ambiance, staff
9
Raportaţi această recenzie
Suthida T. Călători în pereche Thailand, 28 decembrie 2015
Good location

Location
7
Raportaţi această recenzie
Alet H. Familii cu copii tineri Philippines, 26 decembrie 2015
Vigan express

The hotel offers the best location. It is near the Vigan plaza and located at the end of crisologo street.
8
Average
Raportaţi această recenzie
Rodolfo F. Călători în pereche Philippines, 21 decembrie 2015
It's really accessible hotel. Everything is close

Accessible,near from tourist spots,Great restoration of historical ambience.
9
It's was a good stay. Accessible and great Spanish ambience.
Raportaţi această recenzie
Benjielyn C. Călători în grup Philippines, 26 septembrie 2015
Great Location & Great Stay

location, staff, comfortable room
8
The hotel has a great location.It is in front of Plaza Burgos and a few minutes walk from calle crisologo and Vigan Cathedral.
Raportaţi această recenzie
Maria C. Călători individuali Philippines, 14 august 2015
vigan..

location, staffs
7
We stayed for a night.The staffs are all nice and very helpful. The location is really great,you can visit all the tourist attraction by foot if you like walking, you can try the calesa, it was so great experience. Restaurants nearby. Overall i am satisfied.
Raportaţi această recenzie
Emma P. Călători în pereche Australia, 15 iulie 2015
Overrated Vigan Hotel

Location, vintage, staff
6,7
Vigan Plaza is an overrated hotel. I would rate as 3-star only. Our roon was very smail. The bathroom tiles require re-grouting. The only good thing about this hotel is that it is just in the Vigan Plaza where you can access everything, church, ATM, food outlets and retaurants but the place itself needs improvement.
Raportaţi această recenzie
Maria C. Familii cu copii tineri Philippines, 27 iunie 2015
a nice place to stay..very accessible to the city

location.. heritage feeling... food
8
The staff were friendly..especially kuya guard :-) Their food at bigaa were yummy and affordable..
Raportaţi această recenzie
Maximillan J. Familii cu copii în vârstă Philippines, 13 iunie 2015
Vigan Plaza Hotel, my new favorite local hotel!

Location, the building and the design concept.
8,7
Overall, it was nice! And we have found our favorite place to stay in whenever in Vigan.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Vigan Plaza Hotel ViganVigan Plaza Hotel Vigan - Exterior hotelVigan Plaza Hotel Vigan - Interior hotelVigan Plaza Hotel Vigan - Exterior hotelVigan Plaza Hotel Vigan - Exterior hotelVigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiVigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiVigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiVigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiVigan Plaza Hotel Vigan - RestaurantVigan Plaza Hotel Vigan - Cameră de oaspeţiVigan Plaza Hotel Vigan - RestaurantVigan Plaza Hotel Vigan - RestaurantVigan Plaza Hotel Vigan - RestaurantVigan Plaza Hotel Vigan - Interior hotelVigan Plaza Hotel Vigan - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08