sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Waterfront Cebu City Hotel and Casino

Salinas Drive Lahug, Oraşul Cebu, Cebu, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Piscină Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţe Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţe Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţe Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţe Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţe Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţe Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţe Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/Lounge Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţi Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţi Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Hol Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţi Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţi Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Waterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant
Zona Oraşul Cebu Număr camere: 561
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 2678 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,4
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (2678)
Sortare:
Settimo M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 6 august 2013
piacevole

ambiente, personale attento, pulizia
8,3
corrispondente alle attese, gradevole per assistenza e buona cucina, divertente
Alfredo L. Călător individual Italy, 17 februarie 2012
Hotel lussuoso, camera grande

Hotel confortevole e con parecchi ristoranti
8,7
Il soggiorno è stato buono, l'hotel dispone di una bella piscina e di una palestra molto frequentata dai clienti. La struttura dell'albergo è notevole, la camera molto spaziosa e la posizione è eccellente in quanto si trova nella zona business della città. Il complesso dispone di un casinò e di diversi ristoranti tipici di alcuni paesi.
Fabrizio M. Călător individual Italy, 26 ianuarie 2012
bellissimo hotel con personale gentile

pulizia, cortesia del personale
8,7
l'hotel mi ha dato una ottima impressione: una struttura bellissima, molto nota a tutti i conducenti di taxi, con annesso un casino' di ottimo livello. la stanza era spaziosa e molto pulita. unica pecca il bagno, un po' piccolo e vecchiotto. il personale si e' dimostrato sempre molto attento e discreto, tutti erano molto gentili. il posto sembra essere molto sicuro. la piscina e' veramente di classe superiore, situata in in bellissimo giardino, grande e pulita. anche la palestra era molto grande e funzionale anche se, in alcuni orari risultava molto affollata. colazione di buon livello con ricco buffet e camerieri molto attenti. la posizione e' stata soddisfacente: raggiungibile a piedi il grande centro commerciale ayala.
Luca D. Călător individual Italy, 7 februarie 2011
Ottimo hotel qualità prezzo

camera splendida,silenziosa,letto comodo ,wifi gratis,oltre 10 ristoranti e casinò all'interno dell'hotel
8,7
Ottima posizione vicino centro commerciale ayala center,e sm mall,5 minuti in taxy, piscina piccola ma gradevole.
Shopping Tip: ayala center ,sm mall, a 15 minuti a piedi. taoism temple a 10 minuti di taxi.
Paolo B. Călător în pereche Italy, 7 februarie 2011
Ottima posizione rispetto la città

Buon breakfast
6,7
Grande struttura di buona qualità ma un pò datata. Ambienti spaziosi ben curati ma poco interessanti che non giustificano la permanenza nell' hotel. Va beme quale punto di partenza per cercare altre cose. Adatto quindi ad una clientela tranquilla che privilegia il relax e la tranquillità.
Maria J. Familii cu copii tineri Philippines, 16 aprilie 2015
ITS SO AMAZING AND WE WILL BE BACK AGAIN

LOCATION...ROOMS AND RESTAURANT ARE PERFECT
10
ITS NOT ENOUGH COZ WE GOT 2 NIGHTS AND 3 DAYS ONLY BUT WE WILL BE BACK AGAIN MY WHOLE FAMILY.....
John S. Călător individual United States of America, 12 aprilie 2015
Waterfront Hotel is a good value.

Friendly staff, excellent fitness facility, excellent pool.overl
8,3
Overall a very good experience, lots of hotel amenities - casino, massage services, variety of good restaurants. Outstanding staff and customer service. Pool was beautiful and fitness facility above average. Only negative was the room, I stayed in a "deluxe" room, although it was clean, I felt the room was showing it's age and needed updating.
Songhee K. Călător individual South Korea, 10 aprilie 2015
Good location

Location, comfortable, hospitality
7
I think it is reasonable price for staying.Location is good and all staff was very nice
Hojune L. Călător în pereche South Korea, 7 aprilie 2015
Great Time

A variety of Amenities, Easy to Access from City, Cleanliness
10
Very Good. I always use this hotel in Cebu.
Alex W. Călător în pereche United Kingdom, 5 aprilie 2015
Solid 4star hotel

Friendly staff, price, nice reception
8,3
We stayed here just one night so we could take a quick look at cebu City after holidaying at Bohol island. The hotel is a solid 4 star hotel with a nice big reception area/lobby ,some shops and lots of varied restaurants on the ground floor. The rooms are just starting to show their age, but are still well maintained and generally clean. Only complaint is the shower was not as clean as it should be and the bathroom showed some wear and tear. It's location is okay and it's just a very cheap taxi ride away from anything in the city or airport. For the price you will pay through agora discounted price, it's worth the money and we would stay again if we were ever in Cebu City.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Waterfront Cebu City Hotel and Casino CebuWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - PiscinăWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Sală de şedinţeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Pub/LoungeWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţiWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţiWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - HolWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţiWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Cameră de oaspeţiWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - RestaurantWaterfront Cebu City Hotel and Casino Cebu - Restaurant


AS-AGWEB-3B05