De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Waterfront Insular Hotel Davao

Km. 7 Lanang, Lanang, Davao City, Filipine 8000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 1148 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,0
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (1148)
Sortare:
Settimo M. Călători drum de afaceri Italy, 14 martie 2014
rilassante

tranquillità, cordialità, attenzione per l'ospite
7,3
corrispondente alle attese, con personale premuroso e cordialissimo... ristorante centrale di buona qualità, ma prezzo elevato per il menu "à la carte"
Raportaţi această recenzie
David M. Călători în pereche United States of America, 26 mai 2016
Excellent
5,7
Overall excellent. Employees beach front needed to be clean but otherwise beautiful place. Friendly, clean rooms, well kept property. Would highly recommend to anyone.
Raportaţi această recenzie
Stephen G. Călători în pereche Australia, 24 mai 2016
great stay
5,7
love this hotel friendly helpful staff, lovely well maintained gardens and pool
Raportaţi această recenzie
Rowena H. Familii cu copii în vârstă Philippines, 22 mai 2016
Birthday celebration
6,3
I enjoyed my stay
Raportaţi această recenzie
Dietmar O. Călători în pereche Germany, 21 mai 2016
nice hotel in excellent location
6
we will be back
Raportaţi această recenzie
Mark S. Călători în pereche United States of America, 17 mai 2016
Terrible experience
4,7
The pool was very dirty. The food and beverages were way overpriced. I requested a print out if my itinerary, they printed it then they charged me $1.00 American dollar per sheet which is totally unacceptable. The 10% mandatory service charge for everything they touched was a total rip off. I will not return to Waterfront hotel. The pictures on line did not represent the hotel in it's dilapidated condition.
Raportaţi această recenzie
Daniel C. Călători în pereche United States of America, 13 mai 2016
Nice, clean, comfortable, safe
6,7
The staff was great and the service was also excellent. Good breakfast buffet and child friendly.
Raportaţi această recenzie
Maria A. Familii cu copii tineri Philippines, 4 mai 2016
Excellent staff
6,3
Stayed here 15 years ago, they still offer excellent service. We did have a little hiccup with the AC, but was rectified immediately.
Raportaţi această recenzie
Rencel M. Călători drum de afaceri Philippines, 15 aprilie 2016
Nicce Htel
5,3
Room, Location, Food
Raportaţi această recenzie
Shane S. Călători în pereche Australia, 6 aprilie 2016
Great place to stay
6,7
Stayed for eleven nights then married my girl there. Fabulous wedding using the hotel facilities, very happy we choose to marry there. Great place to stay and the staff make you feel welcome, close to malls and other fun things to do in Davao city. We will return again. Prices are good, beautiful grounds too walk when you just want to relax.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Waterfront Insular Hotel Davao Davao CityWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - BufetWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - ApartamentWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - ApartamentWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Sală de balWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Coffee Shop/CafeneaWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Sală de şedinţeWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Sală de balWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - ApartamentWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Centru de afaceriWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - PiscinăWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - ApartamentWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - ApartamentWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - ApartamentWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Cameră de oaspeţiWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - ApartamentWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Interior hotelWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Exterior hotelWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - RestaurantWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - HolWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - PiscinăWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Pub/LoungeWaterfront Insular Hotel Davao Davao City - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02