De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Whispering Palms Beach Resort

Waddy, Sinquerim Beach, Candolim Bardez, Candolim, Goa, India 403515

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 47 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,3
Situare
8,3
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (47)
Sortare:
Ho Y. Familii cu copii tineri Hong Kong, 5 ianuarie 2016
Nice resort

Location good, staff nice and good service
8
Good for holidays
Raportaţi această recenzie
Ho Y. Familii cu copii tineri Hong Kong, 5 ianuarie 2016
Good resort

Location good, staff nice and good service
8
Good for holidays !
Raportaţi această recenzie
Ritesh M. Călători drum de afaceri India, 28 decembrie 2015
Extremely expensive for what it offers

Bed, towel and bathroom
6,7
Raportaţi această recenzie
Deepali S. Călători în pereche India, 29 septembrie 2015
Pleasurable stay

Location, courteous staff and comfortable stay
7,7
A value for money hotel with a great location. The Sinquerim beach is just 2-3 mins walk from the property. We found the staff to be very courteous and helpful. Though we didnt explore the property much, since the pool, spa and dining area were close to our room but whatever little we saw, spoke volumes about their hotel upkeep. However, we felt that Buffet breakfast had quite a bit of scope for improvement in terms of the taste of the various Indian and continental dishes served. Also, the breakfast menu itself could benefit from a bit of variety as most item were repeated for the 5 days that we stayed there. The only other inconvenience was that the Wifi system was under maintenance hence there was no connectivity inside the rooms. Otherwise our stay was pleasurable and we had a great time.
Raportaţi această recenzie
Sanjay Y. Călători în pereche India, 23 februarie 2015
The hotel has a union problem.

Just the location
8
Not good. Wi fi does not work. Taxis don't come to the hotel cod hotel has a tie up with a very expensive taxi guys for no reason.
Raportaţi această recenzie
Mufaddal P. Familii cu copii tineri India, 3 decembrie 2014
Centrally located but very small property

1) location 2) staff and 3) response time
8
Satisfying
Raportaţi această recenzie
Vineet V. Familii cu copii tineri India, 24 octombrie 2014
average property

location, swimming pool, greenery
7,7
Overall good. We ordered for tandoori chicken from room menu. We were charged just double the price. When enquired we were told that the menu kept in room was outdated and we were shown the restaurant menu.
Raportaţi această recenzie
Rajat K. Familii cu copii tineri India, 5 octombrie 2014
Comfortable stay with good location

Location was very good food was good but rooms overpriced
8
Hotel location was very good rooms were decent but Overpriced and and always a confusion b/w hotel and agoda abt the exact selection of rooms food was good but lil more hygienic conditions can b improved
Raportaţi această recenzie
Rajasekhar J. Familii cu copii tineri India, 3 octombrie 2014
Great location and good place

Excellent location, clean rooms and good service
7,7
Good vacation
Raportaţi această recenzie
Sandeep D. Familii cu copii tineri India, 11 iunie 2014
Good stay. Will like to visit again.

Location, swimming pool, cleanliness.
7,7
Good. Happy. Will be happy to visit again to hotel.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Whispering Palms Beach Resort GoaWhispering Palms Beach Resort Goa - Interior hotelWhispering Palms Beach Resort Goa - Exterior hotelWhispering Palms Beach Resort Goa - RestaurantWhispering Palms Beach Resort Goa - PiscinăWhispering Palms Beach Resort Goa - SpaWhispering Palms Beach Resort Goa - RestaurantWhispering Palms Beach Resort Goa - Exterior hotelWhispering Palms Beach Resort Goa - PiscinăWhispering Palms Beach Resort Goa - RestaurantWhispering Palms Beach Resort Goa - Sală de balWhispering Palms Beach Resort Goa - RestaurantWhispering Palms Beach Resort Goa - Mâncare şi băuturăWhispering Palms Beach Resort Goa - SpaWhispering Palms Beach Resort Goa - Atracţii în apropiereWhispering Palms Beach Resort Goa - SpaWhispering Palms Beach Resort Goa - VedereWhispering Palms Beach Resort Goa - Mâncare şi băuturăWhispering Palms Beach Resort Goa - RestaurantWhispering Palms Beach Resort Goa - Sală de fitnessWhispering Palms Beach Resort Goa - Pub/LoungeWhispering Palms Beach Resort Goa - Atracţii în apropiereWhispering Palms Beach Resort Goa - Pub/LoungeWhispering Palms Beach Resort Goa - PiscinăWhispering Palms Beach Resort Goa - Cameră de oaspeţiWhispering Palms Beach Resort Goa - RestaurantWhispering Palms Beach Resort Goa - Cameră de oaspeţiWhispering Palms Beach Resort Goa - Cameră de oaspeţiWhispering Palms Beach Resort Goa - Vedere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05