De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Wynn Macau Hotel

Rua Cidade de Sintra NAPE, Oraşul Macau, Macao, Macau

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

9,0

din 372 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,3
Situare
9,2
Prestaţia personalului
9,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,3
Confort/Standard Cameră
9,1
Alimentaţie/Local
8,6
Toate opiniile (372)
Sortare:
Alice C. Familii cu copii tineri United States of America, 20 aprilie 2016
We enjoyed our stay
6
Spacious room with great view
Hong Y. Călători în pereche Singapore, 1 februarie 2016
G ood hotel in a great location....
5,3
But disappoint ing to find some blood stain in the toilet. The staff should have done a better cleaning job....
Vivian K. Călători în pereche Singapore, 31 decembrie 2015
Best stay in Macau

Service, comfort, room.
9
I have to say that the service is exemplary. Location is pretty good as well although it is slightly far from the Taipa Village, but it is walkable distance to Ruins of St.Paul's. Room service was good, the breakfast is good. The comfort of the rooms were excellent. I would definitely choose to stay at Wynn's again!
Pierpaolo R. Călători individuali Switzerland, 23 noiembrie 2015
Yeah!

Roomview
8
Good
Yuen S. Călători în pereche Hong Kong, 13 octombrie 2015
Very good the best in Macau

Location locatiin and locatiin
8
Check in took too long。Very fast wifi。 Phone charger in room 1438 poorly connected
Jesse L. Călători în pereche Singapore, 30 septembrie 2015
worth the price

free room upgrade due to honeymoon
8,7
my stay at Wynn Macau hotel is fantastic
Piriya P. Călători drum de afaceri Thailand, 27 august 2015
I like it very much.

Room codifion, Services, Casino floor
10
Enjoy
Martin S. Călători în grup Philippines, 7 august 2015
Very nice hotel

Location is great,
8,3
Very big room
Kok K. Călători în grup Singapore, 8 iunie 2015
Spacious, luxury, a recommendated hotel

Spacious, luxury, a recommendated hotel
8
Wynn Macau Hotel is a luxury hotel. It has many facilities where you can enjoy. The hotel room is spacious. The staff are polite and helpful. It is a recommended hotel if you can afford to pay for the price.
Varun S. Călători individuali India, 28 mai 2015
An amazing experience

Staff, casino and rooms
9,3
Incredible. Staff were so helpful at the reception catering to our most impossible desires. Even when we had no idea of what we wanted they directed us to the best experiences of our lives. The staff at the casino explained to us the rules of each and every game to us even when we didn't play them. The pool is small but the service and the cabanas are exquisite. The fountains, the dragon and the tree shows are stunning. The rooms were clean and well stocked and the view was just amazing. Only issue is the expensive wifi. But if you have your own internet doesn't really matter. All in all the best experience I have had in Macau considering this is my second time.
1 din 1 recenzii
Wynn Macau Hotel MacaoWynn Macau Hotel Macao - IntrareWynn Macau Hotel Macao - Exterior hotelWynn Macau Hotel Macao - Interior hotelWynn Macau Hotel Macao - Cameră de oaspeţiWynn Macau Hotel Macao - Cameră de oaspeţiWynn Macau Hotel Macao - ApartamentWynn Macau Hotel Macao - ApartamentWynn Macau Hotel Macao - ApartamentWynn Macau Hotel Macao - BaieWynn Macau Hotel Macao - Cameră de oaspeţiWynn Macau Hotel Macao - Cameră de oaspeţiWynn Macau Hotel Macao - IntrareWynn Macau Hotel Macao - PiscinăWynn Macau Hotel Macao - ApartamentWynn Macau Hotel Macao - PiscinăWynn Macau Hotel Macao - ApartamentWynn Macau Hotel Macao - ApartamentWynn Macau Hotel Macao - SpaWynn Macau Hotel Macao - Facilităţi de recreereWynn Macau Hotel Macao - PiscinăWynn Macau Hotel Macao - SpaWynn Macau Hotel Macao - SpaWynn Macau Hotel Macao - Salon de înfrumuseţareWynn Macau Hotel Macao - Salon de înfrumuseţareWynn Macau Hotel Macao - HolWynn Macau Hotel Macao - Sală de fitnessWynn Macau Hotel Macao - Spa


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A07