De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

YK Patong Resort

34/89-91 Siriraj Rd, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi YK Patong Resort Phuket - Piscină YK Patong Resort Phuket - Sală de fitness YK Patong Resort Phuket - Sală de fitness YK Patong Resort Phuket - Piscină YK Patong Resort Phuket - Piscină YK Patong Resort Phuket - Facilităţi de recreere YK Patong Resort Phuket - Piscină YK Patong Resort Phuket - Facilităţi de recreere YK Patong Resort Phuket - Pub/Lounge YK Patong Resort Phuket - Recepţie YK Patong Resort Phuket - Hol YK Patong Resort Phuket - Restaurant YK Patong Resort Phuket - Restaurant YK Patong Resort Phuket - Intrare
YK Patong Resort Phuket - Interior hotel YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi YK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Zona Patong Număr camere: 60

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 205 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
7,4
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,3
Confort/Standard Cameră
7,3
Alimentaţie/Local
6,0
Toate opiniile (205)
Sortare:
Antonio N. Călător în pereche Italy, 8 ianuarie 2015
vacanze rovinate
2,3
Chiamarono hotel è veramente difficile. Per me è la 6 volta che soggiorno a patong quindi so di cosa parlo.pulizia scarsissima personale inadeguato lavori in corso sul terrazzo con Sega elettrica sparachiodi ecc piscina e lettini inusufruibili.la camera affacciava in un angol di fronte ad un muro. Blatter nei corridoi asciugamani bucati e sporchi.la mattina ti aprono la porta perché non c'è un misero cartellino no disturb.volevano che pagassero x un vetro si un tavoli già rotto in precedenza.la notte nei corridoi bordello e caciara che non puoi dormire.avevamo chiesto 2 camere migliori pur volendo pagare la differenza ci hanno detto che sarebbero state disponibili solo dal 2 gennaio, il 2 gennaio ci hanno detto che erano arivale altre prenotazioni.frequentato solo da russi più che altro.per quanto riguarda me la mia ragazza e mia madre ed il compagno mai più alloggeremo in questo hotel.meglio le tante guest house che ci sono in giro per phuket ed a patong.da evitare assolutamente.
Raportaţi această recenzie
Kyaw T. Călător în pereche Myanmar, 3 septembrie 2015
Good staff and good location for food and beach

Clean and good staff , good location ,
9
I was stayed 4 night in Yk ,, Very nice hotel ,
Raportaţi această recenzie
Kyaw T. Călător în pereche Myanmar, 3 septembrie 2015
Good location

clean and good staff
8
enjoy to stay
Raportaţi această recenzie
David T. Călător individual United Kingdom, 18 august 2015
Best value hotel l ever see

The best thing was the price, big bed, wardrobe, dressing table. TV, air con safety deposit box and balcony. I was upgraded fee because they had overbooked. Nice pool on the roof
8,7
Everything very good and no problems, close enough to beach and shopping and nice food market nearby so all in all unbeatable for the price. Definitely would stay there next time but price l paid was in low season so expect to pay more in high season. Staff very helpful and all amenities close by including laundries.
Raportaţi această recenzie
Grachelle D. Călător în pereche United Kingdom, 9 august 2015
Value for money

Cheap, clean and good location!
8,3
Raportaţi această recenzie
Thomas D. Familie, copii în vârstă Australia, 3 iulie 2015
..

location,pool,price
7,7
Raportaţi această recenzie
Leon P. Călător în pereche United Kingdom, 20 iunie 2015
Great stay

Huge bed and room, swimming pool, friendly staff
10
My girlfriend and I stayed here but as it was low season it rained a lot. It was so cheap to stay here and we found ourselves something to do every day besides of the weather. Lovely little pool as well. Bed was great and room itself was fantastic. Would definitely recommend.
Raportaţi această recenzie
Siu F. Călător în pereche Hong Kong, 17 mai 2015
cheap good

cheap clean good hospitality
8,3
Raportaţi această recenzie
Kostas I. Călător individual Greece, 3 mai 2015
Gave me more than i wanted

Value for Money Room Comfort Cleanliness
10
I liked the pool the location the area has a night market. Walking to the beach it was 5 minutes for me, Bangla road is much much further.
Raportaţi această recenzie
Ahmed A. Călător în grup France, 25 martie 2015
air conditionnal no work in my room during 3 weeks

location, staff, price
7,7
Very good but 3 weeks whitout air conditionnal
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

YK Patong Resort PhuketYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiYK Patong Resort Phuket - PiscinăYK Patong Resort Phuket - Sală de fitnessYK Patong Resort Phuket - Sală de fitnessYK Patong Resort Phuket - PiscinăYK Patong Resort Phuket - PiscinăYK Patong Resort Phuket - Facilităţi de recreereYK Patong Resort Phuket - PiscinăYK Patong Resort Phuket - Facilităţi de recreereYK Patong Resort Phuket - Pub/LoungeYK Patong Resort Phuket - RecepţieYK Patong Resort Phuket - HolYK Patong Resort Phuket - RestaurantYK Patong Resort Phuket - RestaurantYK Patong Resort Phuket - IntrareYK Patong Resort Phuket - Interior hotelYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţiYK Patong Resort Phuket - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3B08