Back to hotel info

Excellent 8.1
Based on 19 reviews
Very good 8.0
Based on 2169 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Excellent



based on 19 reviews
  • Cleanliness 8.2
  • Facilities 10.0
  • Location 8.5
  • Room Comfort/Standard 7.9
  • Service 8.5
  • Value for money 7.9
  • Food/Dining 7.4

Fabiana from Sweden
Couples
Good
Good location and excellent breakfast. Accepts pets in the room!!!
Reviewed January 03, 2016

Ine H. from Norway
Families with older children
Stayed one night in July 2015
Fin beliggenhet og god frokost
Fin beliggenhet og god frokost
Reviewed July 06, 2015

Christian K. from Norway
Couples
Stayed one night in July 2013
greit hotell nær sentrum
rent.ok frokost
Bra, grei avstand til sentrum litt mye støy ifra tog stasjon da vi hadde rom mot tog stasjon
Reviewed July 22, 2013

Ladaseb from Sweden
Families with young children
Only Shor stay while passing
Close to Central station.
There is no decent restaurant,etc. close by. The one in the hotel was very sad and empty. Family room was very small, with foldable narrow beds for kids (in the wardrobe), quite easy to fall down from...
Reviewed January 01, 2016

Frances from Australia
Groups
Short but sweet!
Close to railway station Excellent breakfast Comfy beds Lovely staff We loved Gothenburg
Reviewed January 01, 2016

Jenny L. from Sweden
Groups
Stayed 2 nights in June 2016
Bruce Springsteen
Fyra vuxna i familjerum - funkade bra, även om våningssäng i ett skåp kändes lite B. Bra frukost, trevlig personal!
Reviewed June 29, 2016

Tobias B. from Sweden
Couples
Stayed one night in January 2015
Bra och nära till det mesta i Göteborg
Närheten till centrum. Priset och rena och bekvämliga rum. lite små men det funkar fint.
Reviewed January 08, 2015

Karolina from Sweden
Groups
Pleasant
The breakfast
The extra beds and the really small room
Reviewed November 22, 2015

Jacques from Denmark
Solo travelers
NIce place, but ask for...
Team is great, hotel breakfast very nice, rooms are good
Room looking at the train station are really noisy
Reviewed November 16, 2015

Jan F. from Sweden
Couples
Stayed 2 nights in June 2013
Ett centralt prisvärt hotell
centralt läge, bra service, rent och prydligt
Min fru och jag är mycket nöjda med vårt hotellboende. Hotellet ligger nära Centralstationen, en kort promenad på 5 minuter, så det är enkelt att ta sig till hotellet när man anländer med tåg eller buss. Rent och prydligt på rummet. Frukostbuffén var lite fantasilös men det som fanns var av bra kvalité. Personalen var glad och hjälpsam. Rummet var lite trångt men eftersom vi endast sov där var det inget problem för oss.
Reviewed July 05, 2013

Anna H. from Sweden
Solo travelers
Stayed 2 nights in October 2012
Lyxigt och avslappnat hotell!
Härlig frukostbuffé, sköna sängar, fantastiskt bemötande, avslappnade och lyxig känsla.
"Välkommen till Göteborgs nya vardagsrum - en mötesplats i lekfull, modern och varm miljö, där mat, musik och utställningar samsas i en rofylld atmosfär." Ovanstående mening är hämtad från hotellets hemsidajag kan inte själv komma på någon bättre sammanfattning. Agodas bilder är inte uppdaterade på hotellet sedan det blev renoverat, så gå in på deras hemsida för att titta på bilderna. Enda minuset var att det är lite svårt att hitta dit.
Reviewed October 07, 2012

Arno from Netherlands
Couples
Comfortable hotel to explore Goteborg
Nice room, comfortable beds, central location.
Breakfast was good but very very busy during the weekend. We had to wait for a table.
Reviewed November 06, 2015

Anonymous from Romania
Solo travelers
Passable
Very small room with no refrigerator
Reviewed October 31, 2015

Jonas G. from Sweden
Families with young children
Stayed 2 nights in May 2011
Bra läge med fina rum
Fräscha rum, trevlig personal och bra service
hotellet ligger centralt i göteborg och det är gångavstånd till det mesta. parkeringplats finns nära hotellet. rummen var nyrenoverade i fin stil och höll hög klass. personalen var hjälpsam och hade mycket trevligt bemötande. entrén var under renovering vid vårt besök och matsalen var precis klar och var trivsam. frukostutbudet var bra men kunde varit större och innehållit varm mat såsom omelett, stekt prinskorv, bacon.
Reviewed June 01, 2011

Camilla J. from Sweden
Groups
Stayed one night in December 2010
Mysigt hotell med härliga sängar
Läget, frukosten, sängen, personalen
fanns nog inget direkt negativt
mysigt hotell för det var litet och personligt. de bjöd på glögg i foajen och det jag gillar med ricas hotell är att man har tillgång till toflor och morgonrock vilket känns extra lyxigt.
Reviewed December 15, 2010

Claude from Belgium
Solo travelers
Excellent location close to the...
Excellency of the stafff, helping and dedicated. Wonderful breakfast
The Restaurant Menu might have been a bit more furnished
Reviewed October 17, 2015

Stine from Norway
Couples
in total: very good.
A bit too few tables in the restaurant at breakfast time.
Reviewed October 06, 2015

Helene J. from Sweden
Couples
Stayed 2 nights in December 2010
Småmysigt hotell med bra läge intill järnvägen.
Prisvärt hotell med mycket brett frukostutbud
Slitet hotell med vissa servicebrister
Vi var två par som bokat två nätter, ena paret var nygifta och firade. Vi hade i förväg bokat överraskning med vip samt ett bad med rosblad. Frukt och choklad fanns på rummet inplastat i ett fat inte speciellt snyggt, och de trodde att detta ingick i alla rum. Vidare var det skadedjur på toaletten. Städerskan hade inte låst vårt rum när hon varit och städat. Plus till receptionen som alltid var trevliga och serviceminded. Bilden på hotellet motsvarade dock inte våra förväntningar om ett trestjärnigt hotell.
Reviewed December 07, 2010

Rafid from Sweden
Families with young children
Good
Breakfast. Location. Staff. Clean.
Nothing.
Reviewed October 01, 2015