Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonezija 20114

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Prijetno

6,3

od 302 ocen

0 ocen v slovenščini

Kakovost glede na ceno:
6,3
Lokacija
7,3
Storitve osebja:
6,1
Stanje/čistoča hotela:
6,0
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/postrežba:
5,7
Vse ocene (302)
Razvrsti po:
Faizal W. Poslovni potniki Indonesia, 22. april 2016
ok lah
4
Facilities need to upgrade
Prijavi to oceno
Sumatti S. Poslovni potniki Indonesia, 20. april 2016
Only Twin bed in standard Room
3,7
Swimming pool not clean
Prijavi to oceno
Henry F. Popotniki, ki potujejo sami Indonesia, 19. april 2016
a
3,3
A
Prijavi to oceno
Ezra K. Poslovni potniki Indonesia, 31. marec 2016
Not as advertised
4,3
Do not expect the quality.
Prijavi to oceno
Jeo A. Skupine Indonesia, 29. marec 2016
Rooms is very old and smelly!
2,7
Room is smelly, very old, air conditioning is not cool at all, blankets are dirty (i change 3x), carpet is very old and dusty. It shouldn't rate as 4 stars hotel and not even 6.3 rates!
Prijavi to oceno
Jomin J. Popotniki, ki potujejo sami Indonesia, 28. marec 2016
Not a 4 star hotel in my opinion
3,3
The room is messy , especialy the bath towel is very very disgusting and the smeel is bad .. Even this htl still running renovation but the quality must keep especialy the higenis and cleaning for the Bath towel, sheet cover and all about linen is cleenless and dirty
Prijavi to oceno
Navindra K. Poslovni potniki Malaysia, 28. marec 2016
Regretted, Annoyed, Disgusted
3,7
Checked in late night. Way from entrance itself was spooky looking lobby. Requested for single bedded room. Given room 402. Very old looking hotel with no maintenance. Way to the room doorstep could hear room bell keep ringing (may be wiring issue). Throughout the night it happened twice that the room bell kept ringing on its own. When requested for change of room, there were no other single bedded room available. The worker managed to cut off the speaker at the second attempt. Next morning, breakfast was very lousy. With insects crawling on the food served on the buffet. Worse place I have ever stayed in Medan. Will never enter this hotel again.
Prijavi to oceno
Sien L. Poslovni potniki Singapore, 27. marec 2016
Rooms differed frm website pixs
3
Only the facilities are okay... Staff told me they are in process of renovating. No free Wi-Fi at all,not workable,2stars now until renovasi. I stayed 4th flr and bulbs flickering and they said no room change
Prijavi to oceno
Alain D. Skupine Indonesia, 27. marec 2016
Overrated
2,3
Not recommended
Prijavi to oceno
Bayuaji S. Poslovni potniki Indonesia, 27. marec 2016
Worst Night
2,3
The hotel is not clean, old hotel. The staff is good and responsive but in term of facility this is bad I found cockroach in my room, water dripping in toilet, and also no tv channel, telephone ring because it cannot place correctly Also i order large bed they gave me twin bed
Prijavi to oceno
1 of 1 ocene
Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - restavracijaAsean International Hotel Medan - plesiščeAsean International Hotel Medan - soba za gosteAsean International Hotel Medan - plesiščeAsean International Hotel Medan - soba za gosteAsean International Hotel Medan - soba za gosteAsean International Hotel Medan - plesiščeAsean International Hotel Medan - soba za gosteAsean International Hotel Medan - bazen


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A08