Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Tajska 83150 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Fantastično
8,6
temelji na1529 ocenah
  • Območje Patong
  • Sobe : 150
  • Brezplačen Wi-Fi

  • Prihrani denar z našo
    Garantirano najugodnejšo ceno
  • Odlična izbira med
    več kot 600.000 hoteli
  • Tukaj smo, da vam pomagamo
    Angleški & še 12 drugih jezikov
Ne čakajte, dokler ne bo prepozno! Rezerviraj zdaj in ne zamudi današnjih cen. Agoda Tip

Rezerviraj zdaj Plačaj kasneje

Sedaj na voljo za tisoče hotelskih sob

Rezerviraj pametno. Rezerviraj z Agodo.

Vrste sob
Največ
Cene
nadstandardna z balkonom z zajtrkom
Družinska soba (2 odrasla + 2 otroka)
nadstandardna z balkonom z zajtrkom
Družinska soba (2 odrasla + 2 otroka)
Klubska z zajtrkom
Klubska z zajtrkom
apartma z masažno kadjo
apartma z masažno kadjo
dupleks 1 soba z masažno kadjo
dupleks 1 soba z masažno kadjo
apartma bazen
apartma bazen

 

vpišite svoje datume
, da boste videli naše najugodnejše cene

Zemljevidi letoviščaKliknite za povečavo zemljevidov celotnega letovišča
Značilnosti Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Infrastruktura

24-urna recepcija

24-urna sobna strežba

hotelski/letališki prevoz

bankomat

varstvo otrok

bar

oprema za peko na žaru

poslovni center

izposoja avtomobila

parkirišče

kavarna

receptor

dvigalo

nadstropje za vodilne

opremljeno tudi za invalide

družinska soba

pralnica

knjižnica

omarice z možnostjo zaklepanja

shramba za prtljago

prostori za srečanja

časopisi

bar ob plaži

restavracija

sobna postrežba

sef

skupna dnevna soba

prevozni servis

prostor za kajanje

ogledi

Šport in rekreacija

bazen (otroški)

biljard

fitness center

klub za otroke

masaža

masažna kad

namizni tenis

park

parna kopel

savna

soba za igre

wellness

zunanji bazen

  
Internet

v vseh sobah brezplačen Wi-Fi

Wi-Fi na javnih mestih

 
Parkiranje

parkiranje s strežbo

parkirišče

 
Jeziki

Angleščina

Filipinščina

Hindi

Nepalščina

Tajščina

 

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket se nahaja v Patong v okolici Phuket in je idealen za zabavo in počitek. Vrvež centra mesta je oddaljen samo 1 Km. Za ogledovanje mestnih atrakcij ni potrebno hoditi daleč, saj se hotel nahaja v neposredni bližini Trening tajskega boksa, Potapljaška oprema, Ulica Bangla .

Izkoristite obilico bogatih storitev in uslug, ki so na voljo v hotelu Phuket. Gostje hotela lahko uživajo v dodatni ponudbi, kot je v vseh sobah brezplačen Wi-Fi, 24-urna recepcija, 24-urna sobna strežba, opremljeno tudi za invalide, shramba za prtljago.

Gostje lahko izbirajo med 150 sobami, od katerih vse izžarevajo nekakšno harmonijo in mir. Hotel nudi veliko različnih rekreacijskih možnosti, kot so masažna kad, fitness center, savna, zunanji bazen, wellness. Uživajte v enkratnih in resnično prestižnih storitvah v Avista Hideaway Resort & Spa Phuket.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Cena prevoza do/z letališča
1700 THB

Odjava do
12:00 AM

Oddaljenost od centra mesta
1 Km

Oddaljenost do letališča
35. Km

Soba / nadstropje za nekadilce
Yes

Število barov
4

Število nadstropij
3

Število restavracij
6

Število sob
150

Električna napetost v sobi
220

Čas do letališča (minute)
40

Leto izgradnje hotela
2012


Zadnji komentarji strank

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,6

od 1529 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,5
Lokacija
7,6
Storitve osebja:
8,9
Stanje/čistoča hotela:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/postrežba:
8,3
Vse ocene (1529)
Razvrsti po:
Milos S. Pari China, 16. november 2013
PRAVI ODMOR

Dobri bazeni , Dobro opremljen fitness centar , Širok izbor švedskog stola
9,7
Ovaj Hotel preporucujem svima koji zele da se odmore .Jedina mana je sto nije u centru nego je 2,5km od centra .Ovaj problem se lako resi ako se iznajmi motor ili dzip koji su na Puket-u jako jeftini
Afzal H. Popotniki, ki potujejo sami Canada, 2. julij 2015
Review

Room, staff, location
9,3
Great
Soh L. Družine s starejšimi otroki Singapore, 30. junij 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. Pari Portugal, 27. junij 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Leah V. Pari Canada, 26. junij 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. Pari Portugal, 25. junij 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. Pari India, 25. junij 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco D. Pari Portugal, 24. junij 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9,7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
Yuk W. Družine z majhnimi otroki Hong Kong, 24. junij 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9,3
Yuk W. Družine z majhnimi otroki Hong Kong, 24. junij 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9,3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
< Predhodna stran 1 - 10 od 1529 ocen Naslednja stran >

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Stranke, ki so gledale Letovišče , je zanimalo tudi…...

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Fantastično 8,7

od 1846 ocen

Lokacija: Kata

Ob obisku Phuket se boste v Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach počutili kot doma, saj nudi...

Kalima Resort & Spa

Kalima Resort & Spa

Zelo dobro 8

od 1864 ocen

Lokacija: Patong

Ob obisku Phuket se boste v Kalima Resort & Spa počutili kot doma, saj nudi kakovostno namestitev...

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Zelo dobro 7,8

od 5334 ocen

Lokacija: Patong

Baan Laimai Beach Resort se nahaja na Patong, ki je eno od najbolj priljubljenih področij mesta, in...

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Fantastično 8,4

od 4056 ocen

Lokacija: Patong

Millennium Resort Patong Phuket se nahaja na Patong, ki je eno od najbolj priljubljenih področij...

Stranke imajo rade letovišče zaradi:
Območje se priporoča za:
  • nakupovanje
  • nočno življenje
  • plaže
Razdalja do letališča:
  • Mednarodno letališče Phuket (25.3 km)
Komentarji strank:
  • "Prijetno ustrežljivo osebje" , "Sijajno oblikovana soba" , "Nov hotel"
Glavne znamenitosti na območju:
  • Potapljaška oprema (2.2 km / 27 min hoje)
  • Savoey Restaurant (2.4 km / 29 min hoje)
  • Ulica Bangla (2.5 km / 30 min hoje)
  • Nakupovalni center Jungcelon (2.6 km)
Opomba: Razdalja se meri kot ravna črta od začetne do ciljne točke.

Customer Support


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

HK-AGWEB-2E01