ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Laoag, Laoag, Filipini (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - soba za goste Balay da Blas Pensionne Laoag - zunanjost hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - zunanjost hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotela
Balay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - okolica
Območje Laoag Število sob: 8

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Odlično

8,3

od 62 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,7
Lokacija
8,2
Storitve osebja:
8,7
Stanje/čistoča hotela:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/postrežba:
7,7
Vse ocene (62)
Razvrsti po:
Joy A. Skupine Philippines, 26. avgust 2014
the bathroom smelled

location, clean, good rate
7,7
disappointed mainly because i expected to stay in an old house. but instead all the rooms were in a newish cement building. its just the rooms were furnished and decorated with old furniture and decor. they could not even finis it. they installed uncovered/exposed energy saver bulbs. worse of all the bathroom smelled of sewage.... think the smell was coming from the floor drain. maybe... anyway, overall the place was clean and staff nice and helpful. room rate was reasonable. the food from saramsam offset our complaints...
Gerelean M. Skupine Philippines, 25. avgust 2014
Your awesome home away from home.

1. Best customer service 2. Awesome rooms at affordable price 3. Best food
10
BEYOND AWESOME!!!!
Matthew S. Pari United States of America, 23. julij 2014
Very average

Staff, location, not much else
6
While there aren't a lot of options in Laoag, my wife and I will choose to stay somewhere else next time we travel through North Luzon.
Maricar E. Pari Philippines, 21. julij 2014
Comfort zone

Ambiance food and comfort
7,7
Perfect for couple
Lourdes J. Družine z majhnimi otroki Philippines, 15. junij 2014
Nostalgic old world design, great service culture

Service and resto
8,3
It fits our needs well, thhey were nice
Carlos I. Družine z majhnimi otroki Philippines, 15. junij 2014
Great value hotel

spacious, location, price
7,3
very affordable hotel especially for large groups. very quaint design. there is some smell coming from the drainage in the bathrooms but aside from that do not have a complaint.
Kristina A. Skupine Philippines, 13. junij 2014
Comfortable Stay in Laoag

Clean Room, Attentive Staff, Close to La Paz Sand Dunes
9
My friends and I stayed overnight at Balay da Blas Pensionne- it was a great choice indeed in Laoag. The room is very clean (bed and its pillows are quite comfortable); it's spacious enough for the four of us. It is also worth noting that the staff is very friendly and accommodating. They helped us get settled after a very long drive from Manila and made suggestions on the Sand Dunes tour. I think though that the meals served in their in-house restaurant is a hit-or-miss.
Rose B. Družine s starejšimi otroki United States of America, 4. junij 2014
Place was good for a short stay.

Location, food, and soft towels.
7,3
Good for short stay as it is near airport and near bus station where we caught bus to our final destination. Food at the restaurant was really good.
Raul O. Pari Philippines, 10. maj 2014
Very Pleasant.

Nice rooms, near places of interest and good breakfast.
9
Davis T. Skupine Philippines, 12. april 2014
Awesomely fun stay and budget friendly

Cleanliness, customer service, comfort
10
Everything is great except from little parking space. Anyway, we will definitely book again the next time.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Balay da Blas Pensionne LaoagBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - soba za gosteBalay da Blas Pensionne Laoag - zunanjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - zunanjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - notranjost hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - recepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - recepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - vrtBalay da Blas Pensionne Laoag - vrtBalay da Blas Pensionne Laoag - okolica


AS-AGWEB-3A06