ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela
Bemo Corner Guest House Bali - plaža Bemo Corner Guest House Bali - plaža Bemo Corner Guest House Bali - plaža
Območje Kuta / Tuban Število sob: 20
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,0

od 459 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,6
Lokacija
8,3
Storitve osebja:
6,9
Stanje/čistoča hotela:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/postrežba:
4,9
Vse ocene (459)
Razvrsti po:
Emma R. Popotniki, ki potujejo sami Canada, 6. december 2014
Good location needs to be cleaned.

Location, clean bed.. I think
6
My sheets, pillow cases, and towels were clean. That's about it. The garbage wasn't even emptied. When the guy was checking me in he said "one minute I'll just go clean the room" then came back 3 minutes later after I saw him wrestling with sheets. Nice guy though!
Steven N. Popotniki, ki potujejo sami Netherlands, 5. december 2014
Bemo corner guesthouse

Location is very good, very central. The bed is good. The AC works well
4,3
My stay was ok. You get what you pay. Cleaning is done badly, as you imidiately can see when entering the bathroom. The tv is nice, also a lot of channels. Furthermore the rooms are very noisy.
Sucipto A. Pari Indonesia, 27. november 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Benjamin D. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 21. november 2014
friendly and negotiable staff

location, tv and amazing building structure
7
The room was dirty, unprepared and dull looking. The electricity was out for several times at night. But the location is at the heart of kuta and you can walk along the shophouses to shop and thr beach is just 5 mins walk from the hotel.
Rezal S. Popotniki, ki potujejo sami Malaysia, 14. november 2014
need to service the ac

location, location,location
7,7
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Mohamad M. Popotniki, ki potujejo sami Malaysia, 4. september 2014
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6,7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 1. september 2014
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 30. avgust 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. Pari Singapore, 29. avgust 2014
location

location money changer accessible
8,3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 28. avgust 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - plažaBemo Corner Guest House Bali - plažaBemo Corner Guest House Bali - plaža


AS-AGWEB-3C03