ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela
Območje Kuta Število sob: 20
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Prijetno

6,9

od 431 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,6
Lokacija
8,3
Storitve osebja:
6,9
Stanje/čistoča hotela:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/postrežba:
4,9
Vse ocene (431)
Razvrsti po:
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 15. julij 2014
relaxing convenient enjoyable

location price and accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Skupine Australia, 12. julij 2014
Pleasant and good value for the money

Location,value and accessibility
6,3
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Laurie C. Skupine Australia, 12. julij 2014
Pleasant and convenient

Value,location,accessibility
6,3
Please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 11. julij 2014
pleasant comfortable hotel

location price accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 10. julij 2014
comfortable relaxing and convenient

location price and accessibility
5,7
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 9. julij 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 8. julij 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine
Beng Y. Pari Singapore, 22. april 2014
Very convenient place

Staffs are friendly, good location and easy access to beach
7,3
Staying in this hotel is all right but since is at the corner of a road so is rather noisy and moreover sometime few people talking so loud outside our room. The 3 days since we are there the wifi is not working and they cannot do anything. The location of the hotel is good and we can walk to the beach and shopping centre.
Andrew S. Pari Singapore, 11. april 2014
decent stay for price paid

relatively clean, comfortable, good location
6,3
for a guest house, we were surprised towels were provided. we expected none and had brought our own towels. room was comfortable, and no musty smell. only bad point is it is very noisy as it is near main road. we managed to sleep but this is not recommended for light sleepers. some mosquitoes were present. on the whole, centrally located, decent and we are happy with the accommodation
Maria L. Skupine Sweden, 3. april 2014
Not that good

Location, stuff, cheap
5,7

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela


AS-AGWEB-3A01