Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela
Bemo Corner Guest House Bali - plaža
Območje Kuta / Tuban Število sob: 20
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Prijetno

6,9

od 516 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,6
Lokacija
8,3
Storitve osebja:
6,9
Stanje/čistoča hotela:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/postrežba:
4,9
Vse ocene (516)
Razvrsti po:
Dorina J. Pari Indonesia, 8. junij 2015
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5,7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Muhammad R. Skupine Singapore, 7. junij 2015
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7,3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Zoltan T. Popotniki, ki potujejo sami Hungary, 27. maj 2015
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.
Travis R. Pari United States of America, 15. maj 2015
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7,3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Icha I. Popotniki, ki potujejo sami Indonesia, 20. april 2015
Clean and friendly

Clean, Good Location, Staff friendly
9,7
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 18. april 2015
value budget hotel

value staff location
6,3
Please see previous reviews on this hotel
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 17. april 2015
comfort and value

accessibility value staff
6,3
Good stay as usual.see my previews reviews
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 16. april 2015
good budget hotel

location staff value
6,3
See previews reviews on bemo corner
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 15. april 2015
good budget hotel

location staff value
6
Good stay as always and value for the money.strategic location
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 10. april 2015
good location and value

location price staff
7,3
Good as always. See my previous on bemo corner

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - plaža


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3B04