ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - soba za goste Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - okolica Bemo Corner Guest House Bali - notranjost hotela Bemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitost Bemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela
Območje Kuta / Tuban Število sob: 20
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Prijetno

6,9

od 445 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,6
Lokacija
8,3
Storitve osebja:
6,9
Stanje/čistoča hotela:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/postrežba:
4,9
Vse ocene (445)
Razvrsti po:
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 28. avgust 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 27. avgust 2014
convenience location for value

all of the above and accessibility
6,3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 26. avgust 2014
convenience,location,accessibility

all of the above plus value for money
6,3
please refer to my previous reviews and note my comments on the hot water.
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 25. avgust 2014
comfort location accessibility

all the above and value
6,3
please refer to my previous reveiws on Bemo corner guest house
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 23. avgust 2014
location accessibility convenience

all of the above
6,3
please read my previous reviews on Bemo corner
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 22. avgust 2014
location accessibility convenience

the three things i mentioned above plus value
6,3
please read my previous reviews on bemo corner,only thing i can add is the hot water seems to be running out or non existent.Not quite sure why.I can only assume the hotel is full and cant handle it
Sucipto A. Poslovni potniki Indonesia, 21. avgust 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 20. avgust 2014
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 18. avgust 2014
good value if you can handle a bit of noise

location value accessibility
7
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.
Nur H. Pari Malaysia, 31. julij 2014
good for round bali

near shop beach and restaurant
10
good for budget hotel and best for round town in Bali.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - soba za gosteBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - okolicaBemo Corner Guest House Bali - notranjost hotelaBemo Corner Guest House Bali - Bližnja znamenitostBemo Corner Guest House Bali - zunanjost hotela


AS-AGWEB-3B03