ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Beverly Plaza Hotel

70 Avenida do Dr. Rodrigo Rodrigues, mesto Macao, Macao (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Beverly Plaza Hotel Macao - zunanjost hotela Beverly Plaza Hotel Macao - soba za goste Beverly Plaza Hotel Macao - soba za goste Beverly Plaza Hotel Macao - soba za goste Beverly Plaza Hotel Macao - soba za goste Beverly Plaza Hotel Macao - soba za goste Beverly Plaza Hotel Macao - apartma Beverly Plaza Hotel Macao - apartma Beverly Plaza Hotel Macao - apartma Beverly Plaza Hotel Macao - apartma Beverly Plaza Hotel Macao - apartma Beverly Plaza Hotel Macao - kopalnica Beverly Plaza Hotel Macao - kopalnica Beverly Plaza Hotel Macao - kopalnica Beverly Plaza Hotel Macao - poslovni salon Beverly Plaza Hotel Macao - vhod
Beverly Plaza Hotel Macao - avla Beverly Plaza Hotel Macao - recepcija Beverly Plaza Hotel Macao - avla Beverly Plaza Hotel Macao - restavracija Beverly Plaza Hotel Macao - restavracija Beverly Plaza Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti Beverly Plaza Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti Beverly Plaza Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti Beverly Plaza Hotel Macao - soba za goste Beverly Plaza Hotel Macao - soba za goste
Območje mesto Macao Število sob: 300
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,1

od 3397 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,1
Lokacija
8,3
Storitve osebja:
6,9
Stanje/čistoča hotela:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/postrežba:
6,4
Vse ocene (3397)
Razvrsti po:
Alwin T. Poslovni potniki Netherlands, 24. oktober 2014
Good value for money, but not 4 stars

location, price, large room
6,3
I stayed here one night. This hotel is rated 4 stars, but is absolutely not more than 3 stars. But price is also comparable with 3 stars. Very Chinese, mostly Chinese customers, staff speaks mainly Chinese. Rooms are large and clean. Unfortunately with carpet what always gets a bit dirty.
Soh L. Poslovni potniki Malaysia, 23. oktober 2014
spacious,clean but a bit far fr the town

clean,spacious room and walking distance to the Lisbao
6
satisfy,ccnveniet for food,many restaurants nearby
Calle J. Poslovni potniki Sweden, 19. oktober 2014
Poor standard
3
The room was not clean. You could smell smoke all over even there where a non smoking floor. I had a lot higher expectations. We had to change rooms because our non smoking rooms smelled of smoke. The rooms where whorne down and felt unfresh.
Yijun J. Poslovni potniki Singapore, 18. oktober 2014
Poor sound proofing

Nothing worth mentioning
5,3
Doors do not close softly but slam shut. Loud and disturbing. Too old. Should renovate
Genming C. Pari Singapore, 10. oktober 2014
Location not too bad only

location
5,3
Can walk to each part of Macau other then that, the bed is hard, bath room is dirty, carpet looks dirty.
Koh C. Skupine Singapore, 1. oktober 2014
great stay with little complain

spacious room. great location. easy to travel around.
8,3
Checkin-checkout was quick and easy. staff was friendly. room was spacious and clean. within walking distance to a number of casinos.
Michael G. Skupine Philippines, 26. september 2014
Great Location

Nice Location, Good Staff, Big Rooms
5,7
Nice and at home. No one complained about noise we did.
Scott N. Poslovni potniki United States of America, 17. september 2014
clean and decent

clean decent and location
6
decent but busy hotel
Wendy A. Pari Singapore, 14. september 2014
Bad experience for check-in

Nice seafood restaurant at level 5, nice Executive rooms, partial renovated areas
7
When check-in to rooms, 2 couples were given twin beds and smoking rooms, even though at the renovated block (same picture as per booking with Agoda). Thereafter, we went back to counter for change of rooms and we were given double beds and non-smoking rooms but in a totally old conditioned room. We called for change of rooms but were told to top up another SGD150 to SGD200 per room per night for better or executive room. As we were very unpleased, we went straight to the counter and talked directly to the check-in guy again. But he still insisted for the top-up which we felt ridiculous. After quite some time, we asked for him to speak to the manager for the matter. At last, the manager has agreed to upgrade us for better rooms. However, to us tourists, we have wasted more than an hour on such matter and it is quite unpleasant for our trip.
Tan C. Popotniki, ki potujejo sami Singapore, 13. september 2014
Excellent location, gaming and food just outside

Good location, good food, nicely decorated theme room
9,7
Very happy with my stay in this hotel, nice big room, good breakfast

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Beverly Plaza Hotel MacaoBeverly Plaza Hotel Macao - zunanjost hotelaBeverly Plaza Hotel Macao - soba za gosteBeverly Plaza Hotel Macao - soba za gosteBeverly Plaza Hotel Macao - soba za gosteBeverly Plaza Hotel Macao - soba za gosteBeverly Plaza Hotel Macao - soba za gosteBeverly Plaza Hotel Macao - apartmaBeverly Plaza Hotel Macao - apartmaBeverly Plaza Hotel Macao - apartmaBeverly Plaza Hotel Macao - apartmaBeverly Plaza Hotel Macao - apartmaBeverly Plaza Hotel Macao - kopalnicaBeverly Plaza Hotel Macao - kopalnicaBeverly Plaza Hotel Macao - kopalnicaBeverly Plaza Hotel Macao - poslovni salonBeverly Plaza Hotel Macao - vhodBeverly Plaza Hotel Macao - avlaBeverly Plaza Hotel Macao - recepcijaBeverly Plaza Hotel Macao - avlaBeverly Plaza Hotel Macao - restavracijaBeverly Plaza Hotel Macao - restavracijaBeverly Plaza Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiBeverly Plaza Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiBeverly Plaza Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiBeverly Plaza Hotel Macao - soba za gosteBeverly Plaza Hotel Macao - soba za goste


AS-AGWEB-3A06