Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

By The Sea Residence Hotel

7/6 Moo 6 Soi Bor-rae, Sakdidech Road, Vichit, Muang, rt Panwa, Phuket, Tajska (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - soba za goste By The Sea Residence Hotel Phuket - restavracija By The Sea Residence Hotel Phuket - restavracija By The Sea Residence Hotel Phuket - restavracija
By The Sea Residence Hotel Phuket - restavracija By The Sea Residence Hotel Phuket - restavracija By The Sea Residence Hotel Phuket - restavracija By The Sea Residence Hotel Phuket - restavracija By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen By The Sea Residence Hotel Phuket - bazen
Območje rt Panwa Število sob: 36
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,2

od 287 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,7
Lokacija
7,9
Storitve osebja:
8,4
Stanje/čistoča hotela:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/postrežba:
7,4
Vse ocene (287)
Razvrsti po:
Jeffrey S. Pari United States of America, 28. maj 2015
Clean and quite.

Very nice rooms and clean.
9,3
Great place to stay if you want to be away from the crowds. Very quite and right on the beach. If you want to be near the the party areas I would not recommend it as it took about 30 minutes and 750 THB to get to Patong beach.
Prijavi to oceno
Rafik B. Pari Lebanon, 12. april 2015
By The Sea Residence Hotel
4,7
Ta uporabnik je hotel le ocenil in ni oddal komentarjev.
Prijavi to oceno
Krisztian N. Popotniki, ki potujejo sami Finland, 31. januar 2015
A nice relaxing holiday

a 3 stars hotel, large rooms, good food, happy personnel, nice view to Chalong bay!
8,7
:-) Location is far from other "busy" beaches that was relaxing after 2.5 weeks spent at Kata and Karon Beaches. Great large rooms. We liked the happiness of personnel in the kitchen. Pool was clean. It is a 3 stars hotel according to personnel and to my opinion. Negative: Live music every evening was annoying, though performace was excellent. "Playlist" should be changed and sing also THAI MUSIC (traditional, pop, ect) and not only the same UK/US/EU songs. We staid 5 nights and not only 1 ! It is pity that washing the floors is simply not part of the room clean up program. I noticed the same in other hotels as well (3 and 4 stars) also past years. 8-) I recommend this hotel much more than others next to it, or on the same road, as it is smaller. They had kayaks for free use! ;-)
Prijavi to oceno
Aurelie L. Pari France, 21. januar 2015
Good for 2 nights

Clean, calm, beach
8
Prijavi to oceno
Karl M. Popotniki, ki potujejo sami Germany, 26. oktober 2014
Great

Pool food friendly Staf
8
Prijavi to oceno
Kanyapat K. Pari Thailand, 23. september 2014
The great hotel in Khuket

Big room, big pool and a good breakfast
9
Prijavi to oceno
Anuchit C. Pari Thailand, 31. avgust 2014
Great place ,clean and big room

Great location , clean and big room , good sightseeing
8,3
It is a quite good place ,location, sightseeing view is ok , room size is ok, air condition is ok ,food is ok , even it's rough to find the way but you can use google map , we would be return again.
Prijavi to oceno
Nge S. Pari Malaysia, 30. avgust 2014
Big and clean room, big balcony with sea view

Big and clean room, big balcony with sea view and nice curry crab
8,3
Big and clean room, big balcony with sea view and nice curry crab. We check in at 10pm hotel still reserve a high floor with sea view room for us. Is very quite place at beach side with beautiful sunset view. But some sad point is there is free bicycle and kayak, but all bicycle puncture and sea level is low cannot kayak only after 12pm but we already check out.
Prijavi to oceno
Karl -. Pari Philippines, 30. julij 2014
Value for Money

Price, Cleanliness, Room Comfort
8,3
It was a very relaxing stay. We loved our room as it had a very good view of the sea and it was very big and very clean. Our only qualm about this resort was that the beach in front of it wasn't as clean as we expected it to be, but it was ok for this time around. The pool was also a bit small. Also, the hotel was a bit far from any other restaurants or places of interest. Overall, I think our stay was relatively enjoyable.
Prijavi to oceno
Pisanu W. Pari Thailand, 28. junij 2014
It is beatiful hotel, close to the sea.

quite, romantic, comfortable
8,3
it is a beautiful hotel.
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

By The Sea Residence Hotel PhuketBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - soba za gosteBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - vhodBy The Sea Residence Hotel Phuket - Športne aktivnostiBy The Sea Residence Hotel Phuket - fitnesBy The Sea Residence Hotel Phuket - OpremaBy The Sea Residence Hotel Phuket - zunanjost hotelaBy The Sea Residence Hotel Phuket - zunanjost hotelaBy The Sea Residence Hotel Phuket - plažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Hrana in pijačaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Športne aktivnostiBy The Sea Residence Hotel Phuket - razgledBy The Sea Residence Hotel Phuket - razgledBy The Sea Residence Hotel Phuket - plažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - bazenBy The Sea Residence Hotel Phuket - avlaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - restavracijaBy The Sea Residence Hotel Phuket - plažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - plažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Športne aktivnostiBy The Sea Residence Hotel Phuket - plažaBy The Sea Residence Hotel Phuket - Tlorisi


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A02