ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong, Hong Kong (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Casa Hotel Hongkong - soba za goste Casa Hotel Hongkong - soba za goste Casa Hotel Hongkong - soba za goste Casa Hotel Hongkong - soba za goste Casa Hotel Hongkong - soba za goste Casa Hotel Hongkong - soba za goste Casa Hotel Hongkong - soba za goste Casa Hotel Hongkong - zunanjost hotela Casa Hotel Hongkong - zunanjost hotela Casa Hotel Hongkong - zunanjost hotela Casa Hotel Hongkong - zunanjost hotela Casa Hotel Hongkong - vhod Casa Hotel Hongkong - recepcija Casa Hotel Hongkong - recepcija Casa Hotel Hongkong - recepcija Casa Hotel Hongkong - avla
Casa Hotel Hongkong - avla Casa Hotel Hongkong - kavarna Casa Hotel Hongkong - kavarna Casa Hotel Hongkong - restavracija Casa Hotel Hongkong - restavracija Casa Hotel Hongkong - restavracija Casa Hotel Hongkong - kavarna Casa Hotel Hongkong - poslovni center Casa Hotel Hongkong - poslovni center Casa Hotel Hongkong - poslovni center Casa Hotel Hongkong - poslovni center Casa Hotel Hongkong - notranjost hotela
Območje Yau Ma Tei Število sob: 162
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,2

od 6521 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,0
Lokacija
9,0
Storitve osebja:
6,8
Stanje/čistoča hotela:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/postrežba:
6,4
Vse ocene (6521)
Razvrsti po:
Chi H. Poslovni potniki Hong Kong, 23. januar 2015
cheap

cheap
7
cheao
Guai L. Poslovni potniki Singapore, 23. januar 2015
Great Location!

Location, Clean, Value for money
8,3
Very good location, will come back again.
Zice X. Družine z majhnimi otroki China, 22. januar 2015
easy to find this hotel and the location is nice.

location,price,transportation
8
Kokseng O. Poslovni potniki Malaysia, 22. januar 2015
Best location in Jordan Road

Location, Value, Fast Internet
7,3
I was travelling to Hong Kong to discuss my fingerprint training for HR development (for companies). I was like to stay around Jordan Road (Wongkok or Yau Ma Tei) because it is easier to find food and best is the Airport bus can send us there directly (1 hour ride) or fetch us right in front of the hotel. The MRT station (exit D) is just next to Casa Hotel. I can walk to Temple Street (right at the back of the hotel and in fact my window view is Temple Street) or even to Wongkok for its famous pedestrian walk (for shopping). However, the hotel is so small especially the toilet. It is not meant for big size travellers. If I am travelling to Hong Kong for business again and for a short 1-2 days, I will stay at Casa Hotel again. If I am travelling with my wife & kids, I will choose a better hotel like Metropark Wongkok.
Frederic C. Pari Indonesia, 20. januar 2015
good place

good, good, good
7,3
Wiphusit A. Pari Thailand, 20. januar 2015
Near subway and market

comfort staff
9
the hotel location is good. Close to subway. Behind hotel is a market. Lots of food!! The hotel overall is ok.
Olivia A. Pari Indonesia, 19. januar 2015
Read my review , seriously

Location, great staff, perfect comfort in HK buzzle
9,3
At first we were skeptical when making reservation at Casa by reading other agoda reviews. Well guess what, Casa is amazing not only the great location (Yau Ma Tei MTR station - they put on all capital letters CASA at the exit direction info board, you will not get lost) . We arrived 11 am and the receptionist was so kind giving us the room (since there already available rooms at that time) and the check in process was quick ( prepare 300HKD as room deposit ). Elevator were okay, didnt take too long time to wait. Room was great for HK hotels , hot water worked fine, cozy bed and they give us also spare pillow & blanket. Hairdryer, adaptor, hot electric kettle were set and ready. Cable tv provides English channels. Many fastfood chains nearby. Bus stop right in front of hotel, including the bus to HKIA. Thanks, Casa.
Wong Y. Pari Singapore, 19. januar 2015
review

the location.
4
great, just that the room and toilet is too small
Lee H. Poslovni potniki Malaysia, 17. januar 2015
good location

Food, room, location
7,7
good location and near taxi stand. direct bus from airport to hotel at only $33
C. Pari Thailand, 17. januar 2015
Good location

Good location with important facilities and easy to get buses to elsewhere.
6
It was small as we thought.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - soba za gosteCasa Hotel Hongkong - soba za gosteCasa Hotel Hongkong - soba za gosteCasa Hotel Hongkong - soba za gosteCasa Hotel Hongkong - soba za gosteCasa Hotel Hongkong - soba za gosteCasa Hotel Hongkong - soba za gosteCasa Hotel Hongkong - zunanjost hotelaCasa Hotel Hongkong - zunanjost hotelaCasa Hotel Hongkong - zunanjost hotelaCasa Hotel Hongkong - zunanjost hotelaCasa Hotel Hongkong - vhodCasa Hotel Hongkong - recepcijaCasa Hotel Hongkong - recepcijaCasa Hotel Hongkong - recepcijaCasa Hotel Hongkong - avlaCasa Hotel Hongkong - avlaCasa Hotel Hongkong - kavarnaCasa Hotel Hongkong - kavarnaCasa Hotel Hongkong - restavracijaCasa Hotel Hongkong - restavracijaCasa Hotel Hongkong - restavracijaCasa Hotel Hongkong - kavarnaCasa Hotel Hongkong - poslovni centerCasa Hotel Hongkong - poslovni centerCasa Hotel Hongkong - poslovni centerCasa Hotel Hongkong - poslovni centerCasa Hotel Hongkong - notranjost hotelaCasa Hotel Hongkong - kopalnicaCasa Hotel Hongkong - kopalnicaCasa Hotel Hongkong - kopalnicaCasa Hotel Hongkong - kopalnicaCasa Hotel Hongkong - kopalnicaCasa Hotel Hongkong - kopalnicaCasa Hotel Hongkong - recepcijaCasa Hotel Hongkong - recepcijaCasa Hotel Hongkong - vhodCasa Hotel Hongkong - notranjost hotela


AS-AGWEB-3A02