Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, IT Park, Mesto Cebu, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - kopalnica Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salon Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salon Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - kavarna Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestanke Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestanke Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesišče Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - Oprema Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesišče Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija
Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bazen Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - razgled Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - avla Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - Oprema Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - recepcija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - fitnes
Območje IT Park Število sob: 301
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,5

od 674 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,8
Lokacija
9,2
Storitve osebja:
8,5
Stanje/čistoča hotela:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/postrežba:
8,1
Vse ocene (674)
Razvrsti po:
Mark C. Pari Australia, 10. avgust 2015
you pay for the name

location..comfortable pillows...quiet
7,3
You definatly pay for the name...ive stayed in 3 stars that were much better...bed too soft...made my back ache for days
Prijavi to oceno
Chariya R. Poslovni potniki Thailand, 6. avgust 2015
Good location

Close to shopping center , attentive staff and comfortable room
8,3
Marriott Cebu is located at the great location , waling distance to malls and restaurant
Prijavi to oceno
Donald U. Pari Canada, 25. maj 2015
Great Staff

Gym. Pool. Staff.
9,3
Loved the access to Ayala Mall. Late night swims and great fitness centre. The staff were on point and always were trouble shooting. The location is second to none.
Prijavi to oceno
Peter C. Pari Australia, 15. maj 2015
A Problem Free Stay

Absolute professionalism of the staff. Room had everything required. Food was excellent.
9,3
Everything went smoothly, except that Agoda did not send the confirmation advice. The hotel contacted Agoda and solved the problem. A slight technical problem in regard to internet was also solved quickly. Room service was very good. Room was well appointed and very comfortable. Bit expensive, but very good value for money.
Prijavi to oceno
Chariya R. Poslovni potniki Thailand, 28. april 2015
Good location

Good location , Great service , nice breakfast
9,3
I always stay here every time I go to Cebu because its located in a great location near shopping mall. However the room is a bit old but I think it is okay
Prijavi to oceno
Maria V. Družine s starejšimi otroki Indonesia, 8. april 2015
Best location

Location
9,3
I love the location of this hotel, just beside the Ayala shopping mall
Prijavi to oceno
Emma S. Pari Philippines, 1. april 2015
Convenient place...

Next to Ayala Terraces, Comfortable room & friendly staff
9,7
Had an enjoyable stay as always! Thanks...
Prijavi to oceno
Michael J. Pari Australia, 22. marec 2015
Deluxe room

Location, service, food
7,3
Prijavi to oceno
Tita L. Pari United States of America, 20. marec 2015
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
Prijavi to oceno
Florence M. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 18. marec 2015
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Cebu City Marriott Hotel Mesto CebuCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - kopalnicaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salonCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salonCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - kavarnaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestankeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestankeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesiščeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - OpremaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesiščeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bazenCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - razgledCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - avlaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - OpremaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - recepcijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - fitnesCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija


AS-AGWEB-3B01