Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, IT Park, Mesto Cebu, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - kopalnica Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salon Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salon Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestanke Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestanke Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesišče Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - Oprema Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesišče Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste
Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bazen Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - razgled Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - avla Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za goste Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - recepcija Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - fitnes Cebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija
Območje IT Park Število sob: 301

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,5

od 693 ocen

0 ocen v slovenščini

Kakovost glede na ceno:
7,8
Lokacija
9,2
Storitve osebja:
8,5
Stanje/čistoča hotela:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/postrežba:
8,1
Vse ocene (693)
Razvrsti po:
Timothy W. Popotniki, ki potujejo sami United Kingdom, 21. december 2015
No Longer a Five Star Hotel

Location, staff the bed.
8
The hotel is now looking distinctly tired, my bathroom was very old fashioned with the original bath which had no effective plug for it! The room walls to the corridor are paper thin and one hears everything! The buffet for although of excellent quality is stone cold, overlooked and dry because it hangs around for hours on end, only the food stations in the island and the occasional joint are properly hot and freshly cooked. Other buffets, the Manila Sofitel and the Hsangri LA do it much better. However the staff are fabulous, the pool is good and the location brilliant.
Prijavi to oceno
Pearl P. Poslovni potniki Philippines, 18. december 2015
nice location

location, staff, cleanliness
8
Prijavi to oceno
Gary M. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 17. december 2015
Always Good

Staff Location Room Comfort
8,7
Always a pleasant stay. The staff are professional and friendly, the location is ideal next to Ayala, room service quick and hot, the rooms comfortable and spacious. Will be back!
Prijavi to oceno
Ambrocio K. Poslovni potniki Philippines, 9. december 2015
Excellent hotel

Location, cleanliness & staff service
10
Comfortable stay in bed he hotel though just 1 day. Just beside Ayala center. Very clean and very nice staff service
Prijavi to oceno
Alan K. Pari Philippines, 6. december 2015
Nice hotel with strategic location

Prompt staff services,good fud and location
8,3
Prijavi to oceno
Sharon G. Družine z majhnimi otroki Australia, 29. november 2015
Good quality 4 star hotel

location, nice room, 2 double beds
7
This is a nice hotel but I would not describe it as 5 stars. There were small things wrong with our room, facilities were just ok and the staff were not very helpful. I was surprised no one even helped us with our bags and I am pregnant travelling with two young kids. I liked that there were 2 great double beds in the room which works well for families. What I didn't like was that there was a band playing and it was very loud and that they rung us saying that there had been a complaint that we were making too much noise when we had just walked into the room! It was hard to feel welcome after that. I get that they should pass on complaints but maybe there is a better way to handle that when they knew we had literally just checked in.
Prijavi to oceno
Ysabel G. Poslovni potniki Philippines, 28. november 2015
Location

Location, security, cleanliness
9,7
Hotel centrally located in Cebu City. Beside Ayala Mall- supermarket, drug store, cinema, high end food and shopping. Hotel was very clean. Lobby shop had amazing jewellry designs to bring home. Taxi was easy to get. Breakfast was a feast! Pool and gym adequate. All in all, I was very happy.
Prijavi to oceno
Debra C. Popotniki, ki potujejo sami Singapore, 21. november 2015
Friendly staff

Prompt service, good food (breakfast included), responsive and attentive to needs
10
Wonderful experience
Prijavi to oceno
Fook M. Poslovni potniki Singapore, 18. oktober 2015
Business trip

Location, cleaniness and internet
9
I had been staying in this hotel for many times. However for this trip during my morning breakfast time, as they had many customers in the morning as I am along one person, once I had leave my table to go an take some fruits, immediately my table was cleared (this was very efficient) but they also give away my table to a new customer just within 1 to 2 mins time. - This is not so good.
Prijavi to oceno
Chariya R. Poslovni potniki Thailand, 13. oktober 2015
Good location

Good location , big bed and good breakfast
8
The hotel need to be renovated. However location is great just a walking distance to shop and restaurant
Prijavi to oceno
1 of 1 ocene
 

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Cebu City Marriott Hotel Mesto CebuCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - kopalnicaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salonCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bar/salonCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestankeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za sestankeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesiščeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - OpremaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - plesiščeCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - bazenCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - razgledCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - avlaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - soba za gosteCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - recepcijaCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - fitnesCebu City Marriott Hotel Mesto Cebu - restavracija


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3B06