ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, Kitajska četrt, Bangkok, Tajska 10100 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste
Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - Masažna kad Chinatown Hotel Bangkok - kopalnica Chinatown Hotel Bangkok - bar/salon Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste
Območje Kitajska četrt Število sob: 75
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,2

od 777 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,2
Lokacija
8,3
Storitve osebja:
7,2
Stanje/čistoča hotela:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/postrežba:
6,3
Vse ocene (777)
Razvrsti po:
Mohamed N. Družine s starejšimi otroki Maldives, 19. december 2014
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.
Shin K. Pari Singapore, 16. december 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Priscilla, S. Pari Singapore, 14. december 2014
Not the type of hotel we would stay in future.

Nothing much except the location
5,3
We book a superior room and were given a smoking room that smell so bad, we couldn't breathe! We called the reception and insist on a non-smoking and was given. The reception staff were friendly and courteous. But what puts me off is how come the staff who carried our bags can question the reception on why we were given a better room and kept telling us that the room cost so much more than the superior room! I just want a non-smoking room!
Shin K. Pari Singapore, 13. december 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Soh B. Pari Malaysia, 12. december 2014
Great location but poor hotel

Good location & nice staffs
5,7
Got stain on bed. Toilet very small.
Arti B. Družine z majhnimi otroki India, 29. november 2014
china town stay

manager was friendly n helpful
5
Average Din't like buffet at all But fish n chips were okay
Neo C. Poslovni potniki Singapore, 21. november 2014
Chinese standard hotel

convenience, food, value money
6
Wi-Fi no good at 6th floor
Neo C. Poslovni potniki Singapore, 20. november 2014
Convenience Hotel

Convenience, eating, marketing
6
Chinese style hotel
Vijay K. Poslovni potniki India, 20. november 2014
Worth staying Hotel

Location, Ease of moving around the hotel to know the local culture & co-operative staff.
7,7
Nothing that needs to be grudged about.
Yong H. Skupine Singapore, 19. november 2014
very small room, overpriced

tiny room, not very comfortable, overpriced for such hotel
6

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - Masažna kadChinatown Hotel Bangkok - kopalnicaChinatown Hotel Bangkok - bar/salonChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - notranjost hotelaChinatown Hotel Bangkok - kopališčeChinatown Hotel Bangkok - notranjost hotelaChinatown Hotel Bangkok - okolicaChinatown Hotel Bangkok - okolicaChinatown Hotel Bangkok - kavarnaChinatown Hotel Bangkok - kavarnaChinatown Hotel Bangkok - avlaChinatown Hotel Bangkok - avlaChinatown Hotel Bangkok - avla


AS-AGWEB-3A02