ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, Kitajska četrt, Bangkok, Tajska 10100 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste
Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste Chinatown Hotel Bangkok - Masažna kad Chinatown Hotel Bangkok - kopalnica Chinatown Hotel Bangkok - bar/salon Chinatown Hotel Bangkok - soba za goste
Območje Kitajska četrt Število sob: 75
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,2

od 794 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,2
Lokacija
8,3
Storitve osebja:
7,2
Stanje/čistoča hotela:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/postrežba:
6,3
Vse ocene (794)
Razvrsti po:
Krittin A. Družine s starejšimi otroki Thailand, 25. januar 2015
Great location with good staff. But small rooms.

Great location at the entrance of china town. Well mannered staff. Clean room.
9,3
Yang C. Pari Singapore, 22. januar 2015
Location at ChinaTown

Location at centre of Chinatown, Eateries and Value for Money
8
Location with numerous eateries, goldsmith shops and walking distance to Golden Buddha Temple and Hua Lumpong train Station. Value for money except mini fridge not working at all.
Duc T. Poslovni potniki Vietnam, 21. januar 2015
What a good hotel in Bangkok is!

Good hotel, idieal location, friendlt staffs
8,3
I really enjoy my staying in this hotel. I will come back whenever I go to Bangkok and introduce to my friends this hotel!
Lim Y. Skupine Singapore, 20. januar 2015
Great Location and great food street

Location, good food and close to market
9
The hotel staff are helpful and the location is great within chinatown. The room is clean and the service is good. The breakfast however have to have more variety.
James H. Pari United States of America, 8. januar 2015
I see what I see and I feel what I feel

location, hot water boiler,
8
It wasn't bad it wasn't good just so so
Lee S. Pari Singapore, 5. januar 2015
Excellent location. Close to food and shopping

Excellent location. Close to food and shopping. Excellent Service
8,7
This is my 2nd stay. Enjoyed myself greatly. Unfortunately the toilet had a perpetual sewage stink and the furnishing were kinda old.
Kwok C. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 2. januar 2015
Location, location, location

Location, price and near to good food
8,3
It is nice hotel. The Deluxe room I stay in is nice and beautiful. The location of the hotel is in the middle of Yeowarat. you just walk out in the evening and all the good food are just a short walk away.
Kwok C. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 2. januar 2015
Location

Location, good food nearby and reasonable good price hotel
8
Nice. The place have just been recently upgraded. The rooms are cleaner now.
Dino Z. Družine s starejšimi otroki United Kingdom, 1. januar 2015
Very good

Location, staff, coffee machine in bar area
8
Great location in the middle of Chinatown with easy access to transport links (only 10 min walk from main train station and MRT). Staff are always willing to help. Rooms are a little bit dated but have everything you need from hairdryer to coffee making facility. It is reasonably priced and prices are per room. Great thing about Chinatown is that every night food stalls mushroom up all over the place with huge variety of offerings.
Mohamed N. Družine s starejšimi otroki Maldives, 19. december 2014
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - Masažna kadChinatown Hotel Bangkok - kopalnicaChinatown Hotel Bangkok - bar/salonChinatown Hotel Bangkok - soba za gosteChinatown Hotel Bangkok - notranjost hotelaChinatown Hotel Bangkok - kopališčeChinatown Hotel Bangkok - notranjost hotelaChinatown Hotel Bangkok - okolicaChinatown Hotel Bangkok - okolicaChinatown Hotel Bangkok - kavarnaChinatown Hotel Bangkok - kavarnaChinatown Hotel Bangkok - avlaChinatown Hotel Bangkok - avlaChinatown Hotel Bangkok - avla


AS-AGWEB-3A05