ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Macao (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Macao - apartma Conrad Macao-Cotai Central Macao - apartma Conrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnica Conrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnica Conrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnica Conrad Macao-Cotai Central Macao - avla Conrad Macao-Cotai Central Macao - soba za sestanke Conrad Macao-Cotai Central Macao - fitnes Conrad Macao-Cotai Central Macao - fitnes Conrad Macao-Cotai Central Macao - fitnes Conrad Macao-Cotai Central Macao - Masažna kad Conrad Macao-Cotai Central Macao - kopališče Conrad Macao-Cotai Central Macao - okolica Conrad Macao-Cotai Central Macao - plesišče Conrad Macao-Cotai Central Macao - apartma Conrad Macao-Cotai Central Macao - vhod
Conrad Macao-Cotai Central Macao - kopališče Conrad Macao-Cotai Central Macao - avla Conrad Macao-Cotai Central Macao - plesišče Conrad Macao-Cotai Central Macao - soba za sestanke Conrad Macao-Cotai Central Macao - poslovni center Conrad Macao-Cotai Central Macao - zunanjost hotela Conrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnica Conrad Macao-Cotai Central Macao - kavarna Conrad Macao-Cotai Central Macao - restavracija Conrad Macao-Cotai Central Macao - bazen Conrad Macao-Cotai Central Macao - bazen Conrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnica
Območje Taipa / Cotai Število sob: 636

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Odlično

8,8

od 836 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,5
Lokacija
8,7
Storitve osebja:
9,3
Stanje/čistoča hotela:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/postrežba:
7,9
Vse ocene (836)
Razvrsti po:
Tse H. Pari United Kingdom, 16. september 2014
Great for holiday

Lot of leisure/entertainment facilities around. A good network of shuttle buses availble to ports and many other hot spots in Macau.
10
Friendly and helpful staff.
Kai T. Poslovni potniki Hong Kong, 16. september 2014
great

quite
8
GOOD
Sai C. Pari Hong Kong, 9. september 2014
The place is nice, neat and clean.

Staff performance, shopping arcade and dining
9
It is strange that my booking was not aware of in the hotel's computer when I showed them the booking confirmation voucher. It took a pretty period for making the room available.
Lap K. Pari Hong Kong, 21. avgust 2014
Conrad Cotai

Food, Pool, Hotel condition
9,7
Fantastic
Lee P. Družine z majhnimi otroki Hong Kong, 19. avgust 2014
Nice environment, spacious room and surprise gifts

Responsive staff, good service, spacious room
9
The room is spacious. The most impressive point was that the Hotel gave us a birthday cake (as one of my family members was having his birthday during the stay) on his birthday for free (which caught us by surprise)! The cake tasted really good too! Everything was perfect except the swimming pool (in which I consider that to be too small). The overall impression that we have for this Hotel is really good!
Syafiq S. Popotniki, ki potujejo sami Singapore, 14. avgust 2014
A Six Star luxurious stay

Truly the epitome of the CONRAD brand, huge rooms, bathrooms and simply simply FIRST CLASS service. Totally every penny. Theres a free shuttle service to and from the ferry terminal.
10
Beautifully luxurious and simply FIRST CLASS standard. Magnificient hotel, truly represents the CONRAD brand.
Ho N. Poslovni potniki Hong Kong, 5. avgust 2014
AAA

Service,Clearing,Light
7,3
Lai F. Družine s starejšimi otroki Hong Kong, 4. avgust 2014
Live up to the name "Conrad"

Attentative staff, Stealth Wealth aura, Sealy mattress
8,7
Conrad's always been a favorite hotel brand of us. We were not disappointed by Conrad Cotai, which, together with Sheraton and Holiday Inn, comprises the Sand Cotai. The only couple of things we have issue with are: the room didn't look 52 sq.m. as it claimed; the banana-shaped swimming pool is quite user unfriendly.
Lai F. Družine s starejšimi otroki Hong Kong, 4. avgust 2014
Same grouop of guests [pls see below review]

[Please see below review]
9
[Please see below review]
Kwong Y. Pari Malaysia, 24. julij 2014
Disappointed

Shopping location, free shuttle from ferry and close to Venetian
7,7
Upon checked in, we were told our room will be having a City view instead of pool view, but the staff asked if we are willing to pay AUD 100 for extra to upgrade to a suite (we already paid AUD 350 per night through Agoda). We agreed for the extra charge. Upon arriving at the room, we realised it did not have a city view, just a pool view. We were tempted to ask for a change but as we were only staying for a night and we were too tired, we just couldn't care less.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Conrad Macao-Cotai Central MacaoConrad Macao-Cotai Central Macao - apartmaConrad Macao-Cotai Central Macao - apartmaConrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnicaConrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnicaConrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnicaConrad Macao-Cotai Central Macao - avlaConrad Macao-Cotai Central Macao - soba za sestankeConrad Macao-Cotai Central Macao - fitnesConrad Macao-Cotai Central Macao - fitnesConrad Macao-Cotai Central Macao - fitnesConrad Macao-Cotai Central Macao - Masažna kadConrad Macao-Cotai Central Macao - kopališčeConrad Macao-Cotai Central Macao - okolicaConrad Macao-Cotai Central Macao - plesiščeConrad Macao-Cotai Central Macao - apartmaConrad Macao-Cotai Central Macao - vhodConrad Macao-Cotai Central Macao - kopališčeConrad Macao-Cotai Central Macao - avlaConrad Macao-Cotai Central Macao - plesiščeConrad Macao-Cotai Central Macao - soba za sestankeConrad Macao-Cotai Central Macao - poslovni centerConrad Macao-Cotai Central Macao - zunanjost hotelaConrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnicaConrad Macao-Cotai Central Macao - kavarnaConrad Macao-Cotai Central Macao - restavracijaConrad Macao-Cotai Central Macao - bazenConrad Macao-Cotai Central Macao - bazenConrad Macao-Cotai Central Macao - kopalnicaConrad Macao-Cotai Central Macao - avlaConrad Macao-Cotai Central Macao - zunanjost hotela


AS-AGWEB-3C08