Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seul, Južna Koreja (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - kopalnica Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - bife Doulos Hotel Seul - bife Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - Oprema
Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - restavracija Doulos Hotel Seul - avla Doulos Hotel Seul - avla Doulos Hotel Seul - notranjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela
Območje Jongro / Insadong Število sob: 45
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,2

od 2002 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,2
Lokacija
8,5
Storitve osebja:
8,2
Stanje/čistoča hotela:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/postrežba:
7,3
Vse ocene (2002)
Razvrsti po:
Rishi M. Pari Canada, 16. avgust 2015
Great 3 night stay!

Excellent location, great room, helpful staff
9,3
The location is excellent. Walking distance to Myeongdong, Insadong, cafes, subway lines. The free breakfast wasn't that great, but it does the job if you get there early enough.
Prijavi to oceno
Grace K. Pari United States of America, 3. avgust 2015
Great place

Location, breakfast, clean
9,3
I always stay here when in Seoul. It is located near 4 subway lines and it is close to everything. The breakfast is good and the rooms are clean. A little small but that is Seoul. It is a great place for the price.
Prijavi to oceno
Gaela G. Popotniki, ki potujejo sami United Kingdom, 27. junij 2015
repeat stay

Location - transport, sights and local colour, friendly staff,
8,7
vert enjoyable
Prijavi to oceno
Lindsay B. Pari United Kingdom, 28. maj 2015
great value

very nice treatment at check in, very clean and quite room with a very good breakfast buffet
9,3
Prijavi to oceno
Kathy T. Družine s starejšimi otroki Singapore, 19. maj 2015
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Prijavi to oceno
Kathy T. Družine s starejšimi otroki Singapore, 19. maj 2015
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Prijavi to oceno
Lindsay B. Poslovni potniki United Kingdom, 15. maj 2015
Great value in Jongno

Very helpfull staff, Nice breakfast and good location.
8,7
Prijavi to oceno
Dorothy L. Pari United States of America, 8. maj 2015
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Prijavi to oceno
Zalvika S. Pari Indonesia, 6. maj 2015
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Prijavi to oceno
Gookeun C. Pari South Korea, 2. maj 2015
Nice location

Location.
9
It was nice. But not special
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Doulos Hotel SeulDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - kopalnicaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - bifeDoulos Hotel Seul - bifeDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - restavracijaDoulos Hotel Seul - avlaDoulos Hotel Seul - avlaDoulos Hotel Seul - notranjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotela


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C02