Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seul, Južna Koreja (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - soba za goste Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - kopalnica Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - bife Doulos Hotel Seul - bife Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - Oprema
Doulos Hotel Seul - Oprema Doulos Hotel Seul - restavracija Doulos Hotel Seul - avla Doulos Hotel Seul - avla Doulos Hotel Seul - notranjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela Doulos Hotel Seul - zunanjost hotela
Območje Jongro / Insadong Število sob: 45
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,2

od 1982 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,2
Lokacija
8,5
Storitve osebja:
8,2
Stanje/čistoča hotela:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/postrežba:
7,3
Vse ocene (1982)
Razvrsti po:
Lindsay B. Pari United Kingdom, 28. maj 2015
great value

very nice treatment at check in, very clean and quite room with a very good breakfast buffet
9,3
Kathy T. Družine s starejšimi otroki Singapore, 19. maj 2015
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Kathy T. Družine s starejšimi otroki Singapore, 19. maj 2015
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Lindsay B. Poslovni potniki United Kingdom, 15. maj 2015
Great value in Jongno

Very helpfull staff, Nice breakfast and good location.
8,7
Dorothy L. Pari United States of America, 8. maj 2015
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Zalvika S. Pari Indonesia, 6. maj 2015
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Quin G. Poslovni potniki United States of America, 28. april 2015
excellent value

price, service, location
9,3
Hyejin H. Pari South Korea, 24. april 2015
Easy to go anywhere, good service !

Good location, good service, reasonable price
8,3
The room was really tiny and old but the service was great and location aswell! Good overall!
재윤 한. Pari South Korea, 20. april 2015
It was so great to have stayed in the hotel for

Convenience, cleanness, and hospitalitiy
8
Tak W. Pari Australia, 17. april 2015
Nice stay

Clean, convenient and helpful staff
9,7

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Doulos Hotel SeulDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - soba za gosteDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - kopalnicaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - bifeDoulos Hotel Seul - bifeDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - OpremaDoulos Hotel Seul - restavracijaDoulos Hotel Seul - avlaDoulos Hotel Seul - avlaDoulos Hotel Seul - notranjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotelaDoulos Hotel Seul - zunanjost hotela


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C01