Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, mesto Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - restavracija Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - avla Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - avla Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - restavracija Express Inn - Cebu Cebu City - kopalnica Express Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotela Express Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotela
Express Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotela Express Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotela Express Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotela Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste Express Inn - Cebu Cebu City - soba za goste
Območje mesto Cebu Število sob: 84
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,0

od 523 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,4
Lokacija
7,7
Storitve osebja:
7,1
Stanje/čistoča hotela:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/postrežba:
6,0
Vse ocene (523)
Razvrsti po:
Ryan F. Pari Philippines, 20. julij 2015
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Todd M. Družine z majhnimi otroki United States of America, 19. julij 2015
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Emily B. Družine z majhnimi otroki Philippines, 18. julij 2015
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Stephen L. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 16. julij 2015
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Steven S. Družine z majhnimi otroki Philippines, 14. junij 2015
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Tammarut S. Poslovni potniki Thailand, 28. maj 2015
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Rene V. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 24. maj 2015
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Yuh S. Družine z majhnimi otroki Malaysia, 19. maj 2015
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3
James V. Pari Australia, 17. maj 2015
Express Inn - Cebu
4,3
The hotel is on a corner and the fumes from idling cars, trucks stunk our room out. The air conditioning was noisy as well.
Ramil A. Poslovni potniki Philippines, 17. maj 2015
good enough to stay

clean, budget, near
6,7
We go home late and we departed early in the morning, this is good for sleeping near sm mall or short stay. There is a rose pharmacy down so you can buy anything you want in there. The problem is the shower which is not warm or hot the temparature i think is luke warm water,i called the housekeeping but no one go up to check nor any answers for my question.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - restavracijaExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - avlaExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - avlaExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - restavracijaExpress Inn - Cebu Cebu City - kopalnicaExpress Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - notranjost hotelaExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za gosteExpress Inn - Cebu Cebu City - soba za goste


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A01