Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta, Bali, Indonezija 80631 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za goste Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopalnica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - plesišče Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - zunanjost hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopalnica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za goste Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za goste Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - fitnes Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotela
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopalnica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - zunanjost hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za goste Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana in pijača Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopališče Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - razgled Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopališče Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopališče
Območje Kuta Število sob: 135
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,7

od 3202 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,0
Lokacija
7,0
Storitve osebja:
8,1
Stanje/čistoča hotela:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/postrežba:
7,5
Vse ocene (3202)
Razvrsti po:
Sandra R. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 29. julij 2015
Enjoyed my stay

Room, breakfast, pool
8,3
I went to hotel for a rest. I enjoyed my stay. Had a couple of baths as I only have a shower at home. I don't think it's in a great location as have to cross a very busy road to get to shops. Used hotel wi fi which was also great. I would stay again.
Prijavi to oceno
Adwina M. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 22. julij 2015
Hotel with bad maintenance

Room space
6,3
Prijavi to oceno
Charles S. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 20. julij 2015
Not suitable as 4 stars hotel

The lobby, swimming pool, & food is fine.
5
I was stayed in room number 330. The room was lack of maintenance. First I entered the room it was very smelly. And in the hallway leading to the room there is no air ventilation so it feels stuffy. Less parking area. My opinion this hotel is not suitable to be categorized as 4 stars hotel.
Prijavi to oceno
Maddison M. Pari Australia, 20. julij 2015
Better places for same price

Interior, pool bar, staff
6
The hotel is nice but needs some TLC. There were so many small things in the room that were damaged and have obviously been for a long time. There was also an unusual smell in the room. The location isn't ideal. It's about a 20-30 minute walk to Kuta square, but you have to cross the highway a couple of times. The breakfast was average as most of the hot food was cold but it was free at the very least. The staff are friendly and the rooms are nice but I think there are nicer hotels closer to Kuta beach/markets for the same price.
Prijavi to oceno
Andrea C. Skupine Philippines, 18. julij 2015
photos are not what its really like

location
6
their photos are deceiving. the hotels rooms are run down and old. while toilets seems fancy its not well-designed.
Prijavi to oceno
Kamaldeep K. Skupine India, 14. julij 2015
Worst experience ever ,every thing stinks in hotel
2,3
we were there for only one night that was enough for us would not stay in the hotel ever again everything was so dirty plus they change you for every little thing for example bucket of ice , phone call from reception. Staff wasn't helpful at all foul smell in the room, gym needs upgrade, whole hotel needs a detail cleaning
Prijavi to oceno
Steve S. Pari Australia, 10. julij 2015
GRR8

FOOD POOL ROOM
10
EVERY THING WAS GRRRRRR8
Prijavi to oceno
Nai W. Pari Malaysia, 9. julij 2015
satisfactory stay

food, view,good staff !
6,3
stisfactory stay !
Prijavi to oceno
Jason S. Skupine Australia, 3. julij 2015
Comfortable and clean stay just out of Kuta

Staff friendliness, clean rooms, swimming pool
8,3
We had a very enjoyable stay at the Grand Mega. We found it to be a little far from the action however Kuta central is only a $2 taxi ride away. Value for money was the major winner here. The rooms were clean and seem to have been recently refurbished. There was generous space in the room and bathroom was large. Some areas of the hotel had a slight smell but nothing unbearable. Overall we had a great time at the grand mega and would recommend to friends and family. Breakfast provided was more traditional Balinese and had minimal "American" breakfast options however was still tasty.
Prijavi to oceno
Hieng N. Pari Malaysia, 2. julij 2015
Vacation on room rating

Decoration tower, staff helpful, facilities on room
5
Hotel designed 4 star but inside room value only 3 star
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za gosteGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopalnicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - plesiščeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - zunanjost hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopalnicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za gosteGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za gosteGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - fitnesGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - notranjost hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopalnicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - bazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - zunanjost hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - soba za gosteGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana in pijačaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopališčeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - razgledGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopališčeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - kopališče


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C03