Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, zaliv Marina, Singapur (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijača Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijača Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijača Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijača Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijača Grand Park City Hall Hotel Singapur - kopališče Grand Park City Hall Hotel Singapur - kopališče Grand Park City Hall Hotel Singapur - kopališče Grand Park City Hall Hotel Singapur - plesišče Grand Park City Hall Hotel Singapur - plesišče Grand Park City Hall Hotel Singapur - soba za sestanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - zunanjost hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - fitnes Grand Park City Hall Hotel Singapur - poslovni center Grand Park City Hall Hotel Singapur - bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - soba za goste
Grand Park City Hall Hotel Singapur - soba za goste Grand Park City Hall Hotel Singapur - soba za goste Grand Park City Hall Hotel Singapur - soba za goste Grand Park City Hall Hotel Singapur - notranjost hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - avla Grand Park City Hall Hotel Singapur - notranjost hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - soba za goste Grand Park City Hall Hotel Singapur - soba za goste
Območje zaliv Marina Število sob: 333
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,8

od 2672 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,4
Lokacija
8,6
Storitve osebja:
7,9
Stanje/čistoča hotela:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/postrežba:
7,2
Vse ocene (2672)
Razvrsti po:
Low S. Pari Singapore, 28. junij 2015
will be back again..

Location, comfort and cleanliness
8,3
We have a wonderful stay at Grand park city hall. Everything was fine and we are happy with their service. If really want to pick bones inside an egg, the only issue will be the water pressure for the tap is pretty small.
Aashish P. Družine z majhnimi otroki India, 28. junij 2015
Great location

Location near attractions and MRT, restaurants nearby, Malls nearby
8,3
No complaints about anything, MRT accessibility was great with hardly 5 minute walk. Lots of restaurants in the hotel complex with happy hours for beverages. Only thing we did not like was Steam room and Sauna is only available if we take a spa treatment and they are pricey averaging Sing $ 150 + ! In my opinion this hotel will fall under 4.5 stars.
Wiliam W. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 28. junij 2015
Hospitality

Nice place
6,7
Cozy
Heinz R. Poslovni potniki Switzerland, 26. junij 2015
good location

good location staff performance nice lobby
7,3
it is ok smal rooms for 5*
Ngar Y. Poslovni potniki Hong Kong, 26. junij 2015
hotel experience

Clean, grand, helpful staff attitude
7
House keeping has to step up in cleaning standard. Glasses are with strong detergent smell when use. replenishment of toiletry item is not complete. Room is very very cold even the temperature has adjusted. Feel comfort only when switch off.
Sii B. Pari Malaysia, 25. junij 2015
Comments

Friendly staff, near to mrt, quiet at night and good for rest.
8,3
Enjoyable with staff that are friendly
Jianming X. Družine s starejšimi otroki China, 23. junij 2015
Value for money

Right in the city center, good service, good food.
7,7
Bus stop is right in front of the hotel, convenient to take bus to the museum, China town, Duck tour... We enjoyed very good food and service at the crystal club, we had most of the breakfast and supper there.
Wong Y. Popotniki, ki potujejo sami Hong Kong, 21. junij 2015
Ok

Ok
10
Ritze V. Družine z majhnimi otroki Singapore, 21. junij 2015
NOT A STAYCATION OPTION

big bath tub, big room, nice tea
6
The hotel was just normal, didn't meet my expectation for a 5-star hotel. Althought, the reception staff were accommodating, it wasn't the reason why we stayed there. The facilities are not child friendly (I meant the swimming pool), the club room bath tub was big though. The mini bar (fridge)wasn't working, the small pillows got stains (like from saliva). It wasn't really worth the price, a 4-star hotel have so much more to offer.
Anita A. Družine s starejšimi otroki Indonesia, 19. junij 2015
Strategic Location

Service, Location, Big room
9,7
We love our stay at Grand Park City Hall Hotel The location is very strategic as it is near many shopping malls and bus stop The room is very comfortable and clean The hotel staffs are very helpful and friendly

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijačaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijačaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijačaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijačaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana in pijačaGrand Park City Hall Hotel Singapur - kopališčeGrand Park City Hall Hotel Singapur - kopališčeGrand Park City Hall Hotel Singapur - kopališčeGrand Park City Hall Hotel Singapur - plesiščeGrand Park City Hall Hotel Singapur - plesiščeGrand Park City Hall Hotel Singapur - soba za sestankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - zunanjost hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - fitnesGrand Park City Hall Hotel Singapur - poslovni centerGrand Park City Hall Hotel Singapur - bazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - soba za gosteGrand Park City Hall Hotel Singapur - soba za gosteGrand Park City Hall Hotel Singapur - soba za gosteGrand Park City Hall Hotel Singapur - soba za gosteGrand Park City Hall Hotel Singapur - notranjost hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - avlaGrand Park City Hall Hotel Singapur - notranjost hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - soba za gosteGrand Park City Hall Hotel Singapur - soba za goste


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C02