ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Greenhills Elan Hotel

#49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, Manila, Filipini (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Greenhills Elan Hotel Manila - zunanjost hotela Greenhills Elan Hotel Manila - okolica Greenhills Elan Hotel Manila - notranjost hotela Greenhills Elan Hotel Manila - avla Greenhills Elan Hotel Manila - soba za goste Greenhills Elan Hotel Manila - soba za goste Greenhills Elan Hotel Manila - soba za goste Greenhills Elan Hotel Manila - recepcija Greenhills Elan Hotel Manila - apartma Greenhills Elan Hotel Manila - apartma Greenhills Elan Hotel Manila - apartma Greenhills Elan Hotel Manila - soba za goste Greenhills Elan Hotel Manila - bife Greenhills Elan Hotel Manila - kavarna Greenhills Elan Hotel Manila - restavracija Greenhills Elan Hotel Manila - kavarna
Greenhills Elan Hotel Manila - razgled Greenhills Elan Hotel Manila - bife Greenhills Elan Hotel Manila - bazen Greenhills Elan Hotel Manila - notranjost hotela Greenhills Elan Hotel Manila - soba za goste Greenhills Elan Hotel Manila - zunanjost hotela Greenhills Elan Hotel Manila - fitnes Greenhills Elan Hotel Manila - restavracija Greenhills Elan Hotel Manila - fitnes Greenhills Elan Hotel Manila - soba za sestanke Greenhills Elan Hotel Manila - restavracija Greenhills Elan Hotel Manila - plesišče
Območje San Juan Število sob: 76
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,7

od 2043 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,8
Lokacija
8,6
Storitve osebja:
7,6
Stanje/čistoča hotela:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/postrežba:
6,9
Vse ocene (2043)
Razvrsti po:
Joseph N. Poslovni potniki United States of America, 20. marec 2015
Bad rating

Location. Restaurant
6,7
I won't be staying here again. Fourth time to stay there. Fourth time the Internet and wifi didn't work. Air conditioning was not working correctly. Leaking water on the carpet. Get your act together management.
Jan K. Družine s starejšimi otroki Philippines, 15. marec 2015
Review

Clean rooms
6,7
Staff is not very attentive. We've waited almost an hour to get our room keys because the front desk employees told us to wait. I followed up after an hour and they were surprised to see us still there.
Cristina D. Družine z majhnimi otroki Philippines, 12. marec 2015
Value for money and nice location.

Location location and location
6,3
So far so good, same expectation as before. Staff not that friendly and accomodating. Its sad because im filipino too.
Si M. Poslovni potniki Malaysia, 9. marec 2015
Best location and nice view

Spacious room and hotel location
8,7
Next to greenhills shopping mall, very convenient.
Oscar N. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 7. marec 2015
excellent service & accomodation

location, service & staff attitudes
8,3
excellent as staff are all pleasant & accomodating
Joana M. Družine z majhnimi otroki Philippines, 7. marec 2015
Always the best for me and my kids

Location, staff, food
9,3
I always enjoy my stay here..
Joana M. Družine z majhnimi otroki Philippines, 2. marec 2015
Always the best!

location, food, staff
9
always the best. Need I say more? =)
Anne S. Pari 1. marec 2015
N/A

N/A
3
N/A
Ed G. Pari United States of America, 1. marec 2015
TERRIBLE

RATE , LOCATION , ROOM SUPPLIES
7
UNPLEASANT.... first of all we have to wait outside and guard would not let us in to park our car.In the room lamp shades were not working and remote control for AC is missing, we called front desk and were told one remote could be used for both AC which did not. Worst experienced was with WI-FI connections, we were told that there is a problem on the service and could not give out passwords for two days. I think we were lied upon because we could see guests using laptop at the lobby area only. On checked-out , we have to wait for them to double-checked the room which is totally out of the ordinary if they rate themselves four star. By the way, reading their reviews was the wi-fi issues but it seems being ignored.
Generoso V. Pari United States of America, 26. februar 2015
Good stay for the money

Location Location Location, beautiful view from my window on the 37th floor overlooking the whole city.
8
Very nice, the room was clean, the staff were very courteous , the only problem was that their bed was a safety hazard they bruised my legs twice from the pointed corners of the bed frame.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - zunanjost hotelaGreenhills Elan Hotel Manila - okolicaGreenhills Elan Hotel Manila - notranjost hotelaGreenhills Elan Hotel Manila - avlaGreenhills Elan Hotel Manila - soba za gosteGreenhills Elan Hotel Manila - soba za gosteGreenhills Elan Hotel Manila - soba za gosteGreenhills Elan Hotel Manila - recepcijaGreenhills Elan Hotel Manila - apartmaGreenhills Elan Hotel Manila - apartmaGreenhills Elan Hotel Manila - apartmaGreenhills Elan Hotel Manila - soba za gosteGreenhills Elan Hotel Manila - bifeGreenhills Elan Hotel Manila - kavarnaGreenhills Elan Hotel Manila - restavracijaGreenhills Elan Hotel Manila - kavarnaGreenhills Elan Hotel Manila - razgledGreenhills Elan Hotel Manila - bifeGreenhills Elan Hotel Manila - bazenGreenhills Elan Hotel Manila - notranjost hotelaGreenhills Elan Hotel Manila - soba za gosteGreenhills Elan Hotel Manila - zunanjost hotelaGreenhills Elan Hotel Manila - fitnesGreenhills Elan Hotel Manila - restavracijaGreenhills Elan Hotel Manila - fitnesGreenhills Elan Hotel Manila - soba za sestankeGreenhills Elan Hotel Manila - restavracijaGreenhills Elan Hotel Manila - plesiščeGreenhills Elan Hotel Manila - avlaGreenhills Elan Hotel Manila - plesiščeGreenhills Elan Hotel Manila - bifeGreenhills Elan Hotel Manila - plesiščeGreenhills Elan Hotel Manila - kavarnaGreenhills Elan Hotel Manila - soba za gosteGreenhills Elan Hotel Manila - soba za gosteGreenhills Elan Hotel Manila - kopalnicaGreenhills Elan Hotel Manila - kopalnicaGreenhills Elan Hotel Manila - kopališčeGreenhills Elan Hotel Manila - kopališčeGreenhills Elan Hotel Manila - zunanjost hotela


AS-AGWEB-3B06