Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Okraj Hoan Kiem, Hanoj, Vietnam (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - avla Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - zunanjost hotela Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitost Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača
Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - zunanjost hotela Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste Hanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za goste
Območje Okraj Hoan Kiem Število sob: 9
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,7

od 166 ocen

Kakovost glede na ceno:
9,0
Lokacija
9,3
Storitve osebja:
8,9
Stanje/čistoča hotela:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/postrežba:
7,7
Vse ocene (166)
Razvrsti po:
Lesley F. Pari Australia, 29. junij 2015
Enjoyable experience

service was outstanding, cleanliness and location
9,7
After a cancellation with our flight to Hanoi we missed the first night of our booking. Upon arrival the staff informed us that we were being upgraded at no charge. The hotel foyer had complementary juice, tea, coffee and snacks available 24 hours a day. The beds were comfortable, the family rooms had a small balcony and a window and the double rooms had a small balcony as well. The rooms were very clean and the location was great. This was the best hotel that we stayed at in the $20-$30 price range in our 3 weeks in Vietnam.
Chia C. Pari Taiwan, 20. junij 2015
Nice environment and service

Comfortable environment, good service, and economy price
8
The service is so good, and it's so convenient to get restaurant and shopping mall around there.
Jose M. Pari United States of America, 7. junij 2015
Stay here!

Location. Staff. Cleanliness.
10
Amazing! No complaints. Look no further than the Hanoi Old Centre Hotel.
Nicole C. Pari Australia, 3. junij 2015
Great hotel

Staff, location & comfort
9,3
Really helpful staff always willing to give information. We booked the cruise of Halong Bay through this hotel and it was perfect Great location near the lake Nice breakfast too with drinks & snacks provided throughout the day
Lori U. Skupine United States of America, 1. maj 2015
Lovely, yet inexpensive gem of a place

Staff, cleanliness, location
9,7
I was traveling with 2 friends. We stayed in a family room. Very clean, and the staff were ALL wonderful!
Jesselle L. Poslovni potniki Philippines, 13. februar 2015
got a room upgrade for free

location, good customer service and the lovely upgrade
8,3
...got upgraded to deluxe room. Too bad we did not get a good view of the Hoan Kiem lake
Georgia W. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 4. februar 2015
Fantastic hotel in Hanoi

Location, breakfast, staff
10
James S. Pari United States of America, 12. januar 2015
Friendliest Staff in Vietnam

Staff, location, price
9,7
Yong S. Družine s starejšimi otroki Singapore, 4. januar 2015
Superb Location

Location, Friendly n helpful staff
9,3
Location near the Ho Hoan Kiem lake and within walking distance from the street shopping belt and many eateries nearby. Friendly n helpful staff who always never fail to assist. Is noisy if your room facing the road but they provide ear plug on request.
Angela G. Družine s starejšimi otroki New Zealand, 21. december 2014
Just book here !!

Excellent Hotel, Excellent staff and service, excellent food, Excellent location and clean. Awesome location!
10
I chose this Hotel based on other reviews. I was still a little anxious because it was our first time to Vietnam. However the staff emailed and responded to all my communication while I was still in NZ prior to coming. They helped me organise an airport pickup and a tour to Halong Bay. Knowing we were flying to this all booked made us more relaxed. They also booked our flights to Da Nang for us getting a good price! The previous reviews stated how helpful and friendly the staff were and this was more than true from our experience. This made our stay in Hanoi such an amazing experience. The staff gave us local knowledge of where would be suitable for us to eat and sights. They helped us with Taxis also so we get a good one! Thankyou to all the staff!!! You are all wonderful people and would like to Thankyou for making our first experience to Vietnam so amazing! Thanks Chef also.... The food was very nice! Can't go wrong with this one.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hanoi Old Centre Hotel HanojHanoi Old Centre Hotel Hanoj - avlaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - zunanjost hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Bližnja znamenitostHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - zunanjost hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - kopalnicaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - kopalnicaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - kopalnicaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - kopalnicaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - avlaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - avlaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - soba za gosteHanoi Old Centre Hotel Hanoj - bifeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - bifeHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijačaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - notranjost hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoj - Hrana in pijača


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A04