Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Hard Rock Hotel Macao - apartma Hard Rock Hotel Macao - apartma Hard Rock Hotel Macao - vhod Hard Rock Hotel Macao - recepcija Hard Rock Hotel Macao - notranjost hotela Hard Rock Hotel Macao - notranjost hotela Hard Rock Hotel Macao - kopališče Hard Rock Hotel Macao - kopališče Hard Rock Hotel Macao - Hrana in pijača Hard Rock Hotel Macao - zunanjost hotela Hard Rock Hotel Macao - trgovine Hard Rock Hotel Macao - trgovine Hard Rock Hotel Macao - trgovine Hard Rock Hotel Macao - Hrana in pijača Hard Rock Hotel Macao - Hrana in pijača Hard Rock Hotel Macao - apartma
Hard Rock Hotel Macao - zunanjost hotela Hard Rock Hotel Macao - notranjost hotela Hard Rock Hotel Macao - avla Hard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti Hard Rock Hotel Macao - recepcija Hard Rock Hotel Macao - bazen Hard Rock Hotel Macao - Hrana in pijača Hard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti Hard Rock Hotel Macao - bar/salon Hard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti Hard Rock Hotel Macao - kopališče Hard Rock Hotel Macao - trgovine
Območje Taipa / Cotai Število sob: 322
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,5

od 1379 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,1
Lokacija
8,7
Storitve osebja:
8,9
Stanje/čistoča hotela:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/postrežba:
7,5
Vse ocene (1379)
Razvrsti po:
Koh K. Družine s starejšimi otroki Singapore, 27. julij 2015
A hotel of classic rock style

Big and comfy beds
7,7
nice and pleasant except for toilet with no attached taps for washing hands
San S. Poslovni potniki Macau, 25. julij 2015
Staffs are very good

staffs are very polite and nice and very helpful.They are willing to help. I like their attitude.
9
Thomas A. Pari Ireland, 24. julij 2015
Good but a little overpriced

The house of dancing water, the ornaments,
7,7
The hotel is great, don't get me wrong. The room was nice. It's just I thought it was a bit over priced for a standard I have seen surpassed for far cheaper room rates in other hotels. The house of dancing water is a must see. There is not much to do other than gamble, there were no bars with people in them to sit and have a few drinks, which was dissapointing. I was really surprised at how bad the internet connection in the room was. Only the laptop would connect, It wouldn't let our phones connect (iPhone & Sony z3) that was frustrating.
Edwin T. Družine s starejšimi otroki Indonesia, 24. julij 2015
small & expensive

the bathroom is small & expensive .. i think the hotel 3/4 star
7,3
Wong L. Skupine Singapore, 23. julij 2015
Really good hotel. Nice room. Staff serve well.

Location good, room very big, excellent services & provide very good transport service.
9,3
Just a word as excellent.
Toh Y. Pari Malaysia, 23. julij 2015
EXCELLENT ROOM

SERVICE,ROOM AND LOCATION
9,7
Lok H. Pari Hong Kong, 22. julij 2015
Anniversery celebration

Room tidyness
8,3
Nelfarida R. Družine z majhnimi otroki Hong Kong, 21. julij 2015
the waitrees not god in serving us , when we ask

room big and comfortable , customer service nice and friendly, everthing we need have in hotel, easy to go everywhere with shuttle bus
8,7
Timothy K. Družine z majhnimi otroki Hong Kong, 11. julij 2015
So bad & expensive

nothing good but only expensive
6,7
I booked a double queen room for one night in $1850HKD ($240USD) expecting to have a wonderful bright view, however, the room is small & stuffy, nothing new and clean as a 5 stars hotel. I think its only a 3 stars hotel and will never be there again.
Wei T. Pari Singapore, 10. julij 2015
Staffs are very friendly and helpful. Thumb up !

Location is good , Shuttle Bus (Free Transfer), Good Restaurant !
10
This is my 3 rd times in this Hotel, for the past 04 years . The reason make me come back cause the Staffs are friendly and make you feel at home .:)

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - apartmaHard Rock Hotel Macao - apartmaHard Rock Hotel Macao - vhodHard Rock Hotel Macao - recepcijaHard Rock Hotel Macao - notranjost hotelaHard Rock Hotel Macao - notranjost hotelaHard Rock Hotel Macao - kopališčeHard Rock Hotel Macao - kopališčeHard Rock Hotel Macao - Hrana in pijačaHard Rock Hotel Macao - zunanjost hotelaHard Rock Hotel Macao - trgovineHard Rock Hotel Macao - trgovineHard Rock Hotel Macao - trgovineHard Rock Hotel Macao - Hrana in pijačaHard Rock Hotel Macao - Hrana in pijačaHard Rock Hotel Macao - apartmaHard Rock Hotel Macao - zunanjost hotelaHard Rock Hotel Macao - notranjost hotelaHard Rock Hotel Macao - avlaHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - recepcijaHard Rock Hotel Macao - bazenHard Rock Hotel Macao - Hrana in pijačaHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - bar/salonHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - kopališčeHard Rock Hotel Macao - trgovineHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - kopališčeHard Rock Hotel Macao - recepcijaHard Rock Hotel Macao - bar/salonHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - bar/salonHard Rock Hotel Macao - Hrana in pijačaHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - apartmaHard Rock Hotel Macao - restavracijaHard Rock Hotel Macao - bar/salonHard Rock Hotel Macao - restavracijaHard Rock Hotel Macao - Hrana in pijačaHard Rock Hotel Macao - notranjost hotelaHard Rock Hotel Macao - bar/salonHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - Hrana in pijačaHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiHard Rock Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A05