arrow-up-icon Zaslužite točke na obstoječih programih zvestobe!
Nadpovprečno 5,8
temelji na25 ocenah

Do 30% znižanje z Agodino Insajdersko ponudbo!

Najboljša ponudba za vaše datume:
02 julij 2016 - 04 julij 2016 | 2 noči
Vrste sob Ponudba in ugodnosti Največ Cena
za sobo na noč
Št.

Standardna soba (Standard Room)

Priljubljena izbira!
Velikost sobe:
13 m2
Postelja(-e):
1 Francoska postelja
Pogled:
vrt
  • Zajtrk je vključen
  • Pogoji rezervacije
  • Ni vključeno v ceno sobe: Hotelski davek 6.41%, Hotelski davek 15%, Zaračunane storitve 10%
  • Informacije o sobi
  • 24,84 EUR
 Na voljo
  • Zajtrk je vključen
  • Pogoji rezervacije
  • Ni vključeno v ceno sobe: Hotelski davek 6.41%, Hotelski davek 15%, Zaračunane storitve 10%
  • Informacije o sobi
  • 31,04 EUR
 Na voljo
  • Zajtrk je vključen
  • Rezerviraj zdaj & plačaj kasneje med svojim bivanjem
  • Pogoji rezervacije
  • Ni vključeno v ceno sobe: Tax 11% (pobira hotel), Mestni davek 2,42 EUR (pobira hotel), Zaračunane storitve 10% (pobira hotel)
  • Informacije o sobi
  • 49,68 EUR
 Naših zadnjih 5 sob

Hotelski apartma (Suite Room)

Velikost sobe:
27 m2
Postelja(-e):
1 Kraljevska postelja
Pogled:
ocean
  • Zajtrk je vključen
  • Pogoji rezervacije
  • Ni vključeno v ceno sobe: Hotelski davek 6.41%, Hotelski davek 15%, Zaračunane storitve 10%
  • Informacije o sobi
  • 49,67 EUR
 Naših zadnjih 4 sob
  • Zajtrk je vključen
  • Rezerviraj zdaj & plačaj kasneje med svojim bivanjem
  • Pogoji rezervacije
  • Ni vključeno v ceno sobe: Tax 11% (pobira hotel), Mestni davek 3,08 EUR (pobira hotel), Zaračunane storitve 10% (pobira hotel)
  • Informacije o sobi
  • 63,23 EUR
 Naših zadnjih 2 sob

Vila (Villa)

Velikost sobe:
30 m2
Postelja(-e):
3 Francoska postelja
Pogled:
ocean (delni pogled)
  • Zajtrk je vključen
  • Pogoji rezervacije
  • Ni vključeno v ceno sobe: Hotelski davek 6.41%, Hotelski davek 15%, Zaračunane storitve 10%
  • Informacije o sobi
  • 111,76 EUR
 Naših zadnjih 2 sob
Nobena soba ne ustreza iskalnim kriterijem. Spremenite filtre za ogled večjega števila sob.

O Haus Chandra Hotel

Opis

V Colombo je Haus Chandra Hotel, ki je priljubljen pri poslovnih in tudi pri običajnih popotnikih, saj je to območje primerno za restavracije, plaže, romantika. Od tod lahko obiskovalci dostopajo do vsega, kar lahko to živahno mesto ponudi. Hotel, ki se nahaja le nekaj korakov vstran od številnih mestnih atrakcij, kot so Plaža Mount Lavinia, Concord Cinema, Narodni zoološki vrtovi, ponuja popolni oddih in sprostitev.

V Haus Chandra Hotel boste deležni odličnih storitev in uslug, ki bodo naredile vaše bivanje zelo prijetno. V hotelu lahko uživate v obsežnih dodatnih storitvah, ki vam bodo na voljo, med drugimi tudi v vseh sobah brezplačen Wi-Fi, 24-urna sobna strežba, opremljeno tudi za invalide, Wi-Fi na javnih mestih, parkirišče.

Deležni boste najboljše sobne strežbe. Nekatere sobe vključujejo televizor s ploskim zaslonom, internetni dostop (brezžičen), dostop do brezžičnega interneta (brezplačen), sobe za nekadilce, klimatska naprava, kar vam bo nedvomno pomagalo napolniti baterije po napornem dnevu. V hotelu so na voljo dodatne storitve, med drugimi tudi zasebna plaža, zunanji bazen, masaža, bazen (otroški), park, ki vam bodo prišle zelo prav po vznemirljivem dnevu. Ne glede na namen obiska Colombo, je Haus Chandra Hotel odlična izbira.
Prikaži več Pokaži manj

Lastnosti

Internet

  • v vseh sobah brezplačen Wi-Fi
  • Wi-Fi na javnih mestih

Transport

  • parkirišče
  • hotelski/letališki prevoz

Fitnes & rekreacija

  • masaža

Plavanje & namakanje

  • zunanji bazen

Vodni športi

  • zasebna plaža

Kopenski športi

  • park

Za otroke

  • bazen (otroški)

Hrana & pijača

  • 24-urna sobna strežba
  • sobna postrežba
  • restavracija
  • kavarna
  • bar

Hišni ljubljenčki

  • domače živali dovoljene

Čiščenje

  • pralnica

Storitve za goste

  • varstvo otrok
  • ogledi
  • receptor

Infrastruktura

  • opremljeno tudi za invalide
  • družinska soba
  • dvigalo
  • prostor za kajanje

Zdravje in varnost

  • sef

Poslovne in denarne storitve

  • prostori za srečanja
  • poslovni center
Prikaži več Pokaži manj

Politike

Otroci in dodatne postelje
Dojenčki 0-1 let Bivanje na obstoječih ležiščih je brezplačno. Za dodatno posteljnino bo morda potrebno doplačati.
Otroci 2-3 let Bivanje na obstoječih ležiščih je brezplačno.
  • Gostje z več kot 3 leti, se štejejo kot odrasli.
  • Razpoložljivost dodatnih postelj je odvisna od sobe, ki jo izberete. Za več podrobnosti si preberite politiko najema posamične vrste sobe.
Ob rezervaciji več kot 5 sob je mogoče, da veljajo druga pravila in dodatna dopolnila.
Prikaži več Pokaži manj

Uporabne informacije

Čas do letališča (minute): 80
Električna napetost v sobi: 220
Odjava do: 11:30 AM
Prijava od: 02:00 PM
Število restavracij: 2
Število sob: 30
Prikaži več Pokaži manj

Zadnji komentarji strank

Izberite tip gosta
Nadpovprečno



  • Stanje/čistoča hotela: 5,0
  • Infrastruktura 4,0
  • Lokacija 6,4
  • Udobnost/standard sobe: 5,5
  • Storitve osebja: 6,1
  • Kakovost glede na ceno: 5,9
  • Hrana/postrežba: 5,9

4,4 Nathan C.
Avstralija
08 junij 2016
Run down. Disappointing.
Mmmmmm, Stayed for a few nights in May, 2016. Establishment in dire need of maintenance and updating. Small room not serviced during stay. Dreadful hot water system. Very dark foyer reception area. Breakfast was included but not available. Pool is down the road a little. It's a nice deep medium size pool. It appeared clean but the area was again in dire need of maintenance and updating.

6,3 Michael O.
Švedska
13 januar 2016
Vacation.
Nice staff, close to city and beach.
Thanks to the staff the hotell was fine. But maybe standard room where a bit simple. Otherwise i think you get what you pay for.

5,3 Samath W.
Avstralija
10 julij 2015
You get what you pay for
Very close to the beach. As it is located within the Colombo city, other facilities can be accessed easily. There is a large number of beach restaurants for dinner very close to this hotel.
The hotel is very old. Room facilities such as taps, showers and toilets do not function properly. The mini fridge was out of order.

7 John W.
Avstralija
27 junij 2015
Good location and good room
close to the beach at Mt Lavinia; clean room and bathroom; comfortable bed
Good place to stay but let down by the dining room. Location is good - right on the beach but presentation is below average. Service was OK but furnishings were old and dilapidated. Restaurant was not up to the standard of the room.

8,3 MICHAEL S.
Kanada
09 maj 2015
Quality accom, excellent value
Great location, comfortable room, nice price
Location is great between two train stations on the coastal line toward Galle. Main buildings maybe 100m in from beach; you cross the tracks to their beachside restaurant for the quite excellent breakfast. Room had fan and a/c, fridge, balcony space, altogether amenities you don't normally find in the price range. Nice pool too!

4,7 Peter H.
Velika Britanija
16 marec 2015
Awful hotel
The location
It may well have been a 3 star hotel some time ago, but there has been little to no maintenance to the building and guest rooms for some time, I was here for 3 weeks and during this time had 3 different rooms, the fist room was small and dirty the sink was in the bedroom whilst the toilet and shower were "ensuite" I asked to move to another room this took a week and the standard was no better than the first or the third room, you actually had to request each day that your room to be cleaned, the linen on the bed was very tired one occasion the bed sheet was 3 pieces sewn together, and the linen was not changed regularly. The description on the hotel and facilities of the hotel are very misleading, for example listed is the room has a hair dryer and minibar, this is not the case, it took them almost a week to supply a minibar for my room and each time I moved rooms the minibar came too as all the other rooms were without a minibar, I did not bother about the hair dryer! On a positive note the staff where friendly and helpful and the food in the beach restaurant was excellent but on occasions let down by poor service.

3,7 Rajpal J.
Šrilanka
19 september 2013
Air con barely works. Needs a lot of work
Seafood rest was excellent
Very average - would NOT recommend. Rooms in need of refurb and repair ... Trades on locality with nothing else to add

6,3 Pradeepkumar C.
Velika Britanija
16 avgust 2013
The hotel is near the Mount Lavinia Beach.
Friendly staff, clean room and good value for money
We stayed for 3 nights at this hotel which is near the beach, although you have to walk over the railway tracks to get to the beach and the hotel restaurant (not as scary as it feels). We found it to be comfortable and clean, although there is not much to do in the surrounding area besides sitting on the beach etc.We found the staff friendly and were happy to help us in areas like ringing for a metered taxi, suggested shopping malls etc.

8,7 Amir A.
Indija
14 avgust 2013
Nice peaceful stay. Clean room with AC. Small tv
AC, Beach and food
excellent. Had a very good time. Nice beach but its always high tide. So swimming is bit dangerous. But the hotel has nice pool as well. Food in their restaurant is nice wurh good sea food as well. U can reach the city with 5mins walk.

4,7 David H.
Velika Britanija
03 avgust 2013
Disappointing
Covienence for access to Ratmalana airport
Disappointing. What could have been a great stay in a funkily furnished hotel left us somewhat underwhelmed. We had booked a standard room as we were only using the hotel overnight for early departures, I from Katunayake and my wife from Ratmalana. The room was dark, dinghy and very dirty. The duty manager responded promptly and upgraded us to a huge superior suite which whilst extremely well appointed with some great pieces of furniture, was still a little tawdry and not entirely spotless. The bathroom had some 'interesting' lattice works and ventilation, all very dirty, dusty, and spider-webbed. (This was also the case in the room we had booked. The shower in the suite bathroom leaked under the shower screen and flooded the floor. When I left at some ungodly hour in the morning, the night staff was asleep in the arm chairs in the lobby and did not wake up! He was also asleep when my wife left at around 6.00 a.m. The night before, we had requested a tuk-tuk to take my wife to Ratmalana. Whilst this had been overlooked, the night manager did organise a tuk-tuk at short notice. A great shame as this could be a great little place because of the artifacts and curios in the rooms and public areas.

Davki in stroški storitev so običajno povračila stroškov, ki jih Agoda plača prodajalcu ali katere pobira prodajalec. Za več podrobnosti poglejte Agodine pogoje uporabe. Davki in stroški storitev lahko vsebujejo tudi stroške, ki jih Agoda obdrži kot nadomestilo za obdelavo rezervacije.

Ali niste našli primerne namestitve?


;