Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Haus Chandra Hotel

No:37, Beach Road, Mount Lavinia,, Plaža Mount Lavinia , Colombo, Šrilanka (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Haus Chandra Hotel Colombo - apartma Haus Chandra Hotel Colombo - apartma Haus Chandra Hotel Colombo - apartma Haus Chandra Hotel Colombo - apartma Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste
Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste
Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - soba za goste Haus Chandra Hotel Colombo - kopalnica Haus Chandra Hotel Colombo - kopalnica
Območje Plaža Mount Lavinia Število sob: 30
Brezplačen Wi-Fi
Nadpovprečno

6,0

temelji na19 ocenah

Kaj pravijo stranke:

Najbližje letališče:

Avtobusna postaja Mount Lavinia (0.4 km / 5 min hoje)

Območje se priporoča za:

plaže

restavracije

romantika

Razdalja do letališča:

Letališče Ratmalana (3.4 km)

Mednarodno letališče Bandaranaike (37.6 km)

Glavne znamenitosti na območju:

Loon Tao Restaurant (0.3 km / 4 min hoje)

Plaža Mount Lavinia (0.6 km / 8 min hoje)

Narodni zoološki vrtovi (2.3 km / 28 min hoje)

Odel Colombo (3.4 km)

Opomba: Razdalja se meri kot ravna črta od začetne do ciljne točke.

  • Prihrani denar z našo
    Garantirano najugodnejšo ceno
  • Odlična izbira med
    več kot 600.000 hoteli
  • Tukaj smo, da vam pomagamo
    Angleški & še 12 drugih jezikov
Ne čakajte, dokler ne bo prepozno! Rezerviraj zdaj in ne zamudi današnjih cen. Agoda Tip

Rezerviraj zdaj Plačaj kasneje

Sedaj na voljo za tisoče hotelskih sob

Rezerviraj pametno. Rezerviraj z Agodo.

Vrste sob
Največ
Cene
Standardna soba
Standardna soba
Hotelski apartma
Hotelski apartma
Vila
Vila

 

vpišite svoje datume
, da boste videli naše najugodnejše cene


Fotografije Haus Chandra Hotel


apartma

apartma

apartma

apartma

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

soba za goste

kopalnica

kopalnica

kopalnica

kopalnica

kopalnica

kopalnica

golf igrišče

restavracija

restavracija

restavracija

bar/salon

vhod

vhod

vhod

recepcija

avla

avla

avla

avla

avla

avla

notranjost hotela

notranjost hotela

notranjost hotela

notranjost hotela

notranjost hotela

notranjost hotela

notranjost hotela
Značilnosti Haus Chandra Hotel
Infrastruktura

24-urna sobna strežba

hotelski/letališki prevoz

varstvo otrok

bar

poslovni center

parkirišče

kavarna

receptor

dvigalo

opremljeno tudi za invalide

družinska soba

pralnica

prostori za srečanja

domače živali dovoljene

restavracija

sobna postrežba

sef

ogledi

Šport in rekreacija

bazen (otroški)

masaža

park

zasebna plaža

zunanji bazen

 
Internet

v vseh sobah brezplačen Wi-Fi

Wi-Fi na javnih mestih

 
Parkiranje

parkirišče

  

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Ne glede ali ste turist ali potujete poslovno, Haus Chandra Hotel je odlična izbira za namestitev ob obisku Colombo. Od tod lahko obiskovalci dostopajo do vsega, kar lahko to živahno mesto ponudi. Prednost hotela je dostopnost do številnih mestnih atrakcij in znamenitosti, kot so Plaža Mount Lavinia, Concord Cinema, Narodni zoološki vrtovi.

Haus Chandra Hotel nudi svojim gostom najboljše usluge in storitve ter tako zagotavlja, da je bivanje pri njih resnično prijetno in udobno. V hotelu lahko uživate v obsežnih dodatnih storitvah, ki vam bodo na voljo, med drugimi tudi družinska soba, bar, sobna postrežba, domače živali dovoljene, prostori za srečanja .

Vsi gostje hotela so deležni izjemnih dodatnih storitev in edinstvenega udobja. Prebivanje v hotelu bo res nepozabno, saj vam bodo na voljo dodatne možnosti za rekreacijo, kot so masaža, zunanji bazen, zasebna plaža, park, bazen (otroški). Kakšen je že vaš razlog za obisk Colombo, boste v Haus Chandra Hotel našli idealno mesto za razburljive in zanimive počitnice.
Otroci in dodatne postelje:
Dojenčki 0-1 let
Bivanje na obstoječih ležiščih je brezplačno. Za dodatno posteljnino bo morda potrebno doplačati.
Otroci 2-3 let
Bivanje na obstoječih ležiščih je brezplačno.

Gostje z več kot 3 leti, se štejejo kot odrasli.

Razpoložljivost dodatnih postelj je odvisna od sobe, ki jo izberete. Za več podrobnosti si preberite politiko najema posamične vrste sobe.

Prijava od
02:00 PM

Odjava do
11:30 AM

Število restavracij
2

Število sob
30

Električna napetost v sobi
220

Čas do letališča (minute)
80


Zadnji komentarji strank

Izberite tip gosta

 

Nadpovprečno

6,0

od 19 ocen

Kakovost glede na ceno:
6,3
Lokacija
6,4
Storitve osebja:
6,1
Stanje/čistoča hotela:
5,3
Udobnost/standard sobe:
5,8
Hrana/postrežba:
6,3
Vse ocene (19)
Razvrsti po:
Michael S. Popotniki, ki potujejo sami Canada, 2. april 2015
Quality accom, excellent value

Great location, comfortable room, nice price
8,3
Location is great between two train stations on the coastal line toward Galle. Main buildings maybe 100m in from beach; you cross the tracks to their beachside restaurant for the quite excellent breakfast. Room had fan and a/c, fridge, balcony space, altogether amenities you don't normally find in the price range. Nice pool too!
Peter H. Popotniki, ki potujejo sami United Kingdom, 13. marec 2015
Awful hotel

The location
4,7
It may well have been a 3 star hotel some time ago, but there has been little to no maintenance to the building and guest rooms for some time, I was here for 3 weeks and during this time had 3 different rooms, the fist room was small and dirty the sink was in the bedroom whilst the toilet and shower were "ensuite" I asked to move to another room this took a week and the standard was no better than the first or the third room, you actually had to request each day that your room to be cleaned, the linen on the bed was very tired one occasion the bed sheet was 3 pieces sewn together, and the linen was not changed regularly. The description on the hotel and facilities of the hotel are very misleading, for example listed is the room has a hair dryer and minibar, this is not the case, it took them almost a week to supply a minibar for my room and each time I moved rooms the minibar came too as all the other rooms were without a minibar, I did not bother about the hair dryer! On a positive note the staff where friendly and helpful and the food in the beach restaurant was excellent but on occasions let down by poor service.
Rajpal J. Pari Sri Lanka, 16. september 2013
Air con barely works. Needs a lot of work

Seafood rest was excellent
3,7
Very average - would NOT recommend. Rooms in need of refurb and repair ... Trades on locality with nothing else to add
Pradeepkumar M. Pari United Kingdom, 13. avgust 2013
The hotel is near the Mount Lavinia Beach.

Friendly staff, clean room and good value for money
6,3
We stayed for 3 nights at this hotel which is near the beach, although you have to walk over the railway tracks to get to the beach and the hotel restaurant (not as scary as it feels). We found it to be comfortable and clean, although there is not much to do in the surrounding area besides sitting on the beach etc.We found the staff friendly and were happy to help us in areas like ringing for a metered taxi, suggested shopping malls etc.
Amir A. Popotniki, ki potujejo sami India, 11. avgust 2013
Nice peaceful stay. Clean room with AC. Small tv

AC, Beach and food
8,7
excellent. Had a very good time. Nice beach but its always high tide. So swimming is bit dangerous. But the hotel has nice pool as well. Food in their restaurant is nice wurh good sea food as well. U can reach the city with 5mins walk.
David H. Pari United Kingdom, 1. julij 2013
Disappointing

Covienence for access to Ratmalana airport
4,7
Disappointing. What could have been a great stay in a funkily furnished hotel left us somewhat underwhelmed. We had booked a standard room as we were only using the hotel overnight for early departures, I from Katunayake and my wife from Ratmalana. The room was dark, dinghy and very dirty. The duty manager responded promptly and upgraded us to a huge superior suite which whilst extremely well appointed with some great pieces of furniture, was still a little tawdry and not entirely spotless. The bathroom had some 'interesting' lattice works and ventilation, all very dirty, dusty, and spider-webbed. (This was also the case in the room we had booked. The shower in the suite bathroom leaked under the shower screen and flooded the floor. When I left at some ungodly hour in the morning, the night staff was asleep in the arm chairs in the lobby and did not wake up! He was also asleep when my wife left at around 6.00 a.m. The night before, we had requested a tuk-tuk to take my wife to Ratmalana. Whilst this had been overlooked, the night manager did organise a tuk-tuk at short notice. A great shame as this could be a great little place because of the artifacts and curios in the rooms and public areas.
Suranga P. Poslovni potniki Sri Lanka, 31. maj 2013
there was no room services at all to clean room

location is good
2,7
Tarmo R. Družine z majhnimi otroki Estonia, 3. april 2013
Very friendly staff

Staff, great food: prawns, great location
8,3
Gerry B. Pari United Kingdom, 12. januar 2013
Good facilities, nice pool , dark rooms

Good swimming pool, nice location very near the beach, helpful friendly staff
8
The hotel is in a good location, just accross the railway from the beach. Facilities are generally good, rooms have AC and cable TV, though the rooms are rather dark with no view out at all. There is a very nice pool and an adequate breakfast is served in the restaurant on the beach. Staff were friendly and very helpful.
Sightseeing/Attractions Tip: Mount Lavinia is a good alternative to staying in central Colombo. The Haus Chandra is only about 5 minutes walk from Galle Road, where you can get plenty of buses into the city for next to nothing. For dinner try the La Rambla restaurant on Hotel Road ( near the Mount Lavinia Hotel). The food is excellent and reasonably priced.
Lars W. Pari Sweden, 15. december 2012
Cheap and sufficient room for our stay in Colombo

Cheap, near the beach, near the diving centre
6
We arrived in the middle of the night but as the hotel reception seems staffed around the clock this was no problem. We were well received. We went for the cheap double room and it was as the title says quite sufficient. It was not extraordinary in any way but it was good. The beds were a bit simple but the mattresses made them alright. We hade some problems with our sink that might have been fixed if we just recalled to ask somebody. There were some issues that you get all over Sri Lanka except possible in more exclusive hotels where they work hard at fixing this kind of thing: - Ants - Low water pressure - Mosquitos (though very few as they are rarer near the beach, think it's the wind) Overall the people and service were good, the restaurant on the roof was complete crap, the breakfast was hardly worthwhile as I'm vegan, maybe good for people who eat everything, I have no idea. For better food you could go to any of the many restaurant around the beach so it was not a big problem. There is a nearby main street if you want to go buy groceries of some sort or buy something you forgot to bring. Look for Arpicos. Everything is cheap on Sri Lanka. Maybe next time I would spend more on the room. The wifi only worked in the lobby. I hope this was a temporary problem but I have no idea.
< Predhodna stran 1 - 10 od 19 ocen Naslednja stran >

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Stranke, ki so gledale Hotel, je zanimalo tudi…...

Taibah Boutique Hotel

Taibah Boutique Hotel

Dobro 7,1

od 234 ocen

Lokacija: Colombo 03 Colpetty

Taibah Boutique Hotel se nahaja na Colombo 03 Colpetty, ki je eno od najbolj priljubljenih področij...

Palm Beach Hotel

Palm Beach Hotel

Nadpovprečno 5,7

od 47 ocen

Lokacija: Mount Lavinia

Za popotnike, ki želijo doživeti Colombo, bo Palm Beach Hotel odlična izbira. Hotel je oddaljen...

Taibah Boutique Hotel

Taibah Boutique Hotel

Dobro 7,1

od 234 ocen

Lokacija: Colombo 03 Colpetty

Taibah Boutique Hotel se nahaja na Colombo 03 Colpetty, ki je eno od najbolj priljubljenih področij...

Lavinia Villa

Lavinia Villa

Zelo dobro 7,7

od 118 ocen

Lokacija: Mount Lavinia

Lavinia Villa v Mount Lavinia je enkraten za popolno doživetje Colombo in bližnje okolice. Ker je...

Berjaya Hotel Colombo

Berjaya Hotel Colombo

Prijetno 6,7

od 199 ocen

Lokacija: Plaža Mount Lavinia

Berjaya Hotel Colombo se nahaja v Plaža Mount Lavinia v okolici Colombo in je idealen za zabavo in...

Haus Chandra Hotel Colombo - zunanjost hotelaHaus Chandra Hotel Colombo - apartmaHaus Chandra Hotel Colombo - apartmaHaus Chandra Hotel Colombo - apartmaHaus Chandra Hotel Colombo - apartmaHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - soba za gosteHaus Chandra Hotel Colombo - kopalnicaHaus Chandra Hotel Colombo - kopalnicaHaus Chandra Hotel Colombo - kopalnicaHaus Chandra Hotel Colombo - kopalnicaHaus Chandra Hotel Colombo - kopalnicaHaus Chandra Hotel Colombo - kopalnicaHaus Chandra Hotel Colombo - golf igriščeHaus Chandra Hotel Colombo - restavracijaHaus Chandra Hotel Colombo - restavracijaHaus Chandra Hotel Colombo - restavracijaHaus Chandra Hotel Colombo - bar/salonHaus Chandra Hotel Colombo - vhodHaus Chandra Hotel Colombo - vhodHaus Chandra Hotel Colombo - vhodHaus Chandra Hotel Colombo - recepcijaHaus Chandra Hotel Colombo - avlaHaus Chandra Hotel Colombo - avlaHaus Chandra Hotel Colombo - avlaHaus Chandra Hotel Colombo - avlaHaus Chandra Hotel Colombo - avlaHaus Chandra Hotel Colombo - avlaHaus Chandra Hotel Colombo - notranjost hotelaHaus Chandra Hotel Colombo - notranjost hotelaHaus Chandra Hotel Colombo - notranjost hotelaHaus Chandra Hotel Colombo - notranjost hotelaHaus Chandra Hotel Colombo - notranjost hotelaHaus Chandra Hotel Colombo - notranjost hotelaHaus Chandra Hotel Colombo - notranjost hotela

Customer Support


AS-AGWEB-3B07