Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Mesto Medan, Medan, Indonezija 20112 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - avla Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - bar/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - kavarna Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Oprema Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotela Hotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotela
Območje Mesto Medan Število sob: 200
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

8,0

od 1205 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,9
Lokacija
8,2
Storitve osebja:
8,0
Stanje/čistoča hotela:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/postrežba:
7,6
Vse ocene (1205)
Razvrsti po:
Kah L. Skupine Malaysia, 24. maj 2015
Attractive hotel

Staff very friendly, good enviroment! Restaurant very nice
9,7
I feel very happy when i was staying, staff nice, location good, clean, good pool, nice service!
Bagus T. Poslovni potniki Indonesia, 22. maj 2015
One of the best three hotel in Medan city

Good location, good facilities and good hotel services
8,3
This hotel is not new but it has good standard for 4 stars and above classification
Keita M. Poslovni potniki Japan, 14. maj 2015
breakfast is getting better nowadays.

breakfast, facility, price
8,7
I stay once in a month, and getting better breakfast. no other good choice to stay there in Medan. will stay again in the future.
Novy W. Poslovni potniki Indonesia, 13. maj 2015
cleans

good design
6
Staff is always friendly and eager to serve and have a good guest service knowledge. Will definetely recommend the hotel
Conrado C. Pari Philippines, 6. maj 2015
Nice pool but rooms are outdated

location
5,3
It was so so. The room is full of ants and the curtain I stayed at is very dirty with stains. The hotel needs serious updating. The gym is just sad, nothing there at all. The only consolation is the pool which is quite pleasant when there are none much people using it. On the weekends, expect it to be crowded with kids.
Mohter A. Družine z majhnimi otroki Singapore, 3. maj 2015
Ok ok

Ok ok
2,7
Good
Theresa T. Družine z majhnimi otroki Malaysia, 3. maj 2015
Overall stay was worthwhile

Location, pricing and service
8,3
Overall was good but I think an upgrade is needed as the hotel looks old
Henny H. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 2. maj 2015
Bad management

Pool, kind staff, clean room
3,7
We choose aryaduta because they offer direct access to the pool and relax staying, but there was a birthday party at the pool when we stayed there. The party guest were keep going in and out our room terrace, we were disturbed by the noice and the crowd. They even took our things out from the terrace . Too bad that the hotel staffs couldn't do anything regarding to that. I was expecting a great holiday with pool terrace room. We ended up went out for fresh air until the party finished. We won't go back for sure.
Ron L. Pari United States of America, 29. april 2015
Aryaduta

Nice room, staff and food
8,7
The furniture in the dining room was dirty and stained from 8 years of use since opening. The staff were wonderful
Eric C. Poslovni potniki Indonesia, 28. april 2015
an ok hotel

Great location, loved the staff performace, great meals for breakfast
7,7
I think the bed is not comfortable at all, i book twin bed, and it should be comfort for five stars hotel. but the bed is not comfortable. i expect more from 5 stars hotel. everything else was great.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - recepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - avlaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - bar/salonHotel Aryaduta Medan Medan - kavarnaHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - OpremaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - avlaHotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - zunanjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - restavracijaHotel Aryaduta Medan Medan - avlaHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - zunanjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestankeHotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestankeHotel Aryaduta Medan Medan - OpremaHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - avlaHotel Aryaduta Medan Medan - OpremaHotel Aryaduta Medan Medan - zunanjost hotelaHotel Aryaduta Medan Medan - restavracijaHotel Aryaduta Medan Medan - avlaHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - restavracijaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - restavracijaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - vhodHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestanke


AS-AGWEB-3B06