ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Mesto Medan, Medan, Indonezija 20112 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - avla Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - bar/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - kavarna Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Oprema Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotela
Območje Mesto Medan Število sob: 200
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Odlično

8,1

od 977 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,0
Lokacija
8,2
Storitve osebja:
8,1
Stanje/čistoča hotela:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/postrežba:
7,6
Vse ocene (977)
Razvrsti po:
Sucipto A. Pari Indonesia, 18. september 2014
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Poslovni potniki Indonesia, 18. september 2014
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Družine z majhnimi otroki Malaysia, 18. september 2014
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Anthony P. Poslovni potniki Indonesia, 16. september 2014
Aryaduta Review

Room design, Pool, Privacy
6,7
Room lanes are too long.. kinda tiring to walk from elevator to room. the mall beside has nothing... almost an abandoned mall.. during my 2 nights, bed cover smelt like someone's sweat... the next day, a different guy's sweat smell... as i was really tired, i couldn't be bothered to complain about the bed cover...
Norsalenawaty M. Pari Malaysia, 16. september 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review in trip advisor. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.
Bruce J. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 14. september 2014
A Very Relaxing Holiday

Ambiance, Staff, and Dining Opportunities
9,3
I had a very pleasant and relaxing holiday at the Aryaduta. It is a very conmfortable hotel to stay in and there is little need to leave if you are on holiday.
Andrian H. Poslovni potniki Indonesia, 13. september 2014
Good hotel in Medan

Location, value and room
8
First time staying Aryaduta, have to say i'm impressed with this hotel. Sitting next to the pool sort of brings me to Bali. Just a moment to escape everything else
Wie S. Poslovni potniki Indonesia, 9. september 2014
excellentfood

food.room.staff
9,7
Very nice
Suhadi S. Poslovni potniki Singapore, 9. september 2014
experience in medan

service, cleanliness, frendly staff
5,3
no complaint
Rahmatullah S. Poslovni potniki Indonesia, 5. september 2014
Arya duta staff does the procedure make fell home

View and lanscape also place the center of city.
8
Agoda

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - recepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - avlaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - bar/salonHotel Aryaduta Medan Medan - kavarnaHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - OpremaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotela


AS-AGWEB-3B04