ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Mesto Medan, Medan, Indonezija 20112 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - bazen Hotel Aryaduta Medan Medan - recepcija Hotel Aryaduta Medan Medan - avla Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - kopalnica Hotel Aryaduta Medan Medan - bar/salon
Hotel Aryaduta Medan Medan - kavarna Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - plesišče Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestanke Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijača Hotel Aryaduta Medan Medan - Oprema Hotel Aryaduta Medan Medan - soba za goste Hotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotela
Območje Mesto Medan Število sob: 200
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

8,0

od 989 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,0
Lokacija
8,2
Storitve osebja:
8,0
Stanje/čistoča hotela:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/postrežba:
7,6
Vse ocene (989)
Razvrsti po:
Eddy P. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 28. september 2014
The superb swimming pool

swimming pool is best
7,7
just so so.. only cause of swimming pool
Prem D. Družine s starejšimi otroki Singapore, 22. september 2014
Why no papers in the morning

Size, pool view, cafe staff
7,3
Good but room service menu need some update when after 10-11pm Hope to see some improvements in those stated
Juliana J. Poslovni potniki Indonesia, 21. september 2014
Nice , good staff hotel, clean , big room

Nice , friendly staff , clean
6
Nice , good , close to shopping , and big room ..
Muhamad S. Poslovni potniki Indonesia, 21. september 2014
Really nice place

Pool, Room and Clean condition
9,7
Cozy place to stay
Wei P. Družine s starejšimi otroki Singapore, 20. september 2014
My favourite hotel in Medan

Clean rooms, good breakfast and value for money!!!
7
Always meeting my high standards. I had my wedding there five years ago, and every year after we still go back to stay when i go back. Love the pool, clean rooms and very good rates. The staff also very well trained, polite and prompt. Management please take note. The last time i was staying there, i remember there was a local promotion going on and the breakfast was very disappointing. I think you ran out of milk and the staff just added water to dilute the milk, thats was not a right thing to do. Please look into it and keep up the good work. Will definitely stay there again....
Thomas C. Poslovni potniki Indonesia, 19. september 2014
no hospitality I experience in this hotel

location very near to train station where you can go direct to airport
5
Sucipto A. Pari Indonesia, 18. september 2014
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Poslovni potniki Indonesia, 18. september 2014
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Družine z majhnimi otroki Malaysia, 18. september 2014
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Norsalenawaty M. Pari Malaysia, 16. september 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - bazenHotel Aryaduta Medan Medan - recepcijaHotel Aryaduta Medan Medan - avlaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - kopalnicaHotel Aryaduta Medan Medan - bar/salonHotel Aryaduta Medan Medan - kavarnaHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - plesiščeHotel Aryaduta Medan Medan - soba za sestankeHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - Hrana in pijačaHotel Aryaduta Medan Medan - OpremaHotel Aryaduta Medan Medan - soba za gosteHotel Aryaduta Medan Medan - notranjost hotela


AS-AGWEB-3C04