Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 50200

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,1

od 4471 ocen

0 ocen v slovenščini

Kakovost glede na ceno:
8,0
Lokacija
8,8
Storitve osebja:
8,0
Stanje/čistoča hotela:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/postrežba:
7,7
Vse ocene (4471)
Razvrsti po:
Saravanan S. Družine z majhnimi otroki Malaysia, 8. februar 2016
Not very happy

Location is good , hotel lobby nice & good choice of breakfast.
7
Not happy because the hotel overrated, washroom not clean in room , toilet bold spoiled & the hotel modified it in very cheap way .Long bath spoiled & the hotel just painted with white . Carpet in room not clean & curtain full with dust .
Prijavi to oceno
Shadila I. Družine z majhnimi otroki Malaysia, 8. februar 2016
the best hospitality

1. kids & baby friendly, 2. best foodie 3. very helpful staff
10
it was great escape for my family. i chose to stay here for having my candle light dinner celebrating my wedding anniversary. i decided to have it by poolside. it was light rainy at the night, while the F&B staffs were very helpful setting up my table for two. 3 times brought our table in & out just to make my dinner succeed (cause to rain). they were very sporting with smile entertained us for our dinner photoshoot as well. it gave us an unforgettable memories till now. feel blessed 😊 thanx for the Chef for your great cook ! 👍
Prijavi to oceno
Sjech A. Družine s starejšimi otroki Indonesia, 5. februar 2016
superb,nice staff

good staff,location,clean
9
best stay in kl ever!!!
Prijavi to oceno
Adnan H. Pari Bahrain, 5. februar 2016
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Prijavi to oceno
Adnan H. Pari Bahrain, 5. februar 2016
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Prijavi to oceno
Mindaugas J. Pari Lithuania, 2. februar 2016
Super location, friedly stuff

Location, friendly stuff
7,7
The Hotel is run down, not 5 stars. Must be renovated. I THINK IS OVERPRICED. but location very good and staff performance was great!
Prijavi to oceno
Mindaugas J. Pari Lithuania, 31. januar 2016
Overrated

Location, very friendly staff
7,7
Location super. Friendly stuff. Pool has to many chlorid, to less chairs near the pool for guests. Hotel is run down, really not 5 stars.
Prijavi to oceno
Nuruliza N. Pari Singapore, 30. januar 2016
Very classic hotel. Love it.

Near to LRT. Easy to find food. Easy to go to Town area.
8,7
Was having a short vacation & cums to my husband birthday. The hotel staff made a simple decoration on our bed & also with a complimentary cake. Such an impressive! All of the staffs were so helpful & kind. Keep it up. And we enjoyed our holidays too! *thumbs-up*
Prijavi to oceno
Guruprakash N. Poslovni potniki Singapore, 29. januar 2016
Not good

Breakfast , Bed
3,3
Cannot be compared with other hotels nearby. Definitely not worth the money
Prijavi to oceno
Omer S. Pari Pakistan, 28. januar 2016
good place to stay in bukit bintang

location, room, staff
9,3
It was good staff could just be a little more informative about KLs transportation system
Prijavi to oceno
1 of 1 ocene
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - fitnesHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - plesiščeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za sestankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - plesiščeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - zunanjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - zunanjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - rekreacijske zmogljivostiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - restavracijaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - zunanjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - rekreacijske zmogljivostiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - zunanjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za sestankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - notranjost hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bar/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - rekreacijske zmogljivostiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - fitnesHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - vrtHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - kopalnicaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - soba za gosteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bar/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - bar/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - restavracijaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - restavracijaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - kopališčeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - kopališčeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - kopališče


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C03