Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, mesto Cebu, Mesto Cebu, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - kopalnica Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - kopalnica Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - vhod Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - avla Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - restavracija Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - plesišče Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za sestanke Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - zunanjost hotela Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - plesišče Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste
Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste Hotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste
Območje mesto Cebu Število sob: 82

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,4

od 842 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,9
Lokacija
7,3
Storitve osebja:
7,2
Stanje/čistoča hotela:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/postrežba:
7,0
Vse ocene (842)
Razvrsti po:
Greg D. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 1. avgust 2015
Bagus

food, location and price
8
Nice
Prijavi to oceno
Ma. L. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 25. julij 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Prijavi to oceno
James L. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 23. julij 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Prijavi to oceno
Choong H. Skupine Malaysia, 20. julij 2015
Friendly staff, Mediocre Location

Friendly staff
6,3
Pretty good stay in this hotel, has everything basic you would need and the hotel is clean. However the hotel is kind of out of the way. Location wise might not be the best but taxi drivers all know how to get to the hotel.
Prijavi to oceno
Ma C. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 19. julij 2015
good

location
6,7
it was ok!
Prijavi to oceno
Robelyn C. Poslovni potniki Philippines, 18. julij 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Prijavi to oceno
Leong W. Pari Malaysia, 14. julij 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Prijavi to oceno
Franziska H. Pari Germany, 13. julij 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Prijavi to oceno
Steve M. Pari United States of America, 17. junij 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
Prijavi to oceno
Emilia B. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 13. junij 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hotel Pier Cuatro Mesto CebuHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - kopalnicaHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - kopalnicaHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - vhodHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - avlaHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - restavracijaHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - plesiščeHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za sestankeHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - zunanjost hotelaHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - plesiščeHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za gosteHotel Pier Cuatro Mesto Cebu - soba za goste


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A01