Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, mesto Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - kopalnica Hotel Pier Cuatro Cebu City - kopalnica Hotel Pier Cuatro Cebu City - vhod Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste Hotel Pier Cuatro Cebu City - avla Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste Hotel Pier Cuatro Cebu City - restavracija Hotel Pier Cuatro Cebu City - plesišče Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za sestanke Hotel Pier Cuatro Cebu City - zunanjost hotela Hotel Pier Cuatro Cebu City - plesišče Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste
Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste Hotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste
Območje mesto Cebu Število sob: 82

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,4

od 838 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,9
Lokacija
7,3
Storitve osebja:
7,2
Stanje/čistoča hotela:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/postrežba:
7,0
Vse ocene (838)
Razvrsti po:
Ma. L. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 25. julij 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Prijavi to oceno
James L. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 23. julij 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Prijavi to oceno
Ma C. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 19. julij 2015
good

location
6,7
it was ok!
Prijavi to oceno
Robelyn C. Poslovni potniki Philippines, 18. julij 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Prijavi to oceno
Leong W. Pari Malaysia, 14. julij 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Prijavi to oceno
Franziska H. Pari Germany, 13. julij 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Prijavi to oceno
Steve M. Pari United States of America, 17. junij 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
Prijavi to oceno
Emilia B. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 13. junij 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Prijavi to oceno
Manu G. Pari Canada, 12. junij 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Prijavi to oceno
Min H. Pari South Korea, 8. junij 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - kopalnicaHotel Pier Cuatro Cebu City - kopalnicaHotel Pier Cuatro Cebu City - vhodHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - avlaHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - restavracijaHotel Pier Cuatro Cebu City - plesiščeHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za sestankeHotel Pier Cuatro Cebu City - zunanjost hotelaHotel Pier Cuatro Cebu City - plesiščeHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za gosteHotel Pier Cuatro Cebu City - soba za goste


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3B01