ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Mesto Medan, Medan, Indonezija 20152 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - kopalnica Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - kopalnica Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - zunanjost hotela Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - bazen Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - vhod Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - recepcija Hotel Polonia Medan - recepcija Hotel Polonia Medan - bar/salon Hotel Polonia Medan - soba za sestanke
Hotel Polonia Medan - kopalnica Hotel Polonia Medan - bazen Hotel Polonia Medan - soba za sestanke Hotel Polonia Medan - soba za sestanke Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - Hrana in pijača Hotel Polonia Medan - fitnes Hotel Polonia Medan - fitnes Hotel Polonia Medan - bife Hotel Polonia Medan - fitnes Hotel Polonia Medan - fitnes Hotel Polonia Medan - kavarna
Območje Mesto Medan Število sob: 194
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,0

od 107 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,0
Lokacija
7,5
Storitve osebja:
7,2
Stanje/čistoča hotela:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/postrežba:
6,5
Vse ocene (107)
Razvrsti po:
Azri R. Pari Malaysia, 29. december 2014
Good stay...

Good stay...
6
Azri R. Pari Malaysia, 26. december 2014
Good stay...

Good stay...
6
Wong C. Poslovni potniki Singapore, 20. december 2014
a hotel to lodge must have basic comfort level

staff are well mannered. attentive
7
Could have been better as my room wasnt cold enough despite engineering trouble shot. They wanted to change my room but i hated unnecessary packing n unpacking
Jayaratha K. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 2. december 2014
Very Poor & Unconfortable
4
Ta uporabnik je hotel le ocenil in ni oddal komentarjev.
Zainol A. Družine z majhnimi otroki Malaysia, 26. november 2014
Room cleaned, ammenities given, housekeeping good

location, food and service
8
Overall is good, no complaints from families members, children enjoyed the swimming pool, and the breakfast buffet was good too.
Nur H. Skupine Malaysia, 3. november 2014
good comfortable and best

best good nice place
10
Very good for all good staff and best for all ..good food
Ivo F. Skupine Indonesia, 21. oktober 2014
too old, smell not good, wont come again, sorry..

only because its location.
3,7
Room, furniture, smell too old, and the towel...somekind 'kusam'..., the aircondition very noisy. Agoda told its about 28 sqm, I dont think so it is..
Mariancon S. Pari Indonesia, 10. oktober 2014
Polonia hotel is an old hotel

Only location good for this hotel
5,3
As a 4-star hotel, room furnitures should be better and the room should be clean. The food was not tasty, flavor Medan can be a plus value for this hotel.
Yousef A. Popotniki, ki potujejo sami Saudi Arabia, 3. oktober 2014
quite

just the staff was great
6
the hotel is too late. and poor of 4 stars services,, i just give up to 2 or 3 stars maximum,, i just like the staff they are really friendly and helpful, the hotel is quite, spacious room, but really old hotel and not recommend it for visiting and relaxing.. just 1 business day is maximum to stay i think,, i spend 3 nights but not really looks like 4 stars hotels, and the elevator out off order. just 2 elevator working from 4, and at morning there is a crowded in lobby and elevator also because the meeting room in 7th floor i think. i think i will not come back again.. but just give 5 stars to the staff.
Siti A. Skupine Malaysia, 1. oktober 2014
good location..helpful and honest staff

location, rate and facilities
8,7
Excellent. Recommended to all either individual traveller, family or group.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - kopalnicaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - kopalnicaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - zunanjost hotelaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - vhodHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - recepcijaHotel Polonia Medan - recepcijaHotel Polonia Medan - bar/salonHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - kopalnicaHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - Hrana in pijačaHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - bifeHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - kavarnaHotel Polonia Medan - poslovni salonHotel Polonia Medan - OpremaHotel Polonia Medan - recepcijaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - bifeHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - soba za gosteHotel Polonia Medan - Hrana in pijačaHotel Polonia Medan - apartmaHotel Polonia Medan - avlaHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - Hrana in pijačaHotel Polonia Medan - soba za gosteHotel Polonia Medan - soba za gosteHotel Polonia Medan - apartmaHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - kavarnaHotel Polonia Medan - kavarnaHotel Polonia Medan - kavarnaHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - kavarnaHotel Polonia Medan - kavarna


AS-AGWEB-3C02