ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Mesto Medan, Medan, Indonezija 20152 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - kopalnica Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - kopalnica Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - zunanjost hotela Hotel Polonia Medan - notranjost hotela Hotel Polonia Medan - bazen Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - vhod Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - recepcija Hotel Polonia Medan - recepcija Hotel Polonia Medan - bar/salon Hotel Polonia Medan - soba za sestanke
Hotel Polonia Medan - kopalnica Hotel Polonia Medan - bazen Hotel Polonia Medan - soba za sestanke Hotel Polonia Medan - soba za sestanke Hotel Polonia Medan - restavracija Hotel Polonia Medan - Hrana in pijača Hotel Polonia Medan - rekreacijske zmogljivosti Hotel Polonia Medan - fitnes Hotel Polonia Medan - fitnes Hotel Polonia Medan - bife Hotel Polonia Medan - fitnes Hotel Polonia Medan - fitnes
Območje Mesto Medan Število sob: 194
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,0

od 94 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,0
Lokacija
7,4
Storitve osebja:
7,2
Stanje/čistoča hotela:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/postrežba:
6,5
Vse ocene (94)
Razvrsti po:
Mariancon S. Pari Indonesia, 10. oktober 2014
Polonia hotel is an old hotel

Only location good for this hotel
5,3
As a 4-star hotel, room furnitures should be better and the room should be clean. The food was not tasty, flavor Medan can be a plus value for this hotel.
Yousef A. Popotniki, ki potujejo sami Saudi Arabia, 3. oktober 2014
quite

just the staff was great
6
the hotel is too late. and poor of 4 stars services,, i just give up to 2 or 3 stars maximum,, i just like the staff they are really friendly and helpful, the hotel is quite, spacious room, but really old hotel and not recommend it for visiting and relaxing.. just 1 business day is maximum to stay i think,, i spend 3 nights but not really looks like 4 stars hotels, and the elevator out off order. just 2 elevator working from 4, and at morning there is a crowded in lobby and elevator also because the meeting room in 7th floor i think. i think i will not come back again.. but just give 5 stars to the staff.
Siti A. Skupine Malaysia, 1. oktober 2014
good location..helpful and honest staff

location, rate and facilities
8,7
Excellent. Recommended to all either individual traveller, family or group.
Wong W. Poslovni potniki Malaysia, 28. september 2014
cheaper but only for stay without better

old hotel, not proffesional staff, just for sleep.
4,7
this hotel got swimming pool & gym room.just all the thing is old already. 1st day when check in the staff mention to me got port for the internet since i'm asking for the Wifi. But at the end there are don't have any port there, just the telephone port which need to pay. Even it got wifi but the signal very low even the router just in front of the room. Staff even no bothering us for it, just come in to see and say don't have. On last day, the staff even come to our room and ask us is we going to check out but the that time just only 10am!!(feel like the staff want us to go) All facility very old , entertainment building on left side and restaurant inside hotel is been closed for long time. Not recommend to stay here if you wish having a good day..
Rina G. Poslovni potniki Indonesia, 19. september 2014
price is good

location, price and clean
6,7
Good
Lily S. Poslovni potniki Indonesia, 3. september 2014
ctre of twn and veri nice place

clean friedly and vaable
7,3
nothing to comlai nice hotel
Johan H. Poslovni potniki Indonesia, 28. avgust 2014
comfort

clean
6,7
Easy access for taxi and. Overall is value to stay.
Murugan R. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 22. avgust 2014
cheap and nice

fast check in, fast wifi and room clean
8,7
the room was nice, wifi was fast n good connections, room clean, good location near to city center, price cheap and overall good !
Wong C. Poslovni potniki Singapore, 14. avgust 2014
Good. clean n comfortable.

Good location. reasonably priced and good wifi
8,3
Splendid and will book same again in my next visit.
Mery M. Skupine Indonesia, 23. julij 2014
cheap & good location

old room, cheap & good location
6
i find this hotel is a bit too old, but the location is good

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - kopalnicaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - kopalnicaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - zunanjost hotelaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - vhodHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - recepcijaHotel Polonia Medan - recepcijaHotel Polonia Medan - bar/salonHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - kopalnicaHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - restavracijaHotel Polonia Medan - Hrana in pijačaHotel Polonia Medan - rekreacijske zmogljivostiHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - bifeHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - fitnesHotel Polonia Medan - kavarnaHotel Polonia Medan - poslovni salonHotel Polonia Medan - OpremaHotel Polonia Medan - recepcijaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - notranjost hotelaHotel Polonia Medan - bifeHotel Polonia Medan - bazenHotel Polonia Medan - soba za gosteHotel Polonia Medan - Hrana in pijačaHotel Polonia Medan - apartmaHotel Polonia Medan - avlaHotel Polonia Medan - soba za sestankeHotel Polonia Medan - Hrana in pijačaHotel Polonia Medan - soba za gosteHotel Polonia Medan - soba za gosteHotel Polonia Medan - soba za gosteHotel Polonia Medan - apartmaHotel Polonia Medan - fitnes


AS-AGWEB-3A02